Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

vidim jutros odmrznuta krmenadla u komadu. šta ću, uvaljam je u špecije i zaboravim poklopljenu na tiho. bio sa klincima i psom kod zubara, vrnuo se, taman da stavim krompir da se kuva, zvoni fon. drugarovom ćaletu sahrana za sat vremena. isključim. 

45 minuta kasnije nosim barjak u povorci. antireligiozan kakav sam podneo sam to stoički, ali imam potražiti pomoć da izbegnem da se nalazim u takvim glupim situacijama. 

stavio krompir da se kuva u ljusci, meso zapeko i voala. 

IMG-20230410-171308-01.jpg

• +1 5
Posted

y4maCsuapMIBIaiYyvkYE3x7uHmm5LWjBuSkjwyT

Pile pečeno sa limunom i ruzmarinom, krompir i za salatu grašak, začinjen nanom i matovilec.

• +1 7
Posted

C4A37D10-B527-4AF9-B990-8901861373EC.thumb.jpeg.db760da5da58d22194bd50c3dbb8d472.jpeg8ABA8305-A72D-47FD-B5C6-35DFC56B5524.thumb.jpeg.abe36bd6a024b8664a69d79d110780cb.jpeg

Žena ispunjava želje klincima, prvi put pravila suši. Princu se nije svidela riba, pa je za njega i veganske srolala.

Ja sam spremio karfiol, bademi i salsa verde preko.

• +1 7
  • Wub 2
Posted (edited)

Ostalo salse verde od juče, pa sam u njenu čast ispekao juneće džige. Fenomenalan kombo.

Edited by maheem
Posted

svaki povod za ribu je dobar. fileti crnog bakalara preliveni limunizovanim puterom na zelenišu

seelachs-limun-puter.jpg

• +1 8
Posted

Sta ti je ovo? Izgleda sjajno :)

Posted

mladi krompir i juneća rozbratna. 

• +1 2
Posted

specijalno za one što živi nisutm dok ne vide šta sam večerao i ručao - ojakhuri i tarator salata

ojakhuri.jpg

• +1 3
  • Wub 2
Posted

Ručak beli čorbiljak (nije uslikan), medaljoni od sv. bifteka, onako na brzinu, latkes, sos od jabuka sa karameliziranim lukom i kisela pavlaka. Posle Pavlova sa limun kremom. 

web.jpg

web2.jpg

• +1 6
  • Wub 3
Posted

mmmm, latkes! a i ove jabuke izgledaju opako!

• +1 1
Posted

puter kom je istekao rok u januaru. skinuo zuto, pojeo belo, malo je izmenjen ukus al ide.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Posted (edited)

Moze neka ideja za veceru. Dolazi mi jedan decko spanac/katalonac (16 godina) na veceru i da ga ispitam malo matematiku :)

Hocu nesto sa sparglama da spremim. Pomozie mi, samo da se lako i brzo sprema :). Vecera je za sutra vece ponedeljak 

Edited by Sandradjer