Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Patka po Gordonovom

pR9XGIE.jpg

UFNOtiI.jpg

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

y4mrl4netXS0mCJrZkieimxsI4nFCNIg9SqbxJ-my4m9pIVI0LPR5laqrJht2K2GGe0NSrrnobeUminH

Pečena bundeva, punjena fusilima sa istopljenim sirom (plus prezle sa suvim bosiljkom) i pzdjz salata.

Castellani sa artičokama, maslinama i prezlom

castellani.thumb.jpg.64676fea406cb3cbab715cddde5034d2.jpg

Krompir paprikas sa svinjskim butom i dimljenim suvim rebrima... [emoji847]5947afc53a9a4b1edb9c9158205f51e0.jpg

4 minutes ago, detabo said:

Krompir paprikas sa svinjskim butom i dimljenim suvim rebrima... emoji847.png5947afc53a9a4b1edb9c9158205f51e0.jpg

kolko kafa imas! :ziga:

trebace mu, sad kad udare tachkice na kafu :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Pravio prvi put osso buco i ispao je fantađile. Mnogo bolji nego u Cubu letos. Sve po receptu sem što nisam cedio sos. Povrćke sam baš usitnio a konzistencija je bila taman. Mix sosa i gremulate je perverzija :piggy:

Palenta ili rižoto, odlučio se za rižoto.

Edited by maheem

krenula jesen, pravo vreme za kari. danas bundeva i leblebije. odlicno!

2 hours ago, maheem said:

Pravio prvi put osso buco i ispao je fantađile. Mnogo bolji nego u Cubu letos. Sve po receptu sem što nisam cedio sos. Povrćke sam baš usitnio a konzistencija je bila taman. Mix sosa i gremulate je perverzija :piggy:

Teletina ili junetina?

35 minutes ago, Ras said:

Teletina ili junetina?

June. Od obliznjih mesara samo kamendin sece tako koleno.

Pretpostavio sam. Za teletinu treba uložiti malo truda.

Nisam nikad pravila, jela vise puta kojekuda, ali nikako da dodje na red.
Baci taj tvoj recept :)
1 hour ago, Jumanji said:

Nisam nikad pravila, jela vise puta kojekuda, ali nikako da dodje na red.
Baci taj tvoj recept :)

Ovaj rad: https://www.finecooking.com/recipe/osso-buco

#dobrojutro [emoji847][emoji16][emoji477]5e7b5ff25e566248cb039399a98c9d20.jpg5567e191493de1720af8e47d6b2cbd96.jpg53386e21d39a23389fe50bfa95d7eca6.jpg

• Popular Post

Screenshot-20210930-180045.jpg