mlatko Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Meni se cini da je ova pica posluzena na tacni za kafuI to je mogućeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Haralampije Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 7 minutes ago, ultra plasticni said: Meni se cini da je ova pica posluzena na tacni za kafu Zeljno ocekujemo neki tvoj kulinarski uradak
Ras Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 34 minutes ago, mlatko said: Aha, dobro da si rekao da su masline vec mislio sljive, velike su Samo da si na kraju bacio bosiljak, ovako je ispala zastava Iraka a ne Italije ali moze da prodje i kao pita sa slanim sljivama U pravu si, ovaj sam bosiljak umešao u paradajz, nije trebalo. Dodao sam jos tonu svezeg kasnije 1
Popular Post Haralampije Posted October 15, 2021 Popular Post Posted October 15, 2021 Dobio sam domaci zadatak od hanume da pripravim divne, blago odimljene kolenice. Bilo mi bas tesko . Elem, zaladilo, treba malo pojacati cal. input, nesto sto greje tibu i pojacava holesterol u krvi. Dva sata na 220 C, podlio vodom ( mada su kolenice juce bile na rehidrataciji i desalinizaciji celih 10 sati ) 5-6 cenova bluka i pun sepet svezih aromaticnih travki ( nana,mdusica i kadulja) tako da mi kuca nije mirisala na pecenjaru, vec na cajdzinicu... Heating prilog : ren, ljuti ajvar, papricice, i krastavcici i kiseli zeleni cherry paradajz.Malo zalio sa gravy-jem od pecenja. I to je to 9 6
maheem Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 5 hours ago, Haralampije said: Dobio sam domaci zadatak od hanume da pripravim divne, blago odimljene kolenice. Bilo mi bas tesko . Elem, zaladilo, treba malo pojacati cal. input, nesto sto greje tibu i pojacava holesterol u krvi. Dva sata na 220 C, podlio vodom ( mada su kolenice juce bile na rehidrataciji i desalinizaciji celih 10 sati ) 5-6 cenova bluka i pun sepet svezih aromaticnih travki ( nana,mdusica i kadulja) tako da mi kuca nije mirisala na pecenjaru, vec na cajdzinicu... Heating prilog : ren, ljuti ajvar, papricice, i krastavcici i kiseli zeleni cherry paradajz.Malo zalio sa gravy-jem od pecenja. I to je to Save in bookmarks
renne Posted October 16, 2021 Author Posted October 16, 2021 15 minutes ago, adam said: de ce ti dusa u pakao zna se 1
adam Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 2 minutes ago, renne said: u pakao zna se i tata bi sine. 1 1
renne Posted October 16, 2021 Author Posted October 16, 2021 23 minutes ago, adam said: i tata bi sine. Kaćemo panetonu
adam Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 2 minutes ago, renne said: Kaćemo panetonu cim pre. sta ja znam sta ce biti sa snabdevanjem do bozica. fala sto si me podsetio. 1
Ras Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Šampinjoni dinstani sa crvenom slatkom i čili paprikom, belim i prazilukom i tabule. 3
Frank Pembleton Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Moraću da proverim da i je DŽ krenula sezona... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts