Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Zasto je tako nizka granica na Lal-Gsw

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Ja sam igrao dodatnu granicu u Mozzartu, koja je 5 poena manja od standardne. Vidim da nema nigde jos granice na netu za ovaj mec, osim kod njih. Znaju da se izlete, kada sami postavljaju kvote/granice.

bilo je -12.5 pre pola sata, sada je vec -14.5. mada je i to i vise nego primamljivo.

Kenjalo me sinoc uzivo, na sitno napravio 4000, izmedju ostalog za 200din pogodio drugi set protiv Bencicke kad je vodila 3:1, kvota 8.1 :D Tiket preziveo iako je Dalas bio gotov vise puta ali dobise nekako, i sad cekam za 7 hiljada De La Navu h2 +3.5 gema protiv Edmunda. Pada kvota na Edmunda i sad ne znam da li da branim 2:0 za njega i navijam da mi se poklopi i jedno i drugo sa npr 7:5 7:6 ili da pojacam cistu dvojku po 3.55, kao sto sam do sad uvek radio :D De La Nava juce okrenuo Felisiana Lopeza, valjda sme da se ne raspadne sad..

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

• Author

Ja ako nekog ne volim, to je Dallas u NBA. Totalno nepredvidvljiv tim. Nocas su evo uspeli da odu u minus protiv Sacramenta.

Edited by Miljenko

U minus su otisli i u Los Angelesu

• Author

Znam, ali me je ovo vise iznerviralo. Sacramento igra overe u serijama i sinoc ne dobacise do 200, pre produzetaka.

Ko igra overe svakako treba da trazi kladionicu koja racuna produzetke. Meni Dalas dosao kec na tom tiket gde cekam ovaj tenis a gubili 109:116 na manje od minut i po do kraja drugog, hvala Kazinsu i kompaniji na epskom raspadu :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

• Author

Od ovih gde igram, produzetke racunaju samo za igrace, tako da to ne vredi da razmatram(nije se skoro ni desilo da sam pao na nekom paru, koji je otisao u over tek u OT). Dobro, istrpecu ovo. Drugog vikenda krecu Chile i Bolivia sa fudbalom, to je ipak lakse za pogadjanje u kontinuitetu.

Golovi juce nisu hteli zamalo, ali ipak dodje jedan lep tiketic:

FXp8dm7.png

:)

Racuna li meridijan i produzetke u kosarci kad se igraju poeni? Znam da racunaju za fikseve.

Racunaju se i produzeci:

Broj poena (ukupno, po poluvremenima, po četvrtinama) – Igrač se kladi da li će broj postignutih poena u nekom delu meča ili na celom meču, uključujući i produžetke, biti veći ili manji od definisane granice.

• Author

NHL 0/2, NBA 0/2. NHL razocaravajuce. U Pittsburghu su jedva pala i ova 4 gola, no kasnije su i Predatorsi porazeni, pa to i nije bilo mnogo bitno. Neocekivani minus na Calgary-Tampa, dva od 4 gola su pali u zavrsna 3 minuta meca. NBA je sigurno mogao bolje.Chicago je probio hendikep, ali su u Dallasu zakazali sa kosevima. U Los Angeelesu je trebalo 97 poena, u drugom poluvremenu za plus i ni to nije moglo doci. Uzasan dan. Jedino je dobro sto sam smanjio malo uloge, juce i prekjuce. Ni kvote nisu bile male, pa je samim tim i uplata bila manja. Smor u svakom slucaju.

Fudbal

Barcelona-Espanyol 3+

Juventus-Verona 2+

Benfica-Maritimo 2+

Sassuolo-Frosinone 3+

Everton-Man City 3+

Kvote, 1.96, 1.86, 1.64.

Barsa se obrukala protiv istog rivala u prvenstvu, te danas mogu samo bolje. Juve igra protiv "pogubljene" Verone. Benfica takodje ima dosta slabijeg protivnika. Frosinone u gostima buse redom, pa ne vidim zasto se slicna stvar ne bi desila i danas. Man City je neefikasan na gostovanjima, no mozda prorade protiv Evertona, koji i daje i prima dosta golova.

NHL

Montreal-New Jersey w1

Anaheim-Toronto w1

Kvota 2.40.

Ne secam se kada sam pogodio NHL fiks, ni u ovoj viner varijanti, no vazno je ucestvovati, hahaha. Montreal je u losoj formi, izgleda da je pobeda u Bostonu bila trenutna inspiracija. Devilsi igraju bolje od ocekivanog, mada ne verujem da mogu odrzati nivo forme. Canadiensi moraju proigrati i verujem da je ovo dobra prilika za to. Ducksi se oporavljaju od uzasnog otvaranja sezone i sada imaju realne playoff sanse. Toronto je jedan od slabijih timova trenutno i 1 deluje realno.

Prateci tiket, Chicago 5+, Vancouver w1. Kvota 2.79.

NBA propratni tiketi, Cleveland H2(-4.5), Oklahoma >195.5 i Minnesota >199.5, LA Clippers >201.5. Kvote, 2.64, 2.56.

Edited by Miljenko

dakle, stvarno sam doktor za kineze. :ph34r: v

sto bi se reklo dole kod mene: "od 100 pichki, za qr se fakjam."

dallasu skoro pa cela startna petorka odmara protiv pelicana