October 14, 20213 yr Meni se cini da je ova pica posluzena na tacni za kafuI to je mogućeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 14, 20213 yr 7 minutes ago, ultra plasticni said: Meni se cini da je ova pica posluzena na tacni za kafu Zeljno ocekujemo neki tvoj kulinarski uradak
October 14, 20213 yr 34 minutes ago, mlatko said: Aha, dobro da si rekao da su masline vec mislio sljive, velike su Samo da si na kraju bacio bosiljak, ovako je ispala zastava Iraka a ne Italije ali moze da prodje i kao pita sa slanim sljivama U pravu si, ovaj sam bosiljak umešao u paradajz, nije trebalo. Dodao sam jos tonu svezeg kasnije
October 15, 20213 yr Popular Post Dobio sam domaci zadatak od hanume da pripravim divne, blago odimljene kolenice. Bilo mi bas tesko . Elem, zaladilo, treba malo pojacati cal. input, nesto sto greje tibu i pojacava holesterol u krvi. Dva sata na 220 C, podlio vodom ( mada su kolenice juce bile na rehidrataciji i desalinizaciji celih 10 sati ) 5-6 cenova bluka i pun sepet svezih aromaticnih travki ( nana,mdusica i kadulja) tako da mi kuca nije mirisala na pecenjaru, vec na cajdzinicu... Heating prilog : ren, ljuti ajvar, papricice, i krastavcici i kiseli zeleni cherry paradajz.Malo zalio sa gravy-jem od pecenja. I to je to
October 15, 20213 yr 5 hours ago, Haralampije said: Dobio sam domaci zadatak od hanume da pripravim divne, blago odimljene kolenice. Bilo mi bas tesko . Elem, zaladilo, treba malo pojacati cal. input, nesto sto greje tibu i pojacava holesterol u krvi. Dva sata na 220 C, podlio vodom ( mada su kolenice juce bile na rehidrataciji i desalinizaciji celih 10 sati ) 5-6 cenova bluka i pun sepet svezih aromaticnih travki ( nana,mdusica i kadulja) tako da mi kuca nije mirisala na pecenjaru, vec na cajdzinicu... Heating prilog : ren, ljuti ajvar, papricice, i krastavcici i kiseli zeleni cherry paradajz.Malo zalio sa gravy-jem od pecenja. I to je to Save in bookmarks
October 16, 20213 yr 2 minutes ago, renne said: Kaćemo panetonu cim pre. sta ja znam sta ce biti sa snabdevanjem do bozica. fala sto si me podsetio.
October 16, 20213 yr Šampinjoni dinstani sa crvenom slatkom i čili paprikom, belim i prazilukom i tabule.