May 12, 20231 yr Ah no way, juce nisam prijavio. Btw zgotivio sam ćuretinu, ne liči na piletinu, bolja od svinjetine.
May 12, 20231 yr Mi cesto kupujemo curetinu ali sam shvatio da je to precenjeno meso, mnogo skuplje od piletine a pri tome tvrdje i suvlje i treba vise eforta da se pripremi.
May 12, 20231 yr Nisam ni ja neki veliki ljubitelj ćuretine (a ni piletine), ali čureči podvarak je super. I medaljoni znaju da budu dobri, mada retko ko zna to da napravi baš kako treba... Edited May 12, 20231 yr by Jeremija
May 13, 20231 yr Tostirao glavicu bluka u foliji. Istisnuo te sa puterom i sirom na lebac pa u toster.
May 15, 20231 yr On 12. 5. 2023. at 18:29, napadaj said: Ćureća supa je najbolja supa. Posle pacije i guscije Mada o ukusima ne vredi raspravljati
May 17, 20231 yr Jedan od najdražih komba za dnevni obrok - grašak i faširane. Ovog puta uz gošću iz CG - pečena ukišeljena paprika, po receptu frendove majke. Struktura joj je mekša od turšijske paprike, mekša od belolučane pečene, blago pikantna i fino aromatizovana blukom.
May 17, 20231 yr On 12. 5. 2023. at 17:25, maheem said: Ah no way, juce nisam prijavio. Btw zgotivio sam ćuretinu, ne liči na piletinu, bolja od svinjetine. Glede ćuretine, meni je top otkriće da grudi praktično urolam, onako prirodno kako dođu iz pakovanja i sečem medaljone popreko i onda njih dobro začinim i na grilu ili roštilju, budu i sočni kad se ispraksaš. I jeste meso kao light svinjetina, ali jeste i suvlje.