Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted
Smoked ne zanci da je classicno dimnjen na hrastu... vec je stavljen smoke flavor u brine (voda+so+secer)EU je zabranila classicno dimnjenje
ovo mi je interesantno, koliko ja znam kod nas se nista ne dimi na hrastu, bukva ili neke vocke eventualno se koriste za dimljenje.
Posted (edited)

klasično bosansko-hercegovačko dimljenje ide na bukvi bez kore, ali sam čula da je i na hrastu skroz oknisam sigurna ali mi se nešto po malom mozgu mota da sam nekad čula da je najbolje dimljenje na klenuedit:sad se setila, nije klen nego lijeska

Edited by duda
Posted (edited)

prijele mi se tempura snacks za rucak, tj branc, jer sam ustala u podne. kupila sam skampe, a crvene i zute babure imala kod kuce. jos i uzmem jedan slatki krompir (ko sto sam ranije napomenula, zene koje jedu svitpotejto ima vece sanse da dobiju blizance). medjutim, ja sam samo papriku, crni luk i malo krompira isprzila. uopste mi se nisu jeli skampi na kraju.uspeli su mi ko u kafani jer je tajna u koriscenju iskljucivo samo zumanca, brasna i led ledene hladne vode.

Edited by MayDay
Posted

izvršila kolosalni zajeb tako što sam umesto punjenih paprika iz friza izvadila čisto mleveno mesoi ondak morala da jedem rezance bolonjeze, koji su takođe super njam fljp, ali mi je malo rasturulo i koncepte sa salatama, hlebovima i čipsom

Posted

humus komplet & izraelska salata by izraelska trpezarija by shlomi™ @ carice milice, 780 din.

Posted

Sendvičičičići sa tempeom, dižonom, susamom, celerom i paradajščićićićimaccc.jpg

Posted

Pekarski kronpir, tahini sos, ljuti ajvar.

Posted
photo0028z.jpgdakle ovo je ono sa nav kukinga, uz to je isao rukolj sa rikota pecorina stagionata i hcmuljem, kao i konza coca-coleposle toga onaj chimney cake sa cimetom.pokidah se
Posted

Super izgleda (a i tanjiri su ti lepi)Ja sam danas skuvala rucak na donesi.com, pastu bolognese i pastu sa piletinom i pavlakom. Mlogo dobro da ti kazem ^_^

Posted

ásiçe, deluje ukusno, al brate, maleno :(jerti to dovoljno za obrok?

Posted

pa, bilo je OK jer sam pregladneo pa sam vec posle krilca i karabatica bio polu sit

Posted

Zašto je sirotinja ženskog roda?