Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

ju kaku sam piletinu zgotovio u curry sosu, bruka. plus pirinač klot, plus cvekla sa blukom i prepeličjim jajima, plus lemon drizzle cake po želji gospođe rođendano-slavljenice :heart:

• +1 6
Posted
2 minutes ago, aram said:

ju kaku sam piletinu zgotovio u curry sosu, bruka. plus pirinač klot, plus cvekla sa blukom i prepeličjim jajima, plus lemon drizzle cake po želji gospođe rođendano-slavljenice :heart:

o pa srećan rođendan

• Hvala 1
Posted

kako ti je dobra ta junetina, svaka čast

• +1 1
Posted

jeo sam ga i juče, al danas što je seo... 

Posted

Pošto Renne nemilosrdno "maltretira" ljude sa pravljenjem i slikanjem pihtija, a mi više ne jedemo meso, zna li neko da li ima negde da se kupe neke posne sa ribom? Baš mi se jedu u ovo doba godine a slike su mu neodoljive :mellow: Može ako treba da se prebaci u 'de ima da se pazari ali ovde su slike pa da pitam

Posted

pagara sam malo presušio, jer sam, magarac, uključio samo donji grejač u rerni, pa sam ga dopecao odozgo. ali je vino sve popravilo. ovaj Trijumf noir 2010 kida. Kvalitet šampanjca (mislim na Šampanjac iz Šampanje) za četvrtinu cene.

pagar.jpg

trijumf noir.jpg

• +1 3
Posted

nemam sliku jer smo stoka i sve smo pojeli iz nestrpljenja, ali danas na meniju bile domaće ljutkaste (moj koalicioni bi rekao: LJUTE, bre) kobasice, pravio ih moj brat, onda pire krompir po američki - skuvan i zgnječen sa ljuskom, i puuuno putera, i kiseli kupus kao salata.

pijem Zapis, i ne mogu da se žalim ni na šta.

• +1 1
Posted
21 minutes ago, banatjanin said:

trijumf noir.jpg

Deder me prosvetli, ja sam bio vrlo nezadovoljan ukusom tog triumfa, doduse nisam siguran da je bio noir. Osim sirovog kvasca, nisam nista drugo tu osetio

Posted

sad i mene zanima taj Trijumf - našla sam iz 2010. ali je etiketa na boci drugačija od ove @banatjaninove, više je nekako bela/srebrnasta, a iz 2013. je ista kao ova sa slike.

do sada su mi sve preporuke tavariš banatjanina legle, pa bih da probam i ovo.

• +1 1
Posted (edited)

Lepo je ispalo, bilo je i par vrsta salatica,ren,mrkva sa limunom,paprike sa blukom i balzamikom,strugani celer,bela rotkva,jabuke,mleveni lesnici sa malo pavlake i majoneza. Zalivam Shardonejom Vinum 2019.

5jb7bt.jpg

b3z238.jpg

Edited by Haralampije
  • +1 4
  • Wub 2