Klara Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 @ivy Baš zato, vekne punjene jajima pamtim sa novogodišnjih ručkova i čudno mi je kad se jaje uvali usred mesa, više sam za nešto sočno. Ne znam zašto, presek mesa punjenog jajima me podseća na Tita, hahaha, valjda sam ga videla u Titovom kuvaru. Kuvana jaja su i meni super u salatama, posebno mimozi. :') Nigde zeleniša, a salata!
aram Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 ja najvolem meatloaf varijante. stavljao sam ovde mislim moju varijantu sa sušenim kajsijama, valjalo bi da ponovim.
Popular Post Lancia Posted January 6, 2024 Popular Post Posted January 6, 2024 sirotinjski, girice, kanarijski krompir i lukac u mulju 6 3 1
Popular Post Ras Posted January 7, 2024 Popular Post Posted January 7, 2024 Čorba od luka, kojoj je planirana korica od sira potonula :( Salata od pečenih paprika i patlidžana (b luk, peršun, m ulje, limun) i gvalkamole. Prebranac Svinjska pečenica, pečeni krompir i sos (pečeni sa mesom luk, šargarepa, dosta belog luka, štapići celera, pa blendirano sa masnoćom mesa, kašičicom senfa i osveženo peršunom i limunom). 7 7
aram Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 probao kako to ide u air fryer-u. ja zadovoljan. 7
aram Posted January 10, 2024 Posted January 10, 2024 patlidžan meze. nama bilo večera, uz malo pasulja od juče i par jagnjećih kotleta. 5
Popular Post makondo Posted January 11, 2024 Popular Post Posted January 11, 2024 Osnova: tortilja, 2 jaja, spanać i malo sira. Pronašla neku papriku i dodala. Sutra ponavljam i dodajem posle pečenja rukolu i celer. Hrana za svaki dan. 10 1
Ras Posted January 11, 2024 Posted January 11, 2024 Najslađi obroci! Ti improvizovani od onoga šta se zateklo u kući. 1
makondo Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 (edited) Zeleno volim te zeleno Mix zeleniša iz kese, pa malo boranije naravno zelene, malo graška, preliv od avokada i grčkog jogurta, pa malo balzamiko paste sa ukusom limuna za šmek. A jerbo sam istrošila semenke/oraje i sl. za praznike, pa sam morala i koji krompir da dodam, obaren pa zapečen. Prelepo i bez Jašara i Ipčeta😎 Edited January 14, 2024 by makondo 4 2
Valk Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 16 hours ago, x500 said: Jesi li je ti ovo pekao na obrnutom tiganju? Izgleda fenomenalno.
Recommended Posts