December 15, 201212 yr Naleteo sam na nekom sajtu pa mi nije palo na pamet da pravim sve do danas. Inace je stvarno super ukusno i jako + je dusu dalo za improvizovanje sa svime i svacime.
December 15, 201212 yr to sigurno nije solja za caj, kafu itd.... kao sto se misli.U proseku se kreće oko zapremine 1 standardne šolje za belu kafu.Uostalom, nije ni bitno. Ako se koristi jedna, razmera je uvek ista.
December 15, 201212 yr Rolnice sa cimetom i jabukama. Napravila pun pleh, pojelo se samo za probu pola, pa napravila još jednu turu da ima i za goste i za doručakMirišu do prizemlja a ja jedva dišem
December 16, 201212 yr Paradajz čorbica, kronpir pečen u ljusci sa tahini sosom, salata (zelena, šargarepa, milun, mulje, susam).
December 16, 201212 yr Author Kuvani kiseli kupus sa junetinom plus projaПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
December 16, 201212 yr pravio ona jaja za dorucak, super moram malo da uskladim tajmer da zumanca budu rovita.za rucak pizza
December 16, 201212 yr skuvao brokoli na pari pa ga bacio na mulje sa blukom. posuo bogato parmezanom i ostavio da tihuje. na vreo tiganj bacio par bifteka i eto vecere. duze mi je trebalo da je izedem nego da je napravim :)
December 16, 201212 yr I ko mene je bilo isto tako na oko 10ak minuta na 220 pa su ispala kuvana iznutra. Ko prvi ubode tajming za hrskavost slanine i rovitost jaja neka prijavi :)