January 15, 20178 yr robija se +1 Pricali smo negde vec o tome: napusite gazdu kafane uvek kad vam donese tako nesto.Smudeve stuke ili kecigu kao penkalo u tanjiru treba sankcionisati robijom, kako gazdi, tako i ribaru koji je to doneo.Pitanje je hoce li za 20 godina biti te ribe uopste.Isto vazi za pijace.Kad bi jedan prodavac otisao u mardelj na dve godine zbog toga - drugi bi se naucili pameti
January 15, 20178 yr U novootvorenoj prodavnici u bloku pojavile se pihtije! 160 din kilo čini mi se, bacio sam račun ....shit has hit the fan...
January 15, 20178 yr Author Pa to su one što sam ja pisao o njima još onomad Nisu savršene, ali ok su. Ja izeo jednu u Džakarti, dubijem tugu
January 15, 20178 yr Pa to su one što sam ja pisao o njima još onomad Nisu savršene, ali ok su. Ja izeo jednu u Džakarti, dubijem tugu Tuga kao konstanta ili...?
January 15, 20178 yr marokanski tajine,janje od 8 kg (part) prefinjeni zacini (safran pod nus) i unkle Milomir u casi, plus Townes Van Zandt u zvucniku ;) zivot je lep Edited January 15, 20178 yr by Haralampije
January 15, 20178 yr marokanski tajine,janje od 8 kg (part) prefinjeni zacini (safran pod nus) i unkle Milomir u casi, plus Townes Van Zandt u zvucniku ;) zivot je lep bogumi i supica fino deluje. obožavam tvoju kuhinju
January 15, 20178 yr Da ??? @renne, tuga je greh, samo da znaš ed. pridružujem se pohvalama kuhinje druga haralampija Edited January 15, 20178 yr by dùda