banatjanin Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 krenula full sezona kod Ilina, ove godine mesec dana kasnije. treći put ih jedem u dva dana, a bogami i sutra će na roštilj 9
JakeBlues Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Neki komad junetina od buta, mariniran u malo worcestershire sosa preko noci, pa bacen na tiganj, a onda u tiganj posle dodato malo zelenog luka u zrnu, butera, crvenog vina i dzema od sljiva But nije bas meso za ovakve rabote, ali na kraju nije lose ispalo. 6 2
banatjanin Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 1 hour ago, JakeBlues said: Neki komad junetina od buta, mariniran u malo worcestershire sosa preko noci, pa bacen na tiganj, a onda u tiganj posle dodato malo zelenog luka u zrnu, butera, crvenog vina i dzema od sljiva But nije bas meso za ovakve rabote, ali na kraju nije lose ispalo. Zeleni luk u zrnu? Radoznao sam!
JakeBlues Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 He, he, lapsus tastarikus Naravno da je zeleni biber Francuzi to rade s konjakom (nisam ga imao, imao sam malo vina, nazalost nista nalik na recimo Marsalu ali posluzilo je), bujonom i neutralnim kremom za kuvanje. Bujon sam mogao da napravim od kocke, a krema za kuvanje nisam imao, tako da je radila improvizacija 1
Popular Post Jumanji Posted May 22, 2021 Popular Post Posted May 22, 2021 Grilovan sendvič sa karamelizovanim lukom i čedar sirom 8 2
Jumanji Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Neprocenjive. S obzirom na to da je ostalo par tanjira samo u životu [emoji4] 1
askeladden Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Kuvana kolenica vulgaris.Sa pljeskama od tikvica.Bez pecenja,krompira i svega uobicajenog,doziveo sam je kao ako ne lagan rucak a ono dovoljno svarljiv da nemam osecaj kamena umesto zeludca u stomaku. 1
nisam ja Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 a za ručak pommes de terre koji su još jutros bili au terre. 3 2
pacey defender Posted May 27, 2021 Posted May 27, 2021 Spremio sam i pojeo celu vanglu putaneske (inćuni, kapari, bluk, masline, gambori, konzerva paradajza, špagete, svež bosiljak). Samo da imam kvalitno, dostupno i relativno povoljno snabdevanje morem, mislim da bih mogao skroz da izbacim meso iz ishrane. 2
Recommended Posts