Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

• Author
b4d8ea2fcac4b3c02487946ca167f7f4.jpg
  • Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

• Author
0125705e49e44217fea979a68259b00c.jpg

Pa da pogadjamo sta ce biti za veceru? Recimo makaroni sa sirom i domace kiselo mleko. Ili hladno pecenje iz frizidera?

nije to nista. ja sam danas pojela 400gr dzigerice u jednom obroku (sa pireom i paradajzom). jos sam u soku.

dobar taj suljpa majku mu. jel stavljas brasno u zaprsku?

• Author

Pa da pogadjamo sta ce biti za veceru? Recimo makaroni sa sirom i domace kiselo mleko. Ili hladno pecenje iz frizidera?

Pečenje, taman se lepo oladilo

dobar taj suljpa majku mu. jel stavljas brasno u zaprsku?

Mora bude dobar, celu svežu butkicu sam stavio, ima skoro dve kile mesa :)

Stavlam naravnom i alevu papriku i bluk, ja to onako po starinski sve

pa u redu je aleva i bluk ali ja mrzim brasno u pasulju, to se ionako resava tako sto se ispasiraju kasika dve pasulja, isti efekat a bolji ukus

• Author

Ma ja volim to tako :)

uh da sam znao da ce biti ovako hladno, sinoc bih potopio suljpa

• Author

Pa kako nisi znao, bar ti gledaš i umeš da gledaš meteo karte. Zato sam ja to tako i isplanirao

Nisam gledao karte nikakve jbg, nego sam samo bacio pogled na hidmetzavod.

pire i egipatske kofte

jebo me boshke i njegov tip da se na uglu palmoticeve i svetogorske dobro jede

cim sam krocio nogom unutra i omirisao vonj lose piletine i jos gore zaprske znao sam da nece da izadje po dobru

mislim nije bas totalno nejestivo ali je onako, bas lowlife

teleca corba od senior goveda i nekakav pilav sa govedinom junetinom i frikom mesavinom, 510 dinara - nije bas ni dzabe.

realno nosicu kamen u stomaku celo popodne, smara me da nabijam prste u usta da bacim peglu i potrazim nesto dostojanstveno

rolovanu piletinu punjenu sirom i spolja postavljenu slaninicom

marinirano(izdasno mulje,balzamiko,ruzmarin,provansanska,sm biber,bluk) povrce (mladi krompir,tikvice,bluk,cluk) sve zajedno peceno u rerni,

kupus salata

jebo me boshke i njegov tip da se na uglu palmoticeve i svetogorske dobro jede

cim sam krocio nogom unutra i omirisao vonj lose piletine i jos gore zaprske znao sam da nece da izadje po dobru

mislim nije bas totalno nejestivo ali je onako, bas lowlife

teleca corba od senior goveda i nekakav pilav sa govedinom junetinom i frikom mesavinom, 510 dinara - nije bas ni dzabe.

realno nosicu kamen u stomaku celo popodne, smara me da nabijam prste u usta da bacim peglu i potrazim nesto dostojanstveno

meni sad muka zbog tog tvog opisa... k'o da mogu osetim taj znoj/loj pileta... pih... i zapršku, koju ne mogu podnjet... :p

"Kuhinjica" (mrvu posle ugla Kralja Milutina - Krunska, sa leve strane od raskrsnice, tj preko puta one fine galerije) ima finu klopu, sasvim pristojne sarmice zelja i kupusa, pasulj, musaku od tikvica, rižoto i taljatele sa pečurkama... ima svašta još, al to sam probala i sasvim ok.

I ružice sa sirom, Šarlota i neki fini koljač od jabuka, čokolade, oraha i šlaga su preukusni.

Edited by fluffy