Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

18 minutes ago, gospa buba said:

naravno da ne, da li si normalan :dry:

di se to tako daje.

sent from bubamoto

daje se, što da ne

bar ja, nema kod mene više bilo kakve emocije za te stvari, posle svega što je prešlo preko glava

• +1 4
12 minutes ago, aram said:

do elaborate, please :)

Evo druže,

izvorni recept je sa belim mesom i obmota se slanna okolo pre pečenja (to je dok smo jeli meso) i moram da priznam da je bolje nego sa ribom ali i ovako je sasvim ok.

Filet soma sitno iseckati i staviti 2-3 čena bluka, peršun, začin c ili šta god, biber i malo bluka u prahu, 1 jaje i prezle i pomešati. Al.foliju podmazati uljem, formirati rolat na njoj i malo zaliti uljem. urolovati foliju i staviti u pleh, sipati malo vode(oko pola visine rolata) i peći na 200 stepeni dok voda ne ispari (oko 30-40 min). Boljoj polovini i meni je čak ukusnije kada se jede hladan.

Opciono može i neko kuvano jajce da se stavi pre rolovanja, isto je lepo, što bi jajca pokvarila.

• +1 1
  • Hvala 1

12 minutes ago, Skyhighatrist said:

Onog pangasiusa ne podnosim, zato pitam :D

Ma, to sam jednom probao u gostima negde, i jok više. Može ovaj recept verovatno i sa lepim oslićem ili tako nešto, ali mi uzimamo filete soma i za pohovanje, isto nam liči na pohovano belo meso. Otkada ne jedemo meso, simuliramo neka jela koja volimo pa nešto može, nešto ne i to je to.

• +1 1
1 hour ago, arkonada said:

Ma, to sam jednom probao u gostima negde, i jok više. Može ovaj recept verovatno i sa lepim oslićem ili tako nešto, ali mi uzimamo filete soma i za pohovanje, isto nam liči na pohovano belo meso. Otkada ne jedemo meso, simuliramo neka jela koja volimo pa nešto može, nešto ne i to je to.

Oslica odvojis od koze i kostiju i napravis riblje pljeskavice.Dodas prezlu i jaje i soja sos zbog zarad boje i voila ,lici na pravu pljesku.
Mnogo lakse sa multipraktikom,al da se uraditi i super seckom pa spatulom zamesati. 

• +1 1
1 hour ago, Haralampije said:

jel to fast food?

zavisi koliko si brz :sleep:

ne: gratinirana pasta sa brokoletima i brijem, još malo brokoletija i rolovana ćuretina sa još brija
158135181_10159153140144559_748992956174

• +1 4