Klara Posted January 3 Share Posted January 3 @ivy Baš zato, vekne punjene jajima pamtim sa novogodišnjih ručkova i čudno mi je kad se jaje uvali usred mesa, više sam za nešto sočno. Ne znam zašto, presek mesa punjenog jajima me podseća na Tita, hahaha, valjda sam ga videla u Titovom kuvaru. Kuvana jaja su i meni super u salatama, posebno mimozi. :') Nigde zeleniša, a salata! Link to comment
Sestre Bronte Posted January 3 Share Posted January 3 verovatno u vokijevom kuvaru, falše haze Link to comment
aram Posted January 3 Share Posted January 3 ja najvolem meatloaf varijante. stavljao sam ovde mislim moju varijantu sa sušenim kajsijama, valjalo bi da ponovim. Link to comment
aram Posted January 6 Share Posted January 6 Supica od tikve i kestena. Dobro i kobasice. 7 Link to comment
Popular Post Lancia Posted January 6 Popular Post Share Posted January 6 sirotinjski, girice, kanarijski krompir i lukac u mulju 6 3 1 Link to comment
Popular Post Ras Posted January 7 Popular Post Share Posted January 7 Čorba od luka, kojoj je planirana korica od sira potonula :( Salata od pečenih paprika i patlidžana (b luk, peršun, m ulje, limun) i gvalkamole. Prebranac Svinjska pečenica, pečeni krompir i sos (pečeni sa mesom luk, šargarepa, dosta belog luka, štapići celera, pa blendirano sa masnoćom mesa, kašičicom senfa i osveženo peršunom i limunom). 7 7 Link to comment
aram Posted January 7 Share Posted January 7 probao kako to ide u air fryer-u. ja zadovoljan. 7 Link to comment
aram Posted January 10 Share Posted January 10 patlidžan meze. nama bilo večera, uz malo pasulja od juče i par jagnjećih kotleta. 5 Link to comment
Popular Post makondo Posted January 11 Popular Post Share Posted January 11 Osnova: tortilja, 2 jaja, spanać i malo sira. Pronašla neku papriku i dodala. Sutra ponavljam i dodajem posle pečenja rukolu i celer. Hrana za svaki dan. 10 1 Link to comment
Ras Posted January 11 Share Posted January 11 Najslađi obroci! Ti improvizovani od onoga šta se zateklo u kući. 1 Link to comment
makondo Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Zeleno volim te zeleno Mix zeleniša iz kese, pa malo boranije naravno zelene, malo graška, preliv od avokada i grčkog jogurta, pa malo balzamiko paste sa ukusom limuna za šmek. A jerbo sam istrošila semenke/oraje i sl. za praznike, pa sam morala i koji krompir da dodam, obaren pa zapečen. Prelepo i bez Jašara i Ipčeta😎 Edited January 14 by makondo 4 2 Link to comment
Valk Posted January 14 Share Posted January 14 16 hours ago, x500 said: Jesi li je ti ovo pekao na obrnutom tiganju? Izgleda fenomenalno. Link to comment
Recommended Posts