radar Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Jebeni Efes. Coric @1,45 za 1,5 vrednost uplate Nara @1,75
theanswer Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 čikago daje više od 100,5 nju orleans 2 falja 1 3 i nešto kvota
theanswer Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 čikago u boli nas kurac da damo više od 15 poena u četvrtini modu
189- Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 ne secam se kad mi je 1 tiket usao ovako lagano kao veceras. monroe i vucevic overi
theanswer Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) nju orleans svaki put kad ja čekam nešto, pa to su nemoguće stvari koje se dešavaju. džae krauder pogađa trojku od tablu, smart pogađa floater od tablu slučajno, ejveri bredli pogađa od tablu slučajno. na minus 1 i zadnji napad dejvis blokira bredlija na 6 metara od koša, lopta se izodbija deset puta i na kraju uzme smart i šutne trojku preko ruke iz ugla i naravno pogodi. smart poznati šuter za tri. mrš u pm Edited January 13, 2015 by theanswer
radar Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Dabl @1,60 Efes Ćorić Coric @1,45 za 1,5 vrednost uplate [emoji107] Nara @1,75 [emoji106] 1/3=-1,75Ćorić debelo razočarao. Lu @1,95 Lu bi trebalo da bude veliki favorit protiv Monaka, ali je imao nekih problema sa avionom pa je doleteo samo par sati pred mec. Zbog toga je kvota ovoliko skocila. Ja cu ipak rizikovati jer sam siguran da je na tvrdoj podlozi Lu mnogo bolji igrac i vredi ga uzeti po ovoj kvoti.
Miljenko Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Fudbal 0/1, NHL 1/1, NBA 2/2, prosao i kombo. Sudija nije dozvolio da bude vise golova na Rayo-Cordoba. Dva nedosudjena penala(po jedan na obe strane) i zbog nepostojeceg ofsajda, ponisten gol domacina, sredinom prvog poluvremena. Par promasenih zicera, u nastavku, te je ostalo 0-1. NHL dosao bez problema, nakon par kilavih veceri. Kanonada tamo gde se to ocekuje + tesan trijumf Capitalsa. U NBA je bilo over vece. Svi mecevi su otisli u poluvreme over, pa i ovaj moj u Torontu. Rocketsi izdominirali protiv Netsa. Bio sam pomalo deprimiran, losim vikendom, no mora uleteti i dobar period. Odlican dan. NHL Pittsburgh-Minnesota w1 St. Louis-Edmonton w1 Buffalo-Detroit w2 NY Rangers-NY Islanders 5+ Kvote, 1.79, 1.99. Smanjuje se broj povredjenih u Pittsburghu. I Minnesota ima slicnih problema. Pingvinima je napadacki deo ekipe, skoro kompletan, te ocekujem period boljih rezultata. Nakon prekida mini lose serije, Blues su vezali 4 pobede. Oilersi igraju nesto bolje, ali to se pre svega odnosi na meceve kada su domacini. U gostima su i dalje katastrofalni. Detroit ima sjajan niz protiv Sabresa. Nemaju poraz u regularnom toku, na prethodnih 10 medjusobnih susreta. Red Wingsi igraju promenljivo na gostovanjima, no Buffalo je ponovo u katastrofalnom gubitnickom nizu. Retko se desavalo da i Rangersi i Islandersi konkurisu za vrh, no ove sezone je bas takva situacija. Islandersi su i dalje na vrhu divizije. Rangersi su u mnogo boljoj formi, u odnosu na start sezone. Imaju 5 vezanih pobeda; odnosno 13 trijumfa, na poslednjih 14 nastupa. Lundqvist brani sigurno, no ovo je drugaciji mec, koji retko ne obiluje golovima, te bi ih trebalo biti i veceras. NBA Utah-Golden State w2 Sacramento-Dallas w2 Washington-San Antonio P>96.5 Kvote, 1.82, 1.85. Golden State nije skoro imao ovako dobar start sezone, pa ih pratim i dalje. Dallas obicno igram na poene, ali videh da mecevi u Sacramentu, nisu tako efikasni, pa odigrah fiks. San Antonio dobija meceve, jos uvek dosta tesno, doduse. Njihovi dueli protiv Washingtona obiluju poenima(ovosezonski nije izuzetak). Granica je niska, pa probah poluvreme over, za oprezniji ulog.
theanswer Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Počinju kvalifikacije za AO ima dosta zanimljivih mečeva za odigrati. Nešto kasnije o tome. Dajte i vi neki predlog.
MiddleClass Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Jebeni tenis. Kako im pauza ne traje pola godine. :(
Cash Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Jebeni tenis. Kako im pauza ne traje pola godine. :( ko ti je pokvario tiket
Miljenko Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Ja ispratih u Mozzartu, jednim rekreativnim tiketom.
MiddleClass Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 ko ti je pokvario tiket Ma ne igram ga nikad no se sjetih da se na tv nece moci zivjeti od njega. Neka uvedu teniski kanal i sav tenis tamo prijebache! :)
Recommended Posts