Zli Gli Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 (edited) Ja u takoj situaciji stavim bar 500 po 2, pa cekam. Bar nesto da se izvuce ako ne bude prilike. Al dobro, svako ima svoje :) Hteo da branim na +3 i napad za MZT, i ovi moji blokirali na vise od 3 minuta do kraja i nisu vracali a kvota bila 3.40 pre toga. Videli ste sta se desilo na kraju, 5 promasenih bacanja u nizu, pustili Nikolica samog na trojci par sekundi pred kraj... Sta reci a ne zaplakati, strasno. Edited December 28, 2015 by Zli Gli
Moća Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Kako dobi Mega??? Ja prebacio posle Jaramazovog faula.
Zli Gli Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 pa koji kurac igras na mzt Ma covece, igrao na kvotu, cekao da se bilo ko odvoji jer znam da su indijanske ekipe i da ce biti preokreta, kao sto se i desilo. Na 32:41 bila kvota 4.5 na MZT, sto je bio zicer tj znao sam da se mora zakuvati jer Mega nema stabilnu igru. I lepo sve bilo do kraja, ali taman kad sam hteo da stavim 2000 na 3.40 na dvojku ova moja odvratna kladionica blokirala, a skoro uvek drze do makar 2 minuta pre kraja, nekad i minut... samo sad na 3 i jace blokada, jebem ih u usta raspala. A i ovi kreteni na +3 promasili 5 bacanja u nizu, plus jako dobra taktika branjenja zadnjeg napada na +2, mogli su da rade sta hoce a oni odlucili da ostave Nikolica samog na sutu za 3. Ma jebem im mater svima u picku, i jednima i drugima.
Miljenko Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 (edited) Fudbal 1/1, NHL 2/2, NBA 1/2. Fudbal taman kako treba. Bez mnogo nerviranja, na ovom 2+ tiketu. NHL je dosao nesto bolje(bar ove bitne stvari). Washington odigrao taman koliko treba, Holtby siguran. Cinilo se da nece biti overa u Tampi, no u zavrsnom periodu je pao cak i jedan gol vise. NBA onako. Cleveland me je neprijatno iznenadio. Phoenix je bio bez dvojice ponajboljih igraca i ovi su dobili sa samo 4 razlike. Nikada od njih sampionski tim. Golden State mi nije bio tako siguran, no probise hendikep rutinski na kraju. Cleveland je oborio kombo, a ponadah se da ce i to proci, nakon sto sam preziveo NHL deo. Konacno jedan fin dan. Fudbal Leicester-Man City 3+ Kvota 1.59. Malo meceva danas, pa i nemam previse dileme. Leicester je jedan od boljih timova za golove, ove sezone, dok City moze samo bolje na gostovanjima. NHL Columbus-Dallas 5+ St. Louis-Nashville w1 Kvote, 1.44, 1.59. Dallas kao i obicno. Nakon pomalo ocekivanih undera protiv Bluesa, veceras bi se trebali vratiti efikasnom trendu. St. Louis igra na rezultat, slicno kao i gosti. Imaju bolje ofanzivce, igraju kod kuce, te ih probah veceras. Prateci tiket, Islanders w2, Chicago w2, Los Angeles w2. Kvota 4.06. NBA Denver-Cleveland >193.5 Kvota 1.60. Prilicno niska granica, za mec koji se igra u Denveru, morao sam probati. Propratni tiket, Houston >204.5, Oklahoma H1(-11.5), Memphis w1. Kvota 4.01. Edited December 29, 2015 by Miljenko
mandingo Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 miljenko, kako ti se cini baylor za over. 68.5 je puno...
Miljenko Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Baylor bi bio jos bolji, da se nije povredio QB Russell, u sedmom mecu sezone(vec je imao 29 TD pasa i 2104 bacena jarda). Najverovatniji mec za over danas. Zaboravih da ima par utakmica u ponudi, moracu da odigram ovo, hahaha,
Babu Bhatt Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Double: Oly - Barca 1 Al Ahly - Aswan 1 @2,47 Triple: Fulham - Rotherham 1X Ross County - Kilmarnock 3+ Unicaja - Darussafaka 1 @2,76
Cash Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Zar nisi rekao da nece izgubiti za vise od 8 poena protiv Jute
189- Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 nisam. igrao sam san antonion -11.5 i gsw -9.5. izdali spursi
Recommended Posts