Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ovo su dosta jace cene od jokicevih.

na kraju sam narucio po jedan t-bone i rib eye i kilo prsuta od jokica. 

e sad imam novi problem, kako zgotiviti te behemote da budu medium, u kucnoj radinosti. 

ideja je da zagrejem masivni gvozdeni tiganj do maximuma i oprljim sa obe strane po 5-6 minuta, posle u rernu na 200 stepeni na jos 10ak. e sad, posto nikada nisam spremao ovolike komade mesa (1kg) nisam siguran da li ce to biti dovoljno. 

pomoglo bi da imam termometar za meso, mozda da to potrazim?

I kako je bilo? ;)

Posted

I kako je bilo? ;)

meso je vrhunsko, besprekoran ukus i miris. prsut jako jako dobar, usudjujem se reci bolji od bilo ceka sto se moze kupiti po prodavnicama (ovde se ogradjujem da ne kupujem prsut previse cesto, tako da mozda ipak ima ).

rib eye sam prepekao, t-bone bio savrsen. u svakom slucaju sad znam kako treba, za sledeci put.

nikako da nadjem vremena da okacim slike, sramim se priznati da nisam siguran kako to sad ide, mislim da sam poslednji put kacio slike u prethodnoj decenijii.

Posted

Ovo sam guglo. :dlan: Jesu to one debele špagete? To je super. Mogu se klot jesti. Ko da su od sira il nešto.

Posted

Bavete Incident. Lingvini, al zapatio mi se naziv sa kutije. Trakice, ko taljatele al jako uske

Posted

Na raskršću istoka i zapada.

Tufahije i švarcvald torta. -_-

IMG_20170121_155250_zpsyrhw1mk4.jpg

Posted

za kolko je ovo osoba? :)

daj pola tufahije i ceo svarcvald.