November 28, 20204 yr ijao koliko mi se sada jedu pihtije! i neki dobar kiseo kupus. i neka dobra rakijica pride.
November 28, 20204 yr Author 1 minute ago, decak Kejt said: ijao koliko mi se sada jedu pihtije! i neki dobar kiseo kupus. i neka dobra rakijica pride. pa viš rakijicu pored. šljivka iz posavine a biće i kiso kupus, ovih dana smoga jeli non stop
November 28, 20204 yr Just now, renne said: pa viš rakijicu pored. šljivka iz posavine a biće i kiso kupus, ovih dana smoga jeli non stop sad bih ti dala minus što ovoliko izazivaš , ali istrošili mi se lakkovi na ove lepote
November 28, 20204 yr 4 hours ago, maheem said: Jedini lokalni fast food čije bih ime istetovirao na grudima Koji? podeli, šta te košta
November 28, 20204 yr malo se igrao sa testom iz mulineksa,napravio lepinje a potom je3dnostavne sendvice: krem sir,dimljeni losos,jaje, svez krastavac i salata,kapar,nista majonez,nista kechap
November 29, 20204 yr 17 hours ago, banatjanin said: Koji? podeli, šta te košta Banjalučki ćevap Flamingo A tetovaža sa papira u koji pakuju ćevape sa sve flamingom.