Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

u jbt

ja sam nocas cekao dalas +3,5 na 16 sekundi do kraja bacanja i lopta za dalas i plus tri za hjuston, cendler omasi oba slobodna bacanja i onda izgube loputu, naprave faul i prime jos dva poena  :isuse:

evo, cisto da iznate sta da izbegavate danas:

29.01. 20:05 7094 MACCABI T.A. REAL MADRID ki 1 2.55 5 / 7

29.01. 20:30 7095 CAJA LABORAL MILANO kh 1 (-5.5) 1.85

29.01. 20:45 7097 EFES OLYMPIAKOS ki 1 2.15

29.01. 20:45 7096 RED STAR ALBA kmb 1&UP< 147.5 2.55

29.01. 18:00 8604 N.DE COLO(CSK) idk > 13.5 1.85

29.01. 20:45 8626 B.MARJANOVIC(CZV) idk > 13.5 1.85

29.01. 20:45 8623 J.MCLEAN(ALB) idk > 12.5 1.85

dodje ovde 5 od 7, pa uzeh nekih 50% preko uplate, a mogao je vala i ovaj de colo da da i 14 poen, imao bih onda 5puta veci dobitak

a zvezda, eh, jebao me minus

vec dva sata ne smem da pogledam tikete (imam ih 20ak :isuse: ), znam da sam pogodio najmanje 80% "meceva" i znam da me na nekoliko zakopala zvezda sa ovom kombinacijom. ako ustanovim da sam na vecini pao za po jednu tekmu, slosice mi se

za veceras cu probati kombinaciju nurkic vise (igra mozda i protiv defanzivno najboljeg centarskog para u ligi, ali je u dobroj formi i prosli put je odigrao ok protiv njih) i gasol manje (povukla me visoka granica u mozartu 18,5, dok je u meridianu danas bila 16, nadam se da su lejkersi toliko losi da ce cikago rano prelomiti mec, te da ovaj nece biti vise od 20,25 minuta u igri)

sastavicu jos jedan, kombinaciju nba i nhl

a, ako bude nesto novca ujutro na racunu :D, pokusati hendikep 1,5 set na vavrinku. odlicno igra turnir, poslednja tri njihova meca na gs su isla u 5 setova, kvota je 2,8 u mozartu, previse toga se poklapa da se ne proba  :)

Edited by pbg12345
Posted

ok onda da kazemo da ja nemam pojma o evropskoj kosarci ;D

Posted

pratim gallowaya danima i sve se premisljam da igram na njega ali nisam do veceras i naravno bas sada 0 poena za poluvreme...aha

Posted

Nando De Colo je promasio bacanje pri kraju utakmice, samo sto je komentator rekao da jedino lice koje upravo ne zele da vide igraci Niznjeg na liniji za slobodna bacanje je De Colo jer ima 92% uspesnosti on je promasio prvo a pogodio drugo i jbg

Posted

Nando De Colo je promasio bacanje pri kraju utakmice, samo sto je komentator rekao da jedino lice koje upravo ne zele da vide igraci Niznjeg na liniji za slobodna bacanje je De Colo jer ima 92% uspesnosti on je promasio prvo a pogodio drugo i jbg

:isuse: nisam ovo morao znati

Posted

i ja sam pao samo na njega, sto samo ja da se patim :P  odigrah posle na Zvezdu i Kucu i minse na Redinga i Blazica pa se povadih

Posted (edited)

ja sam vređao Plavšića jedno 10min posle toga. svi su ga igrali, samo su meni falila još 2 poena i navijao sam za produžetak jer onda može doći over na njega. inače sam igrao cska više od 87,5 i dali su 86 na 4:50 do kraja, da nije bilo penal završnice a čak su i tu De Kolo i Teo promašili po bacanje ne bi mi došli i propao bi mi ceo dan i na ovaj tiket i na singlove što sam prebacivao pare. pošto mi se ne računa produžetak kad igram na tim plus. znači nikad bliži ne bih bio da prestanem da se kladim da je recimo Teo mašio ono drugo, da jedan cska za 4:50 ne može 2 poena da da... mada, ko zna, možda je bilo bolje da sam prestao da se kladim :D

Edited by theanswer
Posted

ja sam vređao Plavšića jedno 10min posle toga. svi su ga igrali, samo su meni falila još 2 poena i navijao sam za produžetak jer onda može doći over na njega. inače sam igrao cska više od 87,5 i dali su 86 na 4:50 do kraja, da nije bilo penal završnice a čak su i tu De Kolo i Teo promašili po bacanje ne bi mi došli i propao bi mi ceo dan i na ovaj tiket i na singlove što sam prebacivao pare. pošto mi se ne računa produžetak kad igram na tim plus. znači nikad bliži ne bih bio da prestanem da se kladim da je recimo Teo mašio ono drugo, da jedan cska za 4:50 ne može 2 poena da da... mada, ko zna, možda je bilo bolje da sam prestao da se kladim :D

Drug moj je pao baš to na cska s tim što je njemu granica bila 88.5

Nismo mogli vjerovati da Cska 4 minuta ne može dati poen. I onda Dekolo i Teo da maše po jedno bacanje.

Posted

u dopuni u kladionici je bilo 88,5 i onda pogledam na tiketu 87,5, reko jednom i meni da padne granica kad igram over i baš za taj poen dođe

Posted

Kad ja cekam poslednje minuta da se kladim i granica na Djokovic-Vav ode sa 37.5 na 39.5, pa sam odustao od gemova vise i odigrao 3:1 za Djokovica. 

A planirao jaci singl da zveknem :isuse:

Posted

Juce odigrao samo CZV za dupli ulog, a tek sad vidim da nisam ovde nista napisao.

Sto se Djokovica tice, danas cu samo da se zavalim i uzivam u tenisu. Ako gledamo kvote, vredi igrati na Stana u bilo kojoj varijati hendikepa, pa cak i fiks, ali mislim da Novak nece ponovo dozvoliti poraz. Moja procena je 3-1 ili 3-2 za Novaka, ali kao sto rekoh, preskacem.

Posted

I vec posle dva set aje jasno da ce icu u + gemove. A ja sad treba da se nadam da ce Novak dobiti oba naredna seta. Jebo me konj :(

Posted

Kad ja cekam poslednje minuta da se kladim i granica na Djokovic-Vav ode sa 37.5 na 39.5, pa sam odustao od gemova vise i odigrao 3:1 za Djokovica. 

A planirao jaci singl da zveknem :isuse:

:frust: :frust: 

Posted

Fudbal 0/1, NHL 1/2, NBA 1/1. I posle neko kaze da je ova Sevilla dobra ekipa. Igraju ceo mec na dugacke lopte, kao retardirani, a imaju onako brze igrace na krilima. NHL overi dodjose lagano. Rangersi su uspeli da ne daju gol kod kuce i izgube 1-0; mada bih i na Blues imao kvotu 1. Konacno i jedan NBA fiks, da dodje bez strepnje. Od prve cetvrtine se videlo, da ce gosti biti pocisceni. Pokrih se na kraju. I to je nesto, kako je januar kilav u celini.

Fudbal

Bournemouth-Watford 2+

Wolfsburg-Bayern 2+

Rayo Vallecano-Deportivo  2+

Club Brugge-Oostende 2+

Kvota 2.44. Povezah par meceva na 2+, 3+ meceve ne nalazim bas lako. 

NHL

Carolina-St. Louis 5+

Anaheim-Chicago 5+

Kvota 2.26. St. Louis je igrao nocas, pa ih ne probah u fiksu. Napad im je i dalje dobar, a i Carolina igra nesto efikasnije. Anaheim takodje igra bez dana pauze. Ponovo imaju teskog protivnika, i ocekujem "za gol vise" utakmicu.

NBA

Utah-Golden State H2(-6.5)

Boston-Houston w2

Cleveland-Sacramento w1

Miami-Dallas w2

Kvote, 1.65, 2.03. Golden State bi trebao da "zagrize" veceras, nakon onog glupavog poraza protiv Chicaga. Howard ne igra za Rocketse, ali domacin deluje preslabo. Sacramento pogubljen, nadam se da ce Irving nastaviti niz sjajnih nastupa. Wade ne igra, i ne vidim kakav bi otpor, mogao pruziti Miami bez njega.