cmrlj Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 pravila pre neki dan ovaj banatjanin sos uz dodatak jedne breskve, bozanstveno ispalo. ostalo sosa, danas skuvala boraniju pa utukla u to. boranija s paradajzom i breskvama se divno slaze, ko bi reko.
Ras Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) ^probaćemo i sa breskvom Dok je forum štucao: prekrio komade belog (tvrdog, zrelog) sira kolutovima sveže ljute paprike, zamotao u kore za pitu, kratko propržio sa jedne i druge strane i prelio susamom i medom. Nakon toga šporet uključivao samo da skuvam kafu, jedem kisela mleka, sir, papriku, paradajz, hleb, dinju... Edited June 28, 2017 by Ras
darling Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 špagete. treći put za pet dana. ja treci dan zaredom pastu s pestom i boranijom (bez krompira, s belim lukom i cilijem). svakog dana sam u fazonu jedva cekam sutra da mogu opet da jedem.
aram Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Ovde fino zaladnelo, prijatnih 20, taman da isprobam neku slow food varijantu junećeg ribića sa pasuljem, 6 sati u rerni na 140 stepena
renne Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 I ovde fino zaladelo, samo je 35 stepeni, trenutno
ivy Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 ja jedem salatu od grilovanog povrca(patlidzan,tikvica,paprika,paradaiz,bluku rerni,20min) sa muljem i jos svezeg paradaiza vec treci dan
aram Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 I ovde fino zaladelo, samo je 35 stepeni, trenutno Kuku, sad vidim kod moje sestre sutra najavljuju 44 stepena
Frank Pembleton Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Salatu od paradajza, krastavca i kelerabe... :usracuse: BTW, uplašio sam se fa će mnogi recepti da propadnu ako je gekno forum.... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Keleraba je hipsterajska chinoa foruma Surov si..
aram Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Keleraba je staaara srbska biljka, sto se vidi i iz cinjenice da je usla u narodne poslovice. Ono, "... ko zeka kelerabe"
banatjanin Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 (edited) dva komada oslića skuvao na pari na mulju propržio brdo bluka, rastopio par filetića inćuna i malo kapara, pomešao sa očišćenim mesom oslića, dodao celu vezu seckanog peršuna skuvao kratku pastu, pomešao sa oslićem, kanuo još malo ulja divota, samo što sam za mrvu presolio Edited June 30, 2017 by banatjanin
hansolo Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Otkrila zute okrugle tikvice, kupila na pijaci pa sad svasta radim sa njima. Dobre su za grill jer nisu vodnjikave iznutra. Danas iseckala na sitne kockice pa sa slaninicom proprzila za neki modifikovan carobonara. Lepo.
Recommended Posts