Jeremija Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Lagana večera, pa u život - pohovani patlidžan i meso (koji su ceo dan stojali u pacu) i svež paradajz:
Jeremija Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 А јел си из'ео ону твоју ''летњу'' сарму? Dobrim delom zamrz'o. :)
nisam ja Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ne jedem ništa jer sam se pozvao na njihovu reklamu za specijal sendvič + kafa. Odgovor je bio nema sendviča. Ja, kakav sam, bio srećan što ima kave. Tako i neki dan. Izaberem lubenicu, turim na kasu, već gledam u šlajpik kad će metalni glas sa telekrana: Četiristodevedesetšestdinara. Dadnem onu novčanicu, izgovorim reči ljubaznosti i napustim zlo mesto. Odmah sam pristupio odkošćavanju ploda i žvaćući njegovo bezukusno meso iz uvoza, pokušavao da smislim što pakosniji plan uništavanja malog biznisa. Ključne reči: Molotov, koktel, natpis, krastavci, struja, voda...
banecare1 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 sjajna kombinacija sa hoegaardenom, big little lies, klimom i namaknutim zavesaama
Frank Pembleton Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 sjajna kombinacija sa hoegaardenom, big little lies, klimom i namaknutim zavesaama Ovo čajna od jelena?
banecare1 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 tako nesto. pise da je irvas chips, ali vise lici na lajt varijantu cajne jer je blazeg ukusa i manje susena
Tvrdica Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 сланиница добра, него парадајиз нешто није баш најзрелији...
Recommended Posts