Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Uhvatio hc na Ferrera preko 6,5, i kontrahendikepe na Makarovu i Kerber.

Sad to ide na 

Makedonija - Hrvatska X2

Kamerun - Etiopija 1

Cedevita - Efes 2

@3,02

Posted

cedevita h1

lokomotiva h1

cska h2

barselona h2

oce doci? :D

Posted

Fudbal 1/2, tenis 1/1, NBA 1/1, prodje i prateci teniski tiket(konacno). Nije bilo srece za treci gol na Leicester-Tottenham; solidan broj sansi u drugom poluvremenu. Liverpool je nekako usao u 3+. Tenis je konacno dosao po mom ukusu. Glavni tiket je prilicno lako izasao, a ni sporedni nije pravio previse problema. Rutinski over u Houstonu, za prolaz NBA singla. Ponovo je falila jedna stvar za kombo, no 3/4 bilans je uvek dovoljan za plus(ako prodje nesto sa strane, utoliko bolje).

NHL

Columbus-Calgary 5+

Pittsburgh-Philadelphia 5+

Dallas-Edmonton 5+

Kvote, 1.55, 1.65, 1.43.

Nakon neefikasnih duela sinoc(koje iskusno preskocih da odigram ozbiljnije), veceras je vreme za kisu golova. Columbus-Calgary i Dallas-Edmonton, donose duele timova koji su u samom vrhu po proseku golova na njihovim mecevima. Pittsburgh-Philadelphia duel je nesto sto se uvek mora pogledati. Ranije su mecevi u Pittsburghu uvek bili zanimljivi i efikasni i kada se pogleda trenutni kvalitet ofanzivaca oba tima, ne vidim zasto bi veceras bilo drugacije.

Prateci tiket, Boston w1, Tampa 5+, San Jose 5+, Los Angeles w1. Kvota 5.02.

Tenis

Nishikori fix

Bencic fix

Tsonga fix

Federer fix

Djokovic 3-0

Sharapova 9- 1. set

Serena 9- 1. set

Kvote, 1.71, 1.69.

Propratni tiket, Pospisil/Sock fix, Bolelli/Fognini fix, Thiem >39.5, Mladenovic >20.5, Cilic fix, Berdych fix. Kvota 8.94.

NBA tiket, Memphis H2(+1.5), San Antonio H2(-11.5). Kvota 2.72.

Fudbalski tiket, Valencia 2+, Sevilla 3+, Fenerbahce 3+, Dinamo Zagreb 2+, Zenit 3+, Basel 2+. Kvota 5.47.

Posted

granica na Satoranskog u planetu bila 7,5 a u svim ostalim kladionicama 9,5. I ja odem do planeta, i dok sam stigao i oni podigli na 9,5.  Sad ga verovatno necu ni igrati

Posted (edited)

Makar su ti rekli da je granica podignuta. Ne znam da li je to nemenjanje granica na sajtu samo neazurnost ili i navlacenje.

Dodje i Pliskova 2:0, mada sacuvaj boze kako je odigrala prvi set. Fin plus na kraju dana.

Razmisljam da vec sad zategnem Kirjosa po 2.3, jer padace do jutra kvota. U odlicnoj je formi, a igrace se i u nesportskoj atmosferi, dovoljno mi bilo sto sam Milera morao da gledam kako otaljava dok ne izgubi, Berdih tek ima da se usere kao grlica. Pored toga, za sad mi fino izgleda i Vinci-Fridsam tri seta, a moze i Serena-Kasatkina +7.5 na Ruskinju, ako ne nastave da smanjuju, negde je vec i 7. Smanjuje se ponuda polako...

Edited by Malvo
Posted

Makar su ti rekli da je granica podignuta. Ne znam da li je to nemenjanje granica na sajtu samo neazurnost ili i navlacenje.

promenjeno je tad i na sajtu, odmah sam usao preko telefona da proverim.

A planetu se uvek desi da se zajebu kod nekog igraca, ali za to je potrebno odmah ujutru da se reaguje jer brzo uplate podignu tu granicu

Posted

Kakve ja stvari danas radim, vratim se oko sitnog plusa a mogao sam sa sve ovim sitnim uplatama napraviti bas lepu lovu... 4.7 hvatao na PAO na 0:10 i nisam branio kad su imali 36:24 po 3.2, i jos tako par nekih gluposti na tenisu... Sad sam igrao Cedevitu po 3.05 i branio na kvoti 3, kasnije isla dvojka i do 4.5 ali nema veze. Naravno, veci mi je dobitak na kecu ali tesko ce doci, vratili se odvratni Turci. Sad cu igrati i Laboral keca i Barsu dvojku, mislim da su im sanse vece nego sto kvote govore, pogotovo Barsi koja nije slabija od Reala definitivno.

Sto se tice Kirgiosa i Berdiha, imam neki cudan filing da ce ga Ceh ugaziti uprkos publici i solidnoj formi ovoj majmunka. Posto ih mrzim obojicu, preskocicu :D

.

Posted

Kad pomenu EL, podseti me da sam zaboravio da opet probam prelaze na Lokomotivu i Efes, ovi prvi dodjose, Efes zamalo.

Posted

Raspisah Gent Briz golove, GG opcije i ukupno i prvo golovi.

Posted

Malvo sta cemo da rokamo od Wta. Oće Belinda opet dobiti sa 2-0.

Posted

Barca live po 3.4. Pa cekam da stignu, pa na Real

Posted

Malvo sta cemo da rokamo od Wta. Oće Belinda opet dobiti sa 2-0.

Belindu na slepo. Ispostovala oba puta do sada.

Posted (edited)

Pa jos Barse po 3.8,... pa po 7. Al ode Real previse...

Edited by Timmy
Posted

Ne znam, nekako mi nije za igranje. Bondarenko mi je tja, ali ako je uspela da dobije onakvu Kuznjecovu sa 2-0, stvarno ne bih stavljao pare da ce da izgubi oba seta. Verujem da ce dobiti, ali ume ona da ima zute minute, pa kako ko voli. Ovo je sad faza kad i dalje imamo favorite i autsajdere, a u praksi obe igracice koje su dobile prosla dva meca.

Tim-Gofan mi je zgodno 4+ seta za dubl, kvota 1.5. I Vinci-Fridsam cu u osrednjem singlu da probam 3s, velikih 2.85. Osim toga, pomenuti Kirjos. Mozda i Djokolajf posle price o namestanju odluci da odvali nesrecnog Sepija.