Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

fala :(

ne jedem i ne volim kolace... ali radovace se moj sin :)

edit: hm, smislicu ja neku slanu verziju, samo da vidim kakvo je testo. uvaljacu u sitne cvarke :lolol:

Edited by aram

reko si da mesis kad si nervozan. a ovo s davljenjem testa u vodi je neobicno, cak i meni koja slabo, ako ikad, kuvam s kvascem, izazov je. 

popodne se radi to -_-

inache, u verziji moje familije, nikada nisu ishli orasi, samo shecer. baba i keva to prave rutinski, u vodu iz chesme... sad mene zanima, shta bi bio varijetet dostojan promene, da se neshto doda u shecer, a da nisu orasi (ili slichni plodovi, poshto onda junior ne moze da jede)? naravno, uvek moze pola pola, nije problem...

Edited by gospa buba

@darling

pa volim, al volim posle i da pojedem to sto sam mesio :)

@buba

a cvarci se odbacuju kao ideja? :(

moj sin odlepljuje na kombinaciju jabuka na sitne kockice i braon secera, mozda tako nesto?

mozda u cimet? kurtos kolac fazon? dal cimet gori? 

il u secer, pa posle nek maze dzemom, nutelom, il vec sta voli...

znaci, bubo, i tebi je ovo domaci kolac...  majka mi je tolko uskraciteta u zivotu priredila  :lolol:

@ aram   ja najvise volim da tovim druge, dok napravim, izgubim zelju da jedem. isto tako volim kad mi neko napravi nesto lepo. tudje, sladje :)

Edited by darling

uf ja baš volEm da ja spremam, i onda kad bude sve gotovo sednem, jedem* i uživam :)

a volim i za druge, naravno

*jedino što se može desiti kad spremam samo za sebe posle jedem direktno iz šerpe ili sl :piggy:

mozda u cimet? kurtos kolac fazon? dal cimet gori? 

il u secer, pa posle nek maze dzemom, nutelom, il vec sta voli...

znaci, bubo, i tebi je ovo domaci kolac...  majka mi je tolko uskraciteta u zivotu priredila  :lolol:

domaci, jashta.

mislim da bi sitne stvari gorele, mada za cimet nisam sigurna, uvek je bio samo shecer. meni su u glavi pistaci, isto tako lomljeni na krupno, kao danak novom dobu, ako bih unosila zivinu u program :)