April 22, 20177 yr Ne znam njen recept, ja sam pravio sa lisnatim testom i kremom od putera i pudinga od vanile. Edited April 22, 20177 yr by Jeremija
April 27, 20177 yr Tabule - prvi ovogodišnji mladi luk je tu već neko vreme nana i peršun nisu ni bili upitni bulgur - turski paradajz taman postao jestiv
April 27, 20177 yr caprese sa mladim kozijim sirom, hrvatskom maslinovim uljem i mirisnim grckim bosiljkom, kalamate i stari koziji sir ... prozori mi sirom otvoreni, pa mi miris letnje kise diktirao menu. mada, u frizideru zapravo i nemam nista drugo za jelo, ostalo je za pice tj zelenis za spravljanje zelenih smutija.
April 27, 20177 yr caprese sa mladim kozijim sirom, hrvatskom maslinovim uljem i mirisnim grckim bosiljkom, kalamate i stari koziji sir ... prozori mi sirom otvoreni, pa mi miris letnje kise diktirao menu. mada, u frizideru zapravo i nemam nista drugo za jelo, ostalo je za pice tj zelenis za spravljanje zelenih smutija. a zašto i mladi i stari? ne prozivam, pitam šta dobiješ, srednje star koziji?
April 28, 20177 yr kako? zashto? :odoneo kolega iz australije. ovo su cvarci a ne orasi ???? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
April 28, 20177 yr doneo kolega iz australije. ovo su cvarci a ne orasi Sent from my LG-D855 using Tapatalk znala sam da ima neko razumno objashnjenje <_< to su najlepshi orasi usvijet Edited April 28, 20177 yr by gospa buba
April 28, 20177 yr znala sam da ima neko razumno objashnjenje <_< to su najlepshi orasi usvijet +1 Kad zena brine o mamurnom muzu: