November 30, 201212 yr Spremam se da se bacim na prastrmcicu, pekla na preklop grilu premazanu solju i marinadom, hleb zapecen na istom grilu, paradajzcrvenilukbosiljakmulje salata...mmm
November 30, 201212 yr Ova dva posle su ti suvišna uz džigu.ne: pica sa krdom raznih pečuraka, tikvica, crvenog luka, paradajščičičičičića, bluka, feferona, susama i nekog novootkrivenog novosadskog fejk sira koji je zgodan samo za to.
November 30, 201212 yr To i kažem, jebo priloge uz to. Samo neka zajebana panja da se umače i skupi po tanjiru. Eventualno nešto ljuto.
November 30, 201212 yr panja bila dobra, ciabatta sa ruzmarinom :)bilo i krastavaca, al mi ih sin sve pojo <_< Edited November 30, 201212 yr by aram
December 1, 201212 yr srbi ne umiru od salmonele, samo holandjani i EUprobala sam pre neki dan, lepo je ispao, unutra je bio ziv ali ne hladan jer mi je to nesto gadno ako je okolo skuvan. samo mi je ziv deo bilo manji nego sto bih htela. 20% visine... toliko sam sushija izjela a da se nisam otrovala. ti holandjani su dobili salmonelu od jaja od kojih su napravili majonez u koji su mocili lososa.
December 1, 201212 yr Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited December 1, 201212 yr by Frank Pembleton
December 1, 201212 yr Dočekaše decembar na njivi a da ih nije čestit mraz pobio. Slatke i sočne i puno su mi ukusnije nego one iz maja i juna. Drug koji se bavi uzgojem jagoda mi reče da bi po pravilu trebalo da se ovaj jesenji rod trga još u fazi pupanja jer crpi biljku i smanjuju prinos na proljeće ali da su sad najukusnije i sa najmanje hemije u plodu pa ih je i po cijenu smanjenog roda ostavio. Mučnina me spopala od pojedene količine ali je ovo nešto najbliže onim nikad prežaljenim sortama jagoda koje sam jeo do prije dvadesetak godina.
December 2, 201212 yr Male su ti porcije.Malopre eating: za ukućane piletina u đumbiru sa ndžokama i slatkom pavlakom, za mene rižoto uz grilane tikve i čurke.