March 7, 20214 yr 32 minutes ago, gospa buba said: to ti od juche sve sent from bubamoto a stas ti kuhala djecku? nemo da mi diras moda elem pureca bjela kreposna juha + belo od od iste ptice , bukovace, pecene pap. punjene sirom i tikvice
March 7, 20214 yr Pačija prsa, sos od višanja, kroketi od krompira i sira i pečeni prokeljčići .... na kraju i šne nokle. Nisam slikala šne nokle
March 7, 20214 yr 16 minutes ago, hansolo said: Pačija prsa, sos od višanja, kroketi od krompira i sira i pečeni prokeljčići .... na kraju i šne nokle. Nisam slikala šne nokle ovo skoro pa bozicni rucak. carski izgleda. kod mene danas corbica od spanaca, pilece belo (soli, bibera pa brzinski na vreo tuch), uz to razne gljive saterane s blukom i persunom, batat iz rerne i zelena salata. uz to lepo ohladjen sok od nara. pravi, cedjeni. izaslo neko zubato sunca pa me inspirisalo na zdravlje. fajdica je.
March 7, 20214 yr a stas ti kuhala djecku? nemo da mi diras moda [emoji99] jujuju, moj dechak je dobio shtapice s pivom susamom (proshlogodishnjim) i makom, sace dobije lazanje, a doveche moz da padne i neki vocni tart za njega. njegova deca ce dobit i pohovanog pileta. njima cemo sutra reci to vam je sve od juche sent from bubamoto