Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Ja na jaku uplatu imao X2 na WH i 0-2 Mancester, iako sam celo vece planirao da stavim Midlzbro. U poslednjem momentu promenim na Luju :mellow: Kako, zasto, ko ce znati. Sad cu morati da se cupam nocas na basketu i tenisu, nevolja je sto basket ide pre tenisa, pa me strah da secesionisticki kaziprst ne izvede opet sabotazu sa vecom materijalnom stetom.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

sta cemo sa NBA? dajte neke predloge (189, tebi se obracam :D)

ja sam za sitno ispostovao osecaj na Georgea+ i Howarda-. Odigracu i neki singl, zasad sam najblizi Mavs-Cavs 199,5+ po kvoti 1,99.

Necu da forsiram veceras kad sam vec dobro prosao na PL. Cuvam se za sutra vece.

Ma i ja sam imao X2&2+ na West Hamu ali na pogresnom tiketu.

Na ovom sam igrao X (Morecambe - Exeter je 1:1):

vFCucQD.png

Plus na dva tiketa sa po dve utakmice GG GG pogodio po jednu, a zbog odlaganja u nizim ligama gde sam imao jos par odigranih nisam uspeo lepo da iskombinujem i odigram jos neki sistem (igram 2/4 i 4/4) kako treba. Notingem - Birmingem doslo IGG al ne dadose dusmani u drugom nista. Uzeh samo nesto sitno na sistemskom sa odlozenom utakmicom.

sxLIoyo.png

Or7IYEl.png

Itd, itd...Ima toga jos... :D

Jedno je sigurno: Gotovi su nocas! Vadjenje na NHL!  :sleep:

Edited by Nesh

knight je out* tako da bih tu probao warrena 12.5. marcus je isto q pa je mozda pametno probati i na ilyasovu.

mavs - cavs over 198.5 mi je prvi pick. mada kako vidim da svi to igraju garant nece doci. primamljivo mi je jos i minny - okc over 209.5

lou williams over 16.5, bryant i russell su q. onda ne bi me iznenadilo da pau napuni monroea (16.5). i jos over na drummonda 17.5 protiv spursa. ne bi me cudilo da ga pop hakuje i da baci jedno 25 slobodnih....nestu cu verovatno od ovih izabrati. sacekacu jos sa vestima

Edited by 189-

NHL sam odigrao Arizona 2+ 1.tretjina. Pa onda singlovi Minesota 1 i St.Louis 1. Od Nba 2 na New Orleans. Tenis necu digram do Aus opena.A onda zna se......

tj warren over 12.5

dallas - cleveland over 198.5

ovo sam uplatio. imam los predosecaj za ovaj dallas tho

Dallas-Cleveland čim daju ovoliko nisku granicu,znaš da ce biti under. Koliko puta sam ja več popadao zbog toga ove sezone.

• Author

Nisi trebao St. Louis. Imaju 7 povredjenih igraca i to vecinom bitnih. Defanzivci Bouwmeester i Gunnarsson su aut, tako da ce biti tumbanja u defanzivnim parovima. Usledili su pozivi igracima iz filijale, a to obicno ne sluti na dobro. Jesu u napadu dosta bolji od Devilsa, no pitanje je kakva ce odbrana biti.

Videcemo mozda pobede :)

warren 2-8 sut  :thumbsup:

.

Edited by Timmy

ne znam za to ali je h bio 22.5

Al samo sto sam pritisnuo dugme post mi smo primili gol :D

tj warren over 12.5

dallas - cleveland over 198.5

ovo sam uplatio. imam los predosecaj za ovaj dallas tho

0/2

warren 10 poena iz 14 suteva. minutaza i sutevi su bili tu, samo sto nije pogadjao. steta. ovaj drugi mec mi je sve nekako sumnjiv. lebron nije forsirao, jr jedva sutirao za tri (za njegove standarde). doduse love i irving su se ispromasivali dobrano...nebitno, morao sam probati.

7-3 skor.

no dosao je ovo kasnije

0f10c97676.png

U Socceru kazu da je sistem 2/3 sa pogodjenom jednom utakmicom i jednom odlozenom gubitni (pominju mi nekakvu kvotu 28 ispod koje je tiket gubitni, tralalalaa... :isuse:  :D ). Ja im kazem da imam jednu dobitnu kombinaciju sa kvotom 11.50 x 1.00, da je utakmica odlozena, ali avaj. U kompjuteru nema nicega na tiketu

Sad gledam pravila, verovatno je po sredi

У случају одлагања догађаја и његовог неодигравања до истека следећег календарског дана, за све врсте игара рачунаће се квота 1.00.

pa kompjuter jos nije registrovao dogadjaj sa kvotom 1.00, a ovo dvoje u kladionici ne poznaju pravila. Prosli put su mi na dva tiketa bile odlozene sve utakmice i cini mi se da sam odmah sutradan "naplatio" ulog (ali mozda je bilo ponedeljak na utorak, pa su odmah registrovali posto je pocelo novo kolo), pa zato i odoh sad da zamenim loz odigram novi tiket  "za sve pare" ne gledajuci pravila.  

Ali, ko zna, mozda i sutra u kompjuteru ne bude nicega. Ili Stalybridge i Harrogate danas odigraju utakmicu i bude GG GG, pa sutra bude ova sica x 12.50.  :D

Edited by Nesh