January 11, 20214 yr 3 hours ago, renne said: 4 hours ago, banatjanin said: Gde ih kupuješ? Aman Aman je i 40 dinara po kutiji od 600g skuplji od manjih lokalnih prodavaca. Edited January 11, 20214 yr by Ras
January 11, 20214 yr 1 hour ago, Ras said: Aman je i 40 dinara po kutiji od 600g skuplji od manjih lokalnih prodavaca. ima na pijacama da se kupe i kraljevske urme (ili se tako nekako zovu) fantastične su to nisu one u kutijama, kupuje se na kilo
January 12, 20214 yr 24 minutes ago, ivy said: odlicne su Famisove kranjske...samo je debilno sto imaju 3 u pakovanju Nemoj samo na sebe da misliš, kupi 2 pakovanja.
January 12, 20214 yr 1 hour ago, Ras said: Nemoj samo na sebe da misliš, kupi 2 pakovanja. danas sam kupila dva pakovanja ...u maxiju u mom selu su 50% jer istice rok za 3dana,a naravno da im nista ne fali,vakum stoji,to je industrijski proizvod i moze uz vakum sigurno jos dva meseca, pa reko da iskoristim ali dva pakovanja su opet previse moracu i sutra da ih doruckujem...idealno bi bilo da imaju 4kom po dve svakom i gotovo.. @Barti66 evo sad cu skoknem do Bga
January 12, 20214 yr Imaju sve i u rinfuzi u diskontu na ulazu u fabriku, ako ti nije daleko...Gde je taj diskont? [emoji12].... Shiit has hit the fan!
January 12, 20214 yr Ima ta prodavnica kod Belmaxa? https://www.famis.rs/shop/.... Shiit has hit the fan!
January 12, 20214 yr Tako je...na ulazu u Belmax. Imaju popust petkom i valjda utorkom ili sredom, ako nekome znači mogu da proverim tačno.
January 12, 20214 yr I zove se baš Kranjska? Mislio sam da su Slovenci zaštitili naziv i geografsko poreklo. A tih iranskih urmi ima u svakom marketu, i svaki put su neke druge, i kvalitet varira. Kupio sam par kutija pred Božić.
January 12, 20214 yr bas kranjaska... dobra je mada oseca se pojcivac ukusa dosta...ugl probala sam i necu ih vise kupovati ionako su preskupe za mene po redovnoj ceni..