aram Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 sokiraces organizam, dva obroka bez ponfrita :D Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Kasno je, već sam živ Link to comment
Frank Pembleton Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) Kasno je, već sam živSad na detox u Aveniju gladnih Edited February 15, 2015 by Frank Pembleton Link to comment
Marcus Wulffings Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 (edited) Ja sam živi leš još uvek... sledi mi 12 sati neprekidnog spavanja Edited February 15, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
darling Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 ajd :) izvoli: utopljenici Link to comment
aram Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) fala :( ne jedem i ne volim kolace... ali radovace se moj sin :) edit: hm, smislicu ja neku slanu verziju, samo da vidim kakvo je testo. uvaljacu u sitne cvarke Edited February 16, 2015 by aram Link to comment
darling Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 reko si da mesis kad si nervozan. a ovo s davljenjem testa u vodi je neobicno, cak i meni koja slabo, ako ikad, kuvam s kvascem, izazov je. Link to comment
gospa buba Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) reko si da mesis kad si nervozan. a ovo s davljenjem testa u vodi je neobicno, cak i meni koja slabo, ako ikad, kuvam s kvascem, izazov je. popodne se radi to -_- inache, u verziji moje familije, nikada nisu ishli orasi, samo shecer. baba i keva to prave rutinski, u vodu iz chesme... sad mene zanima, shta bi bio varijetet dostojan promene, da se neshto doda u shecer, a da nisu orasi (ili slichni plodovi, poshto onda junior ne moze da jede)? naravno, uvek moze pola pola, nije problem... Edited February 16, 2015 by gospa buba Link to comment
aram Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 @darling pa volim, al volim posle i da pojedem to sto sam mesio :) @buba a cvarci se odbacuju kao ideja? :( moj sin odlepljuje na kombinaciju jabuka na sitne kockice i braon secera, mozda tako nesto? Link to comment
darling Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) mozda u cimet? kurtos kolac fazon? dal cimet gori? il u secer, pa posle nek maze dzemom, nutelom, il vec sta voli... znaci, bubo, i tebi je ovo domaci kolac... majka mi je tolko uskraciteta u zivotu priredila @ aram ja najvise volim da tovim druge, dok napravim, izgubim zelju da jedem. isto tako volim kad mi neko napravi nesto lepo. tudje, sladje :) Edited February 16, 2015 by darling Link to comment
Amelija Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 uf ja baš volEm da ja spremam, i onda kad bude sve gotovo sednem, jedem* i uživam :) a volim i za druge, naravno *jedino što se može desiti kad spremam samo za sebe posle jedem direktno iz šerpe ili sl Link to comment
katamaran Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Pire i habanero chili sa pivom (bez piva :) ) Nikako da se nakanim da stavim i crno pivo jer mi je i ovako savrsen. Prva dva puta sam preskakao i kakao al vise ne http://how2heroes.com/videos/entrees/habanero-flank-steak-chili-w-ale Link to comment
gospa buba Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 mozda u cimet? kurtos kolac fazon? dal cimet gori? il u secer, pa posle nek maze dzemom, nutelom, il vec sta voli... znaci, bubo, i tebi je ovo domaci kolac... majka mi je tolko uskraciteta u zivotu priredila domaci, jashta. mislim da bi sitne stvari gorele, mada za cimet nisam sigurna, uvek je bio samo shecer. meni su u glavi pistaci, isto tako lomljeni na krupno, kao danak novom dobu, ako bih unosila zivinu u program :) Link to comment
ivy Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 lchf pizza sa kulenom i kobasicom i salata Link to comment
*edited by mod Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Lazanja sa chorizom i ljutom paprikom :) Link to comment
Recommended Posts