Lancia Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 I kod mene prokelj uz kozji sirac i rolovane urme u slaninici, 4
Indy Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Lepo uvek ogladnim od ovog topika, staviću ga na ignor listu. 1
maheem Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Oradice iz rerne, krompir salata. Uspeo sam nekako da ih dobro ispečem pa je kožica ispala kako treba. 3
Frank Pembleton Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Teleca dzigerica odlezala u mleku Ijaooo...Već nedeljama mi se jede "klasična" džiga, onako šnicle..... [emoji200][emoji200][emoji200][emoji200].... Shiit has hit the fan!
maheem Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 Meso i krompir na popravnom. U glavnoj ulozi svinjski vrat iz Univera. Pečen 20ak minuta sa blukom i ruzmarinom, posle izvađen, u tiganju napravio sos od bvina, još bluka, vuklo se po qjni par grama suhih vrganja pa sam i to metnuo, brašno i voda. Posle krčkao meso u tome još nekih 20 minuta. Pire je ispao fenomenalno, konačno naleteo na dobar krompir. Karfiol, kornišoni kao salata, vino za ljubav, tomato juice za mene. Život je lep. 7
Recommended Posts