hansolo Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Keleraba iseckana kao pomfrit i pecena u rerni na 220C'.Samo so i ulje i mnogo dobro.Cak iznenadjujuce dobro.Slatkasto,slano,tri puta manje kalorija od krompira ali ne i tri puta losije.Ja ovo zapamtila ☺ Sent from my 8079 using Tapatalk
darling Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 (edited) beli sos za umakanje svega, moze grilovano povrce, moze keleraba, sveza i pecena (nikad nisam kuvala kelerabu, jedem svezu, izgleda da gresim?!), moze meso, moze jaja, uz dimljeni losos je ludilo, sve moze. pravicu se da sam ja izmislila, jer ga nigde nisam videla ni jela. grcki jogurt + ren (onaj iz teglice, koristim c), kod mene odnos 1 mali jogurt, 1 kasicica rena. izmesati. jako ukusno i korisno. Edited June 23, 2017 by darling
ivy Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 ne gresis sto jedes svezu kelerabu!ja pojedem jednu dnevno ali je kul i kuvana..pecena kao pomfrit ili u corbici
askeladden Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Ovde je pire od kelerabe klasicni dodatak jelima od usoljenog mesa.Kod nas uz dimljenu kolenicu bi islo ljudski.
ivy Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 e da i pire ja kad idem na pesacenja iseckam kelerabu,krastavac,papriku,sta imam.. u kesu i ponesem kao salatu/grickalicu i drugi ljudi dosta cudno reaguju kada ih ponudim time,ugl vecina nikad nije jela kelerabu ili se cude ili gade...glupaci!!
aram Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 1 mali jogurt, 1 kasicica rena. izmesati. jako ukusno i korisno. Kod mene pavlaka, ren i cetvrt narendane jabuke, neke kiselkaste :)
Frank Pembleton Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Mi u kuci otkrili kelerabu ove godine i odusevili se! Presna najbolja!
Tvrdica Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Волим је до имбецилности...тако се и понашам.Ољуштим је па онда са љуске зубима скидам до коре то ми некако најслађе.
Razzmatazz Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Ovo ko Boldrik kad krene da priča o "turnip of my own".
darling Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 jedem leba sa suvim grozdjem, orasima i fungicidnom pomorandzom od francuskinja sa maslacem od badema i zalivam ladnim mlekom. steta sto mi vucic kvari rajski ukus.
aram Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Salatu od boranije s blukom i becke snicle. I mocarelu od bivola i arapski pita-hleb. I ladnoga burgundera i nista mi ne hvali :)
Recommended Posts