August 13, 20159 yr Propržen b.luk, jaja, biber, so, čilo sos, gauda, šunka i dimljeni vrat. Sve to u najhrskaviji baget. Imam ružan običaj da od svega pravim sendvič. -_-
August 15, 20159 yr Ja non stop jedem barbune. :-( Ne baš svaki dan, ali mogla bih. Evo i sad idem na pijac da kupim da nam svima pržim.
August 15, 20159 yr sarlova fokaca, balija, paradajz, belo feta. odvalila sam se. @ yolo kakva je ovo corbica s konkiljama, teleca&brokoli? i sta radi kukuruz na tanjiru? Edited August 15, 20159 yr by darling
August 16, 20159 yr na puter bacio neku prosecnu pancetu, cluk, bluk, zelenu papriku. prelio pavlakom za kuvanjac, pobiberio, narendao kozja sira, ubacio crnih maslina iseckanih. sprinklovao persunom na kraju to sve sa spaghettima
August 16, 20159 yr Ja više ne smem da pišem šta jedem bikoz wall/namenski [emoji14]h34r: Edit. Izbacio jerbo, ubacio bikoz Edited August 16, 20159 yr by Singer
August 16, 20159 yr Ja više ne smem da pišem šta jedem bikoz wall/namenski [emoji14]h34r: Edit. Izbacio jerbo, ubacio bikoz То је за твоје добро -_-
August 18, 20159 yr Nije loše za doručak, pačija pašteta ili koliko je konzum bolje snabdeven od idee Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk