December 27, 20159 yr Ja igram na drobljenom tiketu za sitan ulog, pa ne znam sta da ti kazem. Inace, Arizna 8 pobeda za redom 12 - 2, GB 10 - 4. Ovde imas detalje. Ovaj kaze Arizona.
December 27, 20159 yr Nisam imao mud da opalim ni Barsu ni Igokeu, a na oba meca na goste trebalo da bude najvise 2.2. Bilo je sasvim verovatno da dodje makar jedna i napravi plus.
December 27, 20159 yr Ja imao muda ali samo 5000din, a ovo je bio mec za laganu stotku jer je Real bio zreo za jedno kvalitetno pusenje. Mada se ne zalim ni ovako :D Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
December 27, 20159 yr Author Bravo. Mene smorio NFL glupavim rezultatima, valjda ce NHL i NBA doci bolje.
December 27, 20159 yr Danas sam bas bas lepo prosao, i pored dva jako glupa promasaja na Tianjinu i Karsijaki, pa sam nocne odigrao jako sitno, cisto da se isprati. Inace, primetio sam jednu stvar, doduse odavno ali danas se opet potvrdilo. Kad odigram jaku kvotu i ne branim nista, cak i po ogromnim kvotama kad moja ekipa okrene i vodi, obicno dobijem djoku. Kad branim, makar i sitno nesto, prolazim. Neverovatno ali je tako. Kao da mi neko od gore ne da ceo dobitak pa moram da ga smanjim branjenjem.
December 28, 20159 yr Proslo 8 i po hiljada, Niksi i Kingsi izduvali ali ova dvojica debelo preko granice, sve doslo lagano :D Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
December 28, 20159 yr Uhvatio lepe stvari: Coltse, Atlantu, prelaz 2-1 na Calgary ali Green Bay se raspao, a Giantsi ni primirisali iznenadjenje, pa mi se ne uklopise par lepih tiketa. Ipak, da se ne zalim, proso jos jedan fin tiket: :)
December 28, 20159 yr Author NHL 1/3, NBA 1/2, NFL 0/3, prodje jedan sistem NHL strelaca. NHL i dalje dolazi kilavo. Fiks je skoro nemoguce pogoditi; sinoc Islandersi izgubise kod kuce. Moji Pingvini nisu uspeli dati gol protiv Winnipega, za koje je branio neki klinac(22 godine) i kome je ovo bio 9. start u karijeri. Calgary i Edmonton odose rutinski u over, no slaba je to uteha. Memphis je kontrolisao mec, od pocetka do kraja. Oklahoma je zato zakazala i dobila mec protiv Denvera sa samo 10 razlike. Nije pomogla ni greska u postavci hendikepa u Mozzartu. NFL retko dodje kako treba, no juce je dosao jos gore. Carolina je neocekivano porazena u Atlanti, te nije vredela pobeda Kansasa. Na drugom su pali i New England i Seattle. New Orleans je isao u plus, ali na Arizona-Green Bay ne pada TD, uz zavrsnom periodu, te je i to palo. Cim ja krenem da vezujem, to obicno sluti na propast. Prilicno los vikend i nedelja u celini, nije bilo mnogo toga za odvojiti jutros. Zimski period je tradicionalno tezak, narocito kada ima malo fudbala u ponudi. Fudbal Watford-Tottenham 2+ Arsenal-Bournemouth 2+ Kvota 1.62. Ne bas simpaticni parovi danas, te odigrah samo jedan 2+ dabl. Prateci tiket, Grimsby 3+, Crewe ggIVggII, Gillingham ggIVggII, Port Vale 3+, Sheffield Utd 3+, Peterborough ggiVggII, Wrexham ggIVggII, Forest Green 3+. Kvota 196, 26. NHL Buffalo-Washington w2 Tampa-Montreal 5+ Kvote, 1.50, 1.65. Capitalsi igraju odlicno, vezali su 7 pobeda, pa ih odigrah i veceras, protiv solidnih Sabresa. Napadi Tampe i Montreala sigurno mogu bolje, mozda prorade bas veceras, posto kvalitetnih ofanzivaca ne manjka. Propratni tiket, NY Rangers w2, Los Angeles w2, San Jose w1. Kvota 4.97. Strelci, Ovechkin, Stamkos, Pavelski i Pacioretty, Parise, Nash. Dva sistema 2/3 i spojen tiket. NBA Phoenix-Cleveland H2(-5.5) Golden State-Sacramento H1(-9.5) Kvote, 1.65, 1.65. Phoenix je oslabljen, dok gosti nisu dobro zapoceli turneju po Zapadu(dva poraza) i danas mogu samo bolje odigrati. Golden State uobicajeno. Prvo resenje mi je bio over, ali je granica izuzetno visoka, te sam izabrao fiks na kraju. Prateci tiket, Charlotte H1(-9.5), Dallas H1(-3.5), San Antonio H1(-12.5), Utah H1(-8.5). Kvota 7.41. Edited December 28, 20159 yr by Miljenko
December 28, 20159 yr Igrao sam MZT na -9 po kvoti 4.5 za 2000, i sad ne znam da li da branim, kvote egal...
December 28, 20159 yr Ma imao sam najvise kvotu 2 i to bih branio da sam igrao za 5000, ovako cu da cekam vecu pa ako bude, branicu, a ako ne makar ne gubim puno :D Znao sam da je ovo mec gde ce biti sanse za sigurnu zaradu, ne znam sto nisam jace opalio.
December 28, 20159 yr Ja u takoj situaciji stavim bar 500 po 2, pa cekam. Bar nesto da se izvuce ako ne bude prilike. Al dobro, svako ima svoje :)
December 28, 20159 yr On 28. 12. 2015. at 17:09, 189- said: ne razumem zasto je 1.40 kvota na arsenal protiv bournmoutha To sam ja več pogodio,igrao da ce Arsenal dobiti prvo poluvreme