Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ima mleka u kesama gde god 'oćeš

Posted

A gde ima tog kokomara?

I na tu temu - u cemu je tajna tih poludivljih radnji sa zivinom?

U jednoj od njih (blok 70) video sam ponovo mleko u kesama...

Pa taj kokomar u 70-om je chale na ovu u 45-om...

Ne znam da li nesto mnogo muljaju ali recimo kod ovih je 2l koce 99 , a okolo je 1,5 L toliko na primer...I jaja su jeftinije.Mleko u kesi je 50rsd...I nisu oni poludivlji , imaju kasu fiskalni primaju i kaertice

Posted

Zvucalo mi poznato...

Hvala :)

A mleko u kesama stvarno ne videh skoro (nije da sam isto bas trazio)

Posted

premijera tikvica adamove babe u mojoj kuhinji. drugima se nisu dopale, jer kako covek moze da pije vino posle kiselog mleka?! a meni sto ne volim tikvaje uopste, prihvatljive su mi samo kao kolicinski doprinos povrca u pasti s pestom, bile su okej. na blajnd testu ne bih bila sigurna da su uopste tikvice. tako da sto se mene tice, ja cu ih spremati sebi. nek ih ima preko leta u fridzu. fala, adame :)

Posted

Znači drugi su jeli tikvice babe Chohano

Posted (edited)

:D

e bas to, jedna serpa, a tikvice od dve babe. sta su ti ukusi... 

Edited by darling
Posted

Riblja čorba u velikim količinama

Posted

Ko kaže da nema ništa u kući. Palenta sa domaćim sirom od crvenog kukuruznog brašna mlevenog na kamenu.

Posted

kakve su to tikvice? ne chohano, te sigurno umem i bez recepta :lolol:

Posted

tikvice adamove babe da se splituju u posebnu temu i spinuju, tolika je potraznja za njima :D

ja volim te tikvice na sirotinjski, kako je moja baka pravila, jelo se u mostaru zove buranija. iseckam tikvice na kriske, ubacim u kesu, sunem kasiku brasna i malo soli, prodrndam, bacim u nauljenu tepsiju, ispecem na rumeno, izvadim, sacekam par minuta pa prelijem kiselim mlekom sa izgnjecenim blukom (kao sto se zalivaju buredzici i mantije). za prste lizat.

shvatila sam danas da ja ovako pravim patlidzan, jedino ga ne valjam u brasno, vec ga isecem na kockice, posolim, zalijem maslinovim. izmesam kasikom i pecem na papiru za pecenje. kad se ispece, treba 40ak minuta na 180, okrenuti par puta u toku pecenja, zalijem posoljenim kefirom, jogurtom, grckim jogurtom, sta vec imam, izmesanim s izgnjecenim belim lukom, iscekanim persunom, moze i ljuta paprika. obozavam.

to je dakle patlidzan na tikvice adamove babe na mostarsku buraniju :)

Posted

fazan dinstan u sosu od putera,mulja,bluka,limuna,ruzmarina,vina + malo shitaka....pleasure is mine

x52379.jpg

Posted

To ovi fazani iz grada, što iskaču povremeno iz šume?

....shit has hit the fan...

Posted

Viršla, bareno jaje, paradajz

Posted

To ovi fazani iz grada, što iskaču povremeno iz šume?

....shit has hit the fan...

njet,regularno ulovljeni u sezoni lova

Posted

moče (hleb u jajetu). 

volim da ih jedem al mrzim da pravim. 

kolko god ti jaja da ulupaš prva tri hleba će popiti sve. 

mazao sam ih pavlakom i jeo salatu od paradajza i mladog luka. to je ono bez da izlaziš iz kuće nedeljom ujutro.