Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ma on je nervozni idiot, meni izgleda kao masovni ubica ali eto, ume da se povampiri nekad i pojebe poneki tiket gde se ceka da izgubi 2:0. Naravno, i Kuevas je tu doprineo jer je imao brejk prednosti u drugom setu ali jebiga, ne moze sve ni da dodje.

Posted

Lokomotiva-Dinamo 3-4  iz 1 u 2 i jos 7+. Svirace Mamicu trubaci celu noc :ziga: :ziga: :ziga:

Posted

Dabl @1,86

Voegele

Peng

1/1= +0,86

Jovanovski @1,80

Svitolina @1,75

Posted (edited)

Fudbal 0/1, MLB 0/5. Beh, "crna rupa" vece. Fudbal retko kada i pogodim dobro, dve nedelje unazad. MLB nije mogao mnogo bolje, losi rezultati. Eventualno sam mogao provuci, jedan sa poenima, boljim uparivanjem.

Fudbal

Neustadt-Salzburg 3+

O` Higgins-U. De Chile 2+

U. Espanola-U. Catolica 2+

Jedan sa golovima, uz "putujuci" dnevni. Kvota 1.84.

MLB

San Francisco-LA Dodgers 2 (Vogelsong-Kershaw)

Cincinnati-Washington <7.5 (Cueto-Gio Gonzalez)

Atlanta-San Diego <7.5 (Teheran-Despaigne)

Minnesota-Chicago White Sox 2 (Darnell-Sale)

Texas-Oakland 2 (Tepesch-Gray)

Kershaw dominira protiv Giantsa, 11-5, 1.48 ERA. U sezoni, 11-2, 1.92 ERA. Forma, Vogelsong(0-2, 4.91 ERA), Kershaw(2-0, 1.50 ERA). 

Cueto, 5-3, 4.58 ERA, protiv Washingtona. Do sada, 10-6, 2.18 ERA. Gio, 2-0, 1.00 ERA, protiv Redsa. Ukupni skor, 6-5, 3.74 ERA. Poslednja 3 starta, Cueto(2-0, 3.63 ERA), Gonzalez(1-1, 3.00 ERA).

Teheran, 0-2, 6.39 ERA, protiv Padresa. U ne tako dobroj formi, 1-1, 5.19 ERA. Despaigne fenomenalno otvorio MLB karijeru, 2-1, 1.31 ERA. Nije primio vise od 2 poena, na dosadasnjih 5 startova. Slaba podrska, je standardan problem San Diega.

Darnell ce imati prvi MLB start. Sale, 5-1, 2.42 ERA, protiv Twinsa. Za sada, 9-1, 2.03 ERA. Aktuelni nastupi, 2-0, 1.14 ERA.

Tepesch, 0-1, 8.31 ERA, protiv Oaklanda. Od starta sezone, 3-6, 4.87 ERA. Gray, 2-1, 1.96 ERA, protiv Texasa. Sezonski ucinak, 11-3, 2.72 ERA. Pogled unazad, Tepesch(0-2, 7.59 ERA), Gray(3-0, 0.84 ERA).

Kvote, 1.50, 2.03, 2.48.

Prateci tiket, Milwaukee 1, Tampa H1(+1.5), San Diego H2(+1.5), Pittsburgh 2, Detroit H2(+1.5). Kvota 10.43, Millennium.

Edited by Miljenko
Posted

Ja nisam nikad igrao tako tj. nikad nisam pratio nikoga niti uplacivao pare za "dojave" i analize ali cenim da +10% moze da se ostvari nekim zdravim razumom i uz malo ili malo vise truda. Jedino sto treba i strpljenja a tu je onda 98% ljudi u problemu :D

mislim da debelo gresis. :) da je tako, to bi bila najisplativija delatnost koja postoji na svetu. imati deset posto profita na ulozeno iz meseca u mesec, iz godine u godinu, sa bankom koja se konstantno povecava, znaci biti potencijalni milioner. da je toliko lako igrati protiv profesionalnih bukija koji od toga zive i trude se da odrede potcenjene kvote, svi bi to radili, a kladionica vise ne bi postojala kao biznis.

s druge strane, mogu da poverujem da neki profesionalci mogu da imaju takav profit na duze staze, ali mi opet nije jasno zasto bi to delili s drugima. a onda sam naisao na podatak da u stvari na tom sajtu valjda najboljih 40 likova sa najboljim prognozama dobijaju mesecno lepe pare, tipa cetvorocifrena suma u evrima, tako da mozda tu ima nesto. ipak, tesko mi je da poverujem da je to moguce.

Posted

Rijeka - Hajduk 1

Anderlecht - Mousccron 1

Basel - Luzern 1

Čilić - Robredo 1

@5,05

prolazi  :fantom:

Posted

...

Sam sebi si prakticno odgovorio. Taj sto naplacuje, da je neki maher, igrao bi za sebe i cutao. Ok, postoji tu onaj faktor da su mnogi ljudi generalno glupi ko kurac i da ti pametniji i bezobrazniji vole to da koriste, ali ne pogadjaju nista bolje od nas malo ozbiljnijih obicnih igraca. Imam ja drugova idiota koji to prate i placaju takvim "profesionalcima", i naravno da nisu u plusu.

Posted (edited)

Fudbal 0/1, MLB, 2/3. Fudbal nikako ne ide. Ne mogu naci ni 2+ meceve, sto ne bi trebalo da bude preteran problem. MLB dosao fino. Neocekivan over u Atlanti, no retko je sve idealno.

Ja sam plus pravio samo na "americkim sportovima", MLB pre svega. ove sezone nisam tako dobar. Tenis mi je ok(bar GS turniri). Fudbal sluzi za pomaganje kladionica, eventualno golovi mogu doneti dobru seriju(nije je bilo skoro).

Fei je jedini koga poslusam(fudbal i NBA). MLB igram na osnovu statistike i od toga ne odstupam.

MLB

Chicago Cubs-St.Louis 2 (Hendricks-Wainwright)

Cincinnati-Washington <8.5 (Latos-Fister)

Milwaukee-NY Mets <9.5 (Nelson-Jacob deGrom)

Texas-Oakland 2 (Mikolas-Kazmir)

San Francisco-LA Dodgers H2(+1.5) (Peavy-Ryu)

Wainwright, 9-7, 4.44 ERA, protiv Cubsa. Sezona, 12-5, 2.02 ERA. Trenutna forma, Hendricks(1-0, 2.77 ERA), Wainwright(1-1, 2.89 ERA). Wainwright imao probleme protiv Cubsa, par puta ove sezone, te mislim da je vreme za jedno dominantno izdanje.

Latos, 3-1, 2.34 ERA, protiv Washingtona. Fister, 1-0, 2.57 ERA, protiv Redsa. Poslednja 3 starta, Latos(1-1, 4.05 ERA), Fister(3-0, 3.20 ERA). Cincinnati primoran da stalno krpi postavu. Fister ima odlicnu sezonu, ne verujem da ce pustiti previse runova.

Nelson, 0-0, 1.80 ERA, protiv Metsa. Do sada, 1-1, 5.06 ERA. Jacob deGrom, 0-1, 4.76 ERA, protiv Brewersa. Dosadasnji deo sezone, 4-5, 3.01 ERA. Forma, 3-0, 0.86 ERA. Gostujuci starter je u odlicnoj formi, te na tome i baziram under igru.

Mikolas zabelezio prvu MLB pobedu protiv Yankeesa. Za sada, 1-2, 7.48 ERA. Kazmir, 7-4, 3.22 ERA, protiv Texasa. Na nivou sezone, 11-3, 2.32 ERA. Par startova unazad, Mikolas(1-2, 8.27 ERA), Kazmir(2-0, 0.86 ERA). Gosti deluju kao mnogo ozbiljnija ekipa, pa ocekujem njihov trijumf u ovoj seriji.

Peavy, 14-2, 2.21 ERA, protiv Dodgersa. Ryu, 3-3, 3.24 ERA, protiv San Francisca. Od starta sezone, 11-5, 3.39 ERA. Prethodna 3 starta, Peavy(0-2, 4.19 ERA), Ryu(2-1, 5.28). Peavy je dosao u trejdu iz Bostona, gde se nije proslavio. Pitanje je kako ce krenuti u San Franciscu, te probah hendikep na goste.

Kvote, 2.33, 3.04.

Tiket, Yankees 1, Philadelphia 1, Detroit H2(+1.5), Seattle 1, Pittsburgh 2. Kvota 13.58.

Od fudbala odigrah dva tiketa, sa vecom kvotom i manjim ulogom, kada vec gadjam lose.

Zurich 2+, Young Boys w1, Sandefjord 2+, Goteborg w2, Basel 1. Kvota 3.42.

Anderlecht 1, Bayern 2+, Gremio w1, Colo Colo 3+. Kvota 3.19.

Edited by Miljenko
Posted

1/1= +0,86

Jovanovski @1,80

Svitolina @1,75

Dabl @1,69

Ginepri

Isner 10+ prvi set

Becker @1,75

3/4=+1,24 :D

Danas nista, putujem na more :)

Posted (edited)

Sam sebi si prakticno odgovorio. Taj sto naplacuje, da je neki maher, igrao bi za sebe i cutao. Ok, postoji tu onaj faktor da su mnogi ljudi generalno glupi ko kurac i da ti pametniji i bezobrazniji vole to da koriste, ali ne pogadjaju nista bolje od nas malo ozbiljnijih obicnih igraca. Imam ja drugova idiota koji to prate i placaju takvim "profesionalcima", i naravno da nisu u plusu.

pa ovima ne placas nista. u tome i jeste caka.

mozda se takmice jedni s drugima u pogadjanju, ne mora da znaci da se nuzno i klade. mozda zaradjuju od tih para koje dobiju kad budu medju 40 najboljih pogadjaca. ne znam, najverovatnije je tako kako ti kazes.

Edited by Zhota