Nesh Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) Sou se nastavlja. Imao sam dva predvecernja tiketa koji su pali. Na jednom sam igrao Celsi 2&3+, na drugom duplu pobedu Celsija. Posto mi nije ostao nijedan tiket u zivotu, pravim jedan vecernje-nocni tiket da se ne ispustim i naravno , odaberem kladionicafriendly tip: Dobro, da ne kukam mnogo, bar je nocni utesni prosao: Sve u svemu, danas su gotovi! Edited December 23, 2014 by Nesh
189- Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) harden over 25.5 toronto pp over 49.5 doslo nikad lakse. kladionice kao da nisu u toku...ovakvu granicu dati za toronto... Edited December 23, 2014 by 189-
Miljenko Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Fudbal 1/1, NHL 0/1(treci put u 6 dana, imam tiket sa dve kvote 1), NBA 1/2. Polovican fudbalski tiket; Juventus otisao u produzetak, Chelsea dobio. NHL i dalje dolazi kilavo. Pittsburgh jedva otisao u OT, KIngsi vodili 3-0 i primili dva gola, u zavrsna 3 minuta za poravnanje. Glup mec u Washingtonu, sa samo 3 gola. Ponadah se posle 2-1, u drugoj trecini, ali corak. Dallas se kao pojacao, a ne moze da dobije Atlantu kod kuce(oni i kombo oborise). Lagano poluvreme over u Houstonu. Nadam se uskoro i nekoj dobroj seriji, ovo je vec sesti stagnantni dan. NHL Detroit-Buffalo w1 Tampa-Pittsburgh 5+ Dallas-Toronto 5+ Colorado-St.Louis w2 Kvote 1.72, 2.12. Detroit 6 meceva bez pobede, Sabresi vezali 3 poraza(dva u regularnom toku). Vreme je da Red Wingsi prorade ofanzivno i konacno prekinu losu seriju. Tampa protiv mojih, klasican over mec. Toronto je jedan od najboljih plus timova, vec par sezona, a ni Starsi ne zaostaju puno sa golovima. St. Louis izgleda kao dosta ozbiljnija ekipa od Colorada, ove sezone, pa probah i njih. NBA Phoenix-Dallas P>106.5 Oklahoma-Portland P>101.5 Miami-Philadelphia w1 Phoenix-Dallas H2(+1.5) LA Lakers-Golden State w2 Kvote, 1.85, 1.85, 2.66. Phoenix i Dallas retko zakazu sa poenima. Jos se ne zna ko ce sve igrati, na Oklahoma-Portland, no granica nije previsoka. Miami i Golden State, kao sigurice u fiksu, te dodah i Dallas sa hendikepom, kada su vec autsajderi. Samo prvi tiket, stavih u grupu jacih.
theanswer Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 došli na kraju i juta i san antonio i konli plus neočekivano dubl under na moteijunasa posle 7p u prvom i under na meklemora tako da je bilo dobro veče ostaje žal za šarlot p pluis što nisam igrao čikago ili bar što nisam igrao samo na šarlot preko granice za poluvreme nego sam odigrao oba tima i nesrećni denver me ujebo i naravno lilard 11p u prvoj dođe na 18, fali jedna trojka i još ga uvede čovek u četvrtoj na minus 20 što nisam očekivao i on za 2 min izgubil loptu promaši 2 šuta i onda ga izvede napolje.
theanswer Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 jebote odigrao sam krku uživo na 23,5 hendikep i na 2min do kraja je bilo 15. da su držali loptu do kraja svaki napad ne bi izgubili. koji pakao.
theanswer Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 (edited) probajte ko ima da hvata na meridianu ncaa. izgleda da hoće ponekad da zakasne sa rezultatom u odnosu na espn. sad sam uspeo nešto da im provučem. moram da se hvalim sad kad je prošla isplata :D depol-ohajo stoji 61:80 ja okrenem na espn ono 61:85 17,5 stoji hendikep 1,89 kvota...hvala! :) Edited December 23, 2014 by theanswer
189- Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 bravo clippersi, ajde sjebite hendikep iako ste vodili +10
theanswer Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 igrao indijanu over 96,5 i na 40sek do kraja imaju 95 i vest dva bacanja. naravno promaši jedno, imaju 96. nju orleans šutne jedno tri puta na koš, ne da koš (da su dali faulirali bi), sudije na 30 sek gledaju replay i lopta za indijanu i ovi ne fauliraju niti su ovi uspeli da šutnu bolji šut od hibertovog fejdveja sa 7 metara dok je isticalo vreme. užasno veče.
189- Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 (edited) jao portland 2.8 kvota je bila na njih. kakva steta. Edited December 24, 2014 by 189-
theanswer Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 za kraj ove divne večeri pobrinuće se golden stejt koji istina igra protiv lejkersa za koje ne igra brajant što im je najveće pojačanje
darkonet Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Cekah Dalas vise od 106 I Novickog vise od 18...kako dodjose posle onakvog ocaja u prvom ni oni sami ne znaju
Recommended Posts