Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Nemam sliku, pojeo instantno... Padoše mi danas na pamet prženice - od organskog ražanog leba, sa organskim mlekom od srećnih krava + free range jajima... Prva tura slana (s malo putera) + organski kefir, druga slatka (Pionirova marmelada od šipurka, za 1 dašak rodnog kraja). Potom instant kafa Grand (najbolji izum od kad je izmišlljen sečeni leb.) OK za žeđ tu je uvek Knjaz Miloš (kad bi neko ovde ukinuo ex-YU kiselu vodu, tačno bih se utepao. A i za kafu :D.)

• +1 5
  • Wub 1
Posted
On 20.5.2023. at 5:07, Indy said:

Nemam sliku, pojeo instantno... Padoše mi danas na pamet prženice - od organskog ražanog leba, sa organskim mlekom od srećnih krava + free range jajima... Prva tura slana (s malo putera) + organski kefir, druga slatka (Pionirova marmelada od šipurka, za 1 dašak rodnog kraja). Potom instant kafa Grand (najbolji izum od kad je izmišlljen sečeni leb.) OK za žeđ tu je uvek Knjaz Miloš (kad bi neko ovde ukinuo ex-YU kiselu vodu, tačno bih se utepao. A i za kafu :D.)

Kolko je flasa Knjaza tamo?

Posted
1 hour ago, Ras said:

y4md-pSLbe2CNWu_fuD3XF6Gig4iqQz3M8XPbMKp

pečeni patlidžani u sosu od pečenih patlidžana, paradajza i paprika.

Koliko je ovo dobro.

• Hvala 1
Posted

e bravo..hvala na ideji..to sam i ja rucala :P

• +1 1
Posted

Persillada - pod mudrijaškim imenom je pileće belo, iseckano namesto žabljih bataka, prženo klot na m_ulju i putru. Kad je već rumeno, pospe se šakom isečenog peršuna i čenom b_bluka. Prilog - kod mene je neka ječmena prekrupa, a moźe pirinač, kuskus i tome sličan upijač. Salata je obična parađazkrastavci, poliveno mlevenim orasima u jogurtu. LoFi sustainable лакшери.

IMG_20230523_182257_copy_576x1024.jpg

• +1 5
  • Hvala 1
Posted

paprike punjene sirom i pasuljem
paprike-sa-sirom-i-pasuljem.jpg

• +1 6
  • Wub 2
Posted

y4mwUAj3kscpCUTk3tI1FWBJoUjfmtY8d_o00RN4y4mlsaySHpFAS-_QnJsGhNJ3VrtZ8PJNFB8JFawE

y4md24O5zstA5IjA42ExjTC8LApuufRuN-IuMxMJy4mNHiq_Brl6p9_4KkSQGXPw-bzx0b1FzSK3oW4v

Čorba od celera i praziluka, salata (krastavac, paradajz, rukola, crveni luk, masline, kapar, slatka i ljuta paprika), musaka od tikvica sa jagnjećim mesom i za dezert jagode u grčkom jogurtu (aromatizovan nanom)

• +1 6
  • Wub 1
Posted

Tako nekako.

Ova musaka mi je idealno letnje jelo, redovno je pripremam, a ponekad i mimo sezone.

• +1 1