March 5, 20214 yr upravo izeo slani poridz (ovsenu kashu) - odlican pet. stavio vodu i kashu na ringlu i dodao malo jogurta da bude kremastije. kuvao i meshao standardno. pred kraj kuvanja dodao usitnjen cen bluka i komad fete. dobro promesao i udri. skoro ko popara. kad bolje razmislim, bas volim i maske i distancu. mogu jesti luka raznog kad god pozelim.
March 5, 20214 yr upravo izeo slani poridz (ovsenu kashu) - odlican pet. stavio vodu i kashu na ringlu i dodao malo jogurta da bude kremastije. kuvao i meshao standardno. pred kraj kuvanja dodao usitnjen cen bluka i komad fete. dobro promesao i udri. skoro ko popara. kad bolje razmislim, bas volim i maske i distancu. mogu jesti luka raznog kad god pozelim. [emoji3] hej! tenksic! bash me momak pitao pre nekoliko dal bi mogao herkules na slano da se jede sent from bubamoto
March 5, 20214 yr Ih,ovsena kasa sa kozijim sirom i malo maslaca mesto kajmaka.Slatku ni ne jedem vise
March 6, 20214 yr 10 hours ago, gospa buba said: hej! tenksic! bash me momak pitao pre nekoliko dal bi mogao herkules na slano da se jede sent from bubamoto moze ako je bazicna kasha. ovde ih ima i vec zasladjenih i natrunjenih suvim vocem i orasima/lesnicima/bademima pa se mora paziti kad se kupuje. a radi besprekorno u slanim kombinacijama. slatku ne volim a slanu tamanim, pogotovo zimi.
March 6, 20214 yr moze ako je bazicna kasha. ovde ih ima i vec zasladjenih i natrunjenih suvim vocem i orasima/lesnicima/bademima pa se mora paziti kad se kupuje. a radi besprekorno u slanim kombinacijama. slatku ne volim a slanu tamanim, pogotovo zimi.nene, bejzik kasha, ja to kuvam uvek od pochetka. probam vec danas!sent from bubamoto
March 6, 20214 yr 51 minutes ago, adam said: moze ako je bazicna kasha. ovde ih ima i vec zasladjenih i natrunjenih suvim vocem i orasima/lesnicima/bademima pa se mora paziti kad se kupuje. a radi besprekorno u slanim kombinacijama. slatku ne volim a slanu tamanim, pogotovo zimi. Obavezno posoli i slatku kasu,inace bude bljutava.Pola kafene na porciju,pa onda kad dodas maslac,secer i cimet,bude umami ukus,a ne samo secer.