June 27, 20159 yr Pecene lignje i oslic,mahune i mladi krompir na leso,mesana salata. Uz sve to Musecco Radgonske Gorice.
June 27, 20159 yr Kad smo vec kod leso varijanti,obozavam skarpinu (moze i oslic) brzo obarenu i zacinjenu muljem ili otopljenim puterom :) Edited June 27, 20159 yr by Haralampije
June 27, 20159 yr ove tresnje sa ovog predivnog prestarog drveta..ako nema 60god nema ni jednu a jos je pri tom na sred livade,daleko od ljudi,niko ga ne dira...ja u zivotu sve zajedno nisam pojela vise tresanja,ikada..
June 28, 20159 yr Prebranac od juče sa salatom od crvenog kupusa i vegetarijanskim kobasicama (koje i nisu nešto, al' ajde.)
June 28, 20159 yr vegetarijanske kobasice su cemer ako su od soje. ako nadjes psenicne, dimljene, probaj. to moze da bude odlicno. na primer, ove su genijalne. :) ne izvoze u australiju, proverila sam. jedem jaja.
June 28, 20159 yr Ove mogu da prođu u hot-dogu i nečem sličnom (u stvari su bliže viršlama po ukusu), a nisu baš za uz pasulj. Napravljene su od tofua i soje, a te pšenične nisam video, ali ću pogledati ako ima nešto slično.
June 28, 20159 yr pogledaj. meni su to od soje nepodnosljive, a ove od psenice tamanim kad god sam u prilici. kod nas ih nema. veoma su ukusne i najvise lice na virsle iz pekabeovog crvenog kioska iz nase mladosti.