nisam ja Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 vidim jutros odmrznuta krmenadla u komadu. šta ću, uvaljam je u špecije i zaboravim poklopljenu na tiho. bio sa klincima i psom kod zubara, vrnuo se, taman da stavim krompir da se kuva, zvoni fon. drugarovom ćaletu sahrana za sat vremena. isključim. 45 minuta kasnije nosim barjak u povorci. antireligiozan kakav sam podneo sam to stoički, ali imam potražiti pomoć da izbegnem da se nalazim u takvim glupim situacijama. stavio krompir da se kuva u ljusci, meso zapeko i voala. 5
Ras Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Pile pečeno sa limunom i ruzmarinom, krompir i za salatu grašak, začinjen nanom i matovilec. 7
maheem Posted April 13, 2023 Posted April 13, 2023 Žena ispunjava želje klincima, prvi put pravila suši. Princu se nije svidela riba, pa je za njega i veganske srolala. Ja sam spremio karfiol, bademi i salsa verde preko. 7 2
maheem Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Juneća leđa su izgledala lepo al ništa od fancy ukusa. No, to sam i očekivao pa sam spremio sos od vrganja i šampinjona. Pire pride, klincima burgere. https://www.instagram.com/reel/CqinqHtjWDU/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1
maheem Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 (edited) Ostalo salse verde od juče, pa sam u njenu čast ispekao juneće džige. Fenomenalan kombo. Edited April 14, 2023 by maheem
aram Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 svaki povod za ribu je dobar. fileti crnog bakalara preliveni limunizovanim puterom na zelenišu 8
aram Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 specijalno za one što živi nisutm dok ne vide šta sam večerao i ručao - ojakhuri i tarator salata 3 2
hansolo Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Ručak beli čorbiljak (nije uslikan), medaljoni od sv. bifteka, onako na brzinu, latkes, sos od jabuka sa karameliziranim lukom i kisela pavlaka. Posle Pavlova sa limun kremom. 6 3
Mr.Mxyzptlk Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 puter kom je istekao rok u januaru. skinuo zuto, pojeo belo, malo je izmenjen ukus al ide. Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sandradjer Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 (edited) Moze neka ideja za veceru. Dolazi mi jedan decko spanac/katalonac (16 godina) na veceru i da ga ispitam malo matematiku . Hocu nesto sa sparglama da spremim. Pomozie mi, samo da se lako i brzo sprema . Vecera je za sutra vece ponedeljak Edited April 16, 2023 by Sandradjer
Recommended Posts