nera Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Spremam se da se bacim na prastrmcicu, pekla na preklop grilu premazanu solju i marinadom, hleb zapecen na istom grilu, paradajzcrvenilukbosiljakmulje salata...mmm
belch Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 nau pojela pola pice s tartufima i pola sa spanaćem
aram Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 dzigu na osamstopesto kila luka, krompir pire i feta sira. izumrecu.
henrik larsson Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ova dva posle su ti suvišna uz džigu.ne: pica sa krdom raznih pečuraka, tikvica, crvenog luka, paradajščičičičičića, bluka, feferona, susama i nekog novootkrivenog novosadskog fejk sira koji je zgodan samo za to.
aram Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 to bre prilogcicicici uz dzigu :)ali cu fakat izumreti samo od luka nocas.
henrik larsson Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To i kažem, jebo priloge uz to. Samo neka zajebana panja da se umače i skupi po tanjiru. Eventualno nešto ljuto.
aram Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) panja bila dobra, ciabatta sa ruzmarinom :)bilo i krastavaca, al mi ih sin sve pojo <_< Edited November 30, 2012 by aram
paculla Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 srbi ne umiru od salmonele, samo holandjani i EUprobala sam pre neki dan, lepo je ispao, unutra je bio ziv ali ne hladan jer mi je to nesto gadno ako je okolo skuvan. samo mi je ziv deo bilo manji nego sto bih htela. 20% visine... toliko sam sushija izjela a da se nisam otrovala. ti holandjani su dobili salmonelu od jaja od kojih su napravili majonez u koji su mocili lososa.
Frank Pembleton Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 (edited) Послато са U8815 користећи Тапаток 2 Edited December 1, 2012 by Frank Pembleton
fikret selimbašić Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Dočekaše decembar na njivi a da ih nije čestit mraz pobio. Slatke i sočne i puno su mi ukusnije nego one iz maja i juna. Drug koji se bavi uzgojem jagoda mi reče da bi po pravilu trebalo da se ovaj jesenji rod trga još u fazi pupanja jer crpi biljku i smanjuju prinos na proljeće ali da su sad najukusnije i sa najmanje hemije u plodu pa ih je i po cijenu smanjenog roda ostavio. Mučnina me spopala od pojedene količine ali je ovo nešto najbliže onim nikad prežaljenim sortama jagoda koje sam jeo do prije dvadesetak godina.
henrik larsson Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Male su ti porcije.Malopre eating: za ukućane piletina u đumbiru sa ndžokama i slatkom pavlakom, za mene rižoto uz grilane tikve i čurke.
Recommended Posts