Popular Post maheem Posted May 17, 2023 Popular Post Posted May 17, 2023 Uzbudjenje usled provale oblaka zahteva finu zakusku 12
Indy Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 Nemam sliku, pojeo instantno... Padoše mi danas na pamet prženice - od organskog ražanog leba, sa organskim mlekom od srećnih krava + free range jajima... Prva tura slana (s malo putera) + organski kefir, druga slatka (Pionirova marmelada od šipurka, za 1 dašak rodnog kraja). Potom instant kafa Grand (najbolji izum od kad je izmišlljen sečeni leb.) OK za žeđ tu je uvek Knjaz Miloš (kad bi neko ovde ukinuo ex-YU kiselu vodu, tačno bih se utepao. A i za kafu .) 5 1
Popular Post Ras Posted May 21, 2023 Popular Post Posted May 21, 2023 Čorba od spanaća, salata, sa kajmakom zapečeni (Dekijevi) ćevapi, pečeni patlidžani u sosu od pečenih patlidžana, paradajza i paprika. 10 5
ultra plasticni Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 On 20.5.2023. at 5:07, Indy said: Nemam sliku, pojeo instantno... Padoše mi danas na pamet prženice - od organskog ražanog leba, sa organskim mlekom od srećnih krava + free range jajima... Prva tura slana (s malo putera) + organski kefir, druga slatka (Pionirova marmelada od šipurka, za 1 dašak rodnog kraja). Potom instant kafa Grand (najbolji izum od kad je izmišlljen sečeni leb.) OK za žeđ tu je uvek Knjaz Miloš (kad bi neko ovde ukinuo ex-YU kiselu vodu, tačno bih se utepao. A i za kafu .) Kolko je flasa Knjaza tamo?
Milošica Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 1 hour ago, Ras said: pečeni patlidžani u sosu od pečenih patlidžana, paradajza i paprika. Koliko je ovo dobro. 1
Popular Post JakeBlues Posted May 22, 2023 Popular Post Posted May 22, 2023 "Peer pressure" pa kupih i ja : 8 3
makaronee Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Persillada - pod mudrijaškim imenom je pileće belo, iseckano namesto žabljih bataka, prženo klot na m_ulju i putru. Kad je već rumeno, pospe se šakom isečenog peršuna i čenom b_bluka. Prilog - kod mene je neka ječmena prekrupa, a moźe pirinač, kuskus i tome sličan upijač. Salata je obična parađazkrastavci, poliveno mlevenim orasima u jogurtu. LoFi sustainable лакшери. 5 1
Ras Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Čorba od celera i praziluka, salata (krastavac, paradajz, rukola, crveni luk, masline, kapar, slatka i ljuta paprika), musaka od tikvica sa jagnjećim mesom i za dezert jagode u grčkom jogurtu (aromatizovan nanom) 6 1
Ras Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 Tako nekako. Ova musaka mi je idealno letnje jelo, redovno je pripremam, a ponekad i mimo sezone. 1
Recommended Posts