September 24, 20213 yr Pečena bundeva, punjena fusilima sa istopljenim sirom (plus prezle sa suvim bosiljkom) i pzdjz salata.
September 28, 20213 yr 4 minutes ago, detabo said: Krompir paprikas sa svinjskim butom i dimljenim suvim rebrima... kolko kafa imas!
September 28, 20213 yr Pravio prvi put osso buco i ispao je fantađile. Mnogo bolji nego u Cubu letos. Sve po receptu sem što nisam cedio sos. Povrćke sam baš usitnio a konzistencija je bila taman. Mix sosa i gremulate je perverzija Palenta ili rižoto, odlučio se za rižoto. Edited September 28, 20213 yr by maheem
September 28, 20213 yr 2 hours ago, maheem said: Pravio prvi put osso buco i ispao je fantađile. Mnogo bolji nego u Cubu letos. Sve po receptu sem što nisam cedio sos. Povrćke sam baš usitnio a konzistencija je bila taman. Mix sosa i gremulate je perverzija Palenta ili rižoto, odlučio se za rižoto. Teletina ili junetina?
September 28, 20213 yr 35 minutes ago, Ras said: Teletina ili junetina? June. Od obliznjih mesara samo kamendin sece tako koleno.
September 28, 20213 yr Pravio prvi put osso buco i ispao je fantađile. Mnogo bolji nego u Cubu letos. Sve po receptu sem što nisam cedio sos. Povrćke sam baš usitnio a konzistencija je bila taman. Mix sosa i gremulate je perverzija Palenta ili rižoto, odlučio se za rižoto.Nisam nikad pravila, jela vise puta kojekuda, ali nikako da dodje na red.Baci taj tvoj recept
September 28, 20213 yr 1 hour ago, Jumanji said: Nisam nikad pravila, jela vise puta kojekuda, ali nikako da dodje na red. Baci taj tvoj recept Ovaj rad: https://www.finecooking.com/recipe/osso-buco