July 15, 20159 yr supica od škarpine, limuna, peršuna i pirinča... kuvana škarpina, peršun, maslinovo, beli luk... prilog, varivo od tikvica, crnog luka, šargarepe, leblebije
July 15, 20159 yr Pljoskve (pljosnate breskve). Ne znam kako da se suzdrzim da ne pojedem svih 1.500 grama.
July 15, 20159 yr lubenicu, iz Idvora.nikad u životu nisam video tanju koru, možeš da je guliš ko krastavac. a slatkaaaaaaaaa govedo, spalio sam polovinu šestokilašice, a sad večeram pitu zeljanicu, od kora razvlačenih mi mekom rukom moje skvo
July 15, 20159 yr Ja sam svoju lubenicu godine već pojeo. Petnaest kilograma slasti, kupljena u Skoplju od strumičkog trgovca.
July 15, 20159 yr supica od škarpine, limuna, peršuna i pirinča... kuvana škarpina, peršun, maslinovo, beli luk... prilog, varivo od tikvica, crnog luka, šargarepe, leblebije nesto slicno sam kuvao veceras- kreposna juhica od brancina i orade
July 15, 20159 yr nesto slicno sam kuvao veceras- kreposna juhica od brancina i orade :) super izgleda
July 15, 20159 yr nesto slicno sam kuvao veceras- kreposna juhica od brancina i orade sad sam opet gladna, eh, ja bih ovo jela.ima l kakav trik, il standardna supa?
July 15, 20159 yr jedna mala "search and destroy" akcija u kuhinjskom sektoru: lubenica + nađen 1 kuvani kukuruz eto me gde glabam šapurinu
July 16, 20159 yr sad sam opet gladna, eh, ja bih ovo jela.ima l kakav trik, il standardna supa? uglavnom standardna + malo celera,zacina i malo mulja