maheem Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Danas smo svi glasali za grašak i faširane keba krabine šnicle. 3
Ras Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Pojeli smo: potaž od luka, njoke od bundeve (na puteru i sa žalfijom), jagnjeće kotlete, salatu, a nakon toga i kesten pire. Žalfije danima nije bilo u par maksija u okolini i pre neki dan sam zamolio ženu na pijaci da, ukoliko se seti ponese u nedelju. Danas sam išao po meso, svratio do nje i - ponela je! 5
Haralampije Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 ako ti treba zalfije mogu da ti sibnem 1
Haralampije Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 (edited) Ima i ona fora koja vazi za svo zacinsko bilje: kad imas viska stavis u kalup za led, dolijes vode i zaledis. Kad ti zatreba izvadis kockicu-dve i skoro da nema razlike Edited November 29, 2020 by Haralampije 2
Jumanji Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Treba imati te zacine uvek u saksijicama, u najgorem slucaju u zamrzivacu, znam kako je to kada ih nema bas onda kada su ti preko potrebni, a jedino mesto gde uvek mogu da se kupe razni svezi je Metro, bar da ja znam.
renne Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Dinstana pileća džiga (bez paradajza, nije mu vreme) 2 1 1
Popular Post renne Posted December 1, 2020 Author Popular Post Posted December 1, 2020 Jedva dočekah 11
Jumanji Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Mmmm i ja kuvam pasulj sa rebarcima i butkicom, ali kasnim dosta, radilo se.
maheem Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Jablanovača je jebeno dobra pečurka, ukus i struktura su vrhunski. Stoglavka je smeće al sam sam kriv što mi je uopšte palo na pamet da je kupim, bilo je očigledno po njenom izgledu. Malo vrganja i šampinjona pride, pun najveći tiganj krompira da bi ispalo knap. 4
adam Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 11 minutes ago, maheem said: Jablanovača je jebeno dobra pečurka, ukus i struktura su vrhunski. Stoglavka je smeće al sam sam kriv što mi je uopšte palo na pamet da je kupim, bilo je očigledno po njenom izgledu. Malo vrganja i šampinjona pride, pun najveći tiganj krompira da bi ispalo knap. pecurke standard al ovi krompiri ti izgledaju carski.
aram Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 53 minutes ago, renne said: Jedva dočekah eto, daš mu vlast a on odma počne da kinjitm 1
duda Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 odavno me ovde nije bilo, a nije da ne kuvam jagnjeći but, pa onda povrće sa pirinčem udinstano i zapečeno u masnoći od mesa meso, em je sa planine, em je masno, nema ništa bez masnog mesa 5
renne Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Pohovana pljeskavica, krastavac punjen sremskim sirom, domaći tartar 4
Recommended Posts