Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

• Author
  • Popular Post

Pasta domaća

20210304_175429.jpg

Veceras skromno [emoji102]4d4a6e4550e974d9ef58214351263d56.jpg

upravo izeo slani poridz (ovsenu kashu) - odlican pet. stavio vodu i kashu na ringlu i dodao malo jogurta da bude kremastije. kuvao i meshao standardno. pred kraj kuvanja dodao usitnjen cen bluka i komad fete. dobro promesao i udri. skoro ko popara.

kad bolje razmislim, bas volim i maske i distancu. mogu jesti luka raznog kad god pozelim. :D

Kisela chorba od piletine i na razanom domacem hlebu mast Poljski smalec.

kad ti dan težak, a ti budi Laka. 

IMG-20210305-185813.jpg

E moj Laka :lol:

upravo izeo slani poridz (ovsenu kashu) - odlican pet. stavio vodu i kashu na ringlu i dodao malo jogurta da bude kremastije. kuvao i meshao standardno. pred kraj kuvanja dodao usitnjen cen bluka i komad fete. dobro promesao i udri. skoro ko popara.

kad bolje razmislim, bas volim i maske i distancu. mogu jesti luka raznog kad god pozelim. [emoji3]

hej! tenksic! bash me momak pitao pre nekoliko dal bi mogao herkules na slano da se jede :D

sent from bubamoto

Ih,ovsena kasa sa kozijim sirom i malo maslaca mesto kajmaka.Slatku ni ne jedem vise

Nocni napad gladi...619f08bf7f4bb75fb46263bfcc8fc44f.jpg

10 hours ago, gospa buba said:

hej! tenksic! bash me momak pitao pre nekoliko dal bi mogao herkules na slano da se jede :D

sent from bubamoto

moze ako je bazicna kasha. ovde ih ima i vec zasladjenih i natrunjenih suvim vocem i orasima/lesnicima/bademima pa se mora paziti kad se kupuje. a radi besprekorno u slanim kombinacijama. slatku ne volim a slanu tamanim, pogotovo zimi.

moze ako je bazicna kasha. ovde ih ima i vec zasladjenih i natrunjenih suvim vocem i orasima/lesnicima/bademima pa se mora paziti kad se kupuje. a radi besprekorno u slanim kombinacijama. slatku ne volim a slanu tamanim, pogotovo zimi.
nene, bejzik kasha, ja to kuvam uvek od pochetka. probam vec danas!

sent from bubamoto

• Author

20210306_095755.jpg

• Author

Slane, sa pivom i suncokretom

20210306_100839.jpg

51 minutes ago, adam said:

Obavezno posoli i slatku kasu,inace bude bljutava.Pola kafene na porciju,pa onda kad dodas maslac,secer i cimet,bude umami ukus,a ne samo secer.