halloween Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Jagnjetina, ali s ražnja. Mada sam najviše volela kako je spremala moja mama- u pleh, pa odozgo pleh i u rernu. 2
aram Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 dosadni ste s tom jagnjetinom Gratinirani tiger prawns plus rižoto sa šafranom 1
Frank Pembleton Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Malo jage malo svinje kupljeno ispečenoPa bačeno na krompire pečurke šargarepe u relni[emoji769].... Shiit has hit the fan! 4
Frank Pembleton Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 dosadni ste s tom jagnjetinom Gratinirani tiger prawns plus rižoto sa šafranom Sad moram da guglam tu tigretinu[emoji769].... Shiit has hit the fan!
aram Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Sad moram da guglam tu tigretinu
ZeeGerman Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Uz izvinjenje zbog zakašnjenja. Od zadnje 1/4 jagnjeta,odvojen but špikovan klasik bluk,ruzmarin so a pored njega spektakl - odvojim oba jagnjeća filea i onda ih urolam u isto začinjen otkoštan od rebara(ko slamčice)pripadajući jagnjeći pauflek osiguran kanapom. Komplet u pleh - odignuto od dna i u rernu...slike u toku dana!
napadaj Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Popodne odem da vozim bicikl i naiđem na ekipu iz osnovne škole. Zezaju se u vikendici pored reke, a jedan koji je kuvar u poznatom restoranu u NS spremio juneće stekove u biber sosu. Pre mesec dana sam bio na nekom fensi ručku i jeo isto to, ladno je drugarova verzija bolja, a i lokacija mi je odgovarala mnogo više nego vila na Senjaku. 3
maheem Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Btw posle prvomajskog roštilja razmišljam da pređem u vegetarijance i ponekad da se počastim sa mesinom koju smo jeli na tom roštilju. Od proizvoda mesare Jokić sam do tada jeo samo kobaje koje su niš posebno al ovaj t-bone i burgeri su bili odlični. Cene su "nemoj me zajebavati" al ukus me tera da razmišljam u tom smeru. U DK su cene mesa i u marketu visoke dok su u mesarama "ništa, ništa, samo razgledam". Ima i malo boljeg mesa po marketima, ponekad uzmem rib eye koji je solidan ali daleko od nekog vrha. Now eating: cekam ćufte iz marketa da se ugreju
čekmeže Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 Da, Prvi maj je ozbiljan mesni atak. U kombinaciji sa Uskrsom..mojih poslednjih 5 dana...roštilj-riba-roštilj-teletina pod sačom-roštilj.
halloween Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 Meni je hit jedenje jaja na svakom mogućem mestu. Juče posmatram jednog vozača po seoskom drumu, vozi i istovremeno ljusti kuvano jaje, toliko ih je željan.
Recommended Posts