Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Dabl @1,92

Troicki

Lech Poznan

Dabl @2,03

Slovenija (rukomet)

AIK

Trebl @1,79

Peng 2-0

Anderson

Isner

Dabl @1.68

Gibbs

Jovanovski

2/4 = -0,05 Nikom ništa. Jovanovski još igra, ali koliko vidim nema njoj spasa ovde.

Dabl @1,86

Voegele

Peng

Posted

Bojana se ipak izvukla  :) Po drugi put se na ovom turniru vraća iz mrtvih, tako da je jučerašnji dan ipak završen u finom plusu.

3/4 = +1,63  :thumbsup:

Posted

Imate jedan potencijalno lep par uzivo, za one koji imaju onlajn naloge. Lindel 1 protiv nekog nebitnog lika, puko je 0:6 prvi set i uzeo brejk na pocetku drugog a kvota na njega je 3.4 trenutno za mec. Ja sam igrao mec po 5.4 i pojacao na 4.2 kad je imao brejk loptu a imam i drugi set po 2.7, to bi sve trebalo doci. Lik je sasvim solidan igrac za ove manje turnire a ovaj drugi je nepoznat i verovatno je prvi set bio neka namestaljka.

Posted

Nema ga ni u Meridianu, ni u Maxbetu, a htedoh d odigram nsto sitno.

Posted

2 je trenutno na bet 365, 4:0 dere u drugom setu... :fantom:

Posted

Uzeo je 6:4 drugi i sad je favorit, ocekivano.

Posted

Fudbal 2/4, MLB 1/2. Fudbal je dosao dosta losije od ocekivanog. Tromso izgubio od "mrtvih" Farana. Da nisam kombinovao sa vinerima, nista ne bi ni proslo. U MLB delu, prosao jaci tiket. Korektno.

Fudbal

LASK-Hartberg 2+

Horn-Mattersburg 2+

Standard-Charleroi bk1

Lokomotiva Zagreb-Dinamo Zagreb bk2

Propratni fudbalski tiket. Kvota 1.92, Millennium.

MLB

Seattle-Baltimore 1 (Felix Hernandez-Gausman)

Texas-Oakland 2 (Jerome Williams-Hammel)

Cincinnati-Washington <8.5 (Simon-Roark)

Tampa-Boston <7.5 (Price-Lester)

Colorado-Pittsburgh <11.5 (Anderson-Morton)

San Francisco-LA Dodgers <7.5 (Lincecum-Greinke)

Atlanta-San Diego <7.5 (Wood-Hahn)

LA Angels-Detroit >7.5 (Skaggs-Smyly)

Hernandez, 5-4, 3.44 ERA, protiv Oriolesa. U sezoni, 11-2, 2.02 ERA. Gausman, 4-3, 4.04 ERA, ukupno. Trenutna forma, Felix(1-0, 1.57 ERA), Gausman(1-1, 4.40 ERA). Gosti imaju bolje udarace, domaci jednog od najboljih aktivnih startera. Dajem prednost Hernandezu, kao i obicno.

Williams je pozvan iz AAA filijale, za vecerasnji start. Protiv Oaklanda je, 4-5, 4.19 ERA. Hammel se nije do sada pokazao dobrim, u dresu Athleticsa. Tri starta unazad, 1-2, 6.23 ERA. Rangersi su desetkovani i tesko daju poene. Oakland produktivan, te mislim da bi Hammel mogao doci do pobede veceras.

Simon, 2-1, 2.14 ERA, protiv Washingtona. Do sada, 12-4. 2.74 ERA. Roark, 0-1, 1.50 ERA, protiv Redsa. Dosadasnji deo sezone, 9-6, 2.91 ERA. Prethodna 3 nastupa, Simon(2-1, 2.37 ERA), Roark(2-1, 2.57 ERA).

Price, 10-6, 3.06 ERA, protiv Bostona. Ove godine, 10-7, 3.06 ERA. Lester, 13-9, 4.12 ERA, protiv Tampe. Nakon nesigurnog starta, baca sve bolje, 10-7, 2.50 ERA. Forma, Price(3-0, 1.09 ERA), Lester(1-0, 0.39 ERA).

Anderson, 0-0, 1.29 ERA, protiv Piratesa. Sezonski bilans, 0-3, 4.00 ERA. Morton, 2-0, 3.16 ERA, protiv Colorada. Sezona, 5-9, 3.28 ERA. Aktuelni trend, Anderson(0-1, 3.60 ERA), Morton(0-0, 3.15 ERA). Rockiesi bez par kljucnih igraca(bitnih za napad), pa nisu efikasni, kao sto smo navikli.

Lincecum, 9-6, 2.88 ERA, protiv Dodgersa. Za sada, 9-6, 3.65 ERA. Greinke, 2-0, 2.96 ERA, protiv San Francisca. U sezoni, 11-6, 2.90 ERA. Trend forme, Lincecum(1-1, 1.84 ERA), Greinke(1-2, 3.48 ERA). Giantsi daju dosta poena, ako pogledamo niz od poslednjih 10 meceva. Vecerasnji protivnik ipak nije bilo ko, te ocekujem manju produktivnost. Dodgersi cesto kubure sa efikasnoscu.

Kada je o formi rec, Wood(1-1, 3.44 ERA), Hahn(2-1, 2.00 ERA). Sudar, po meni, najlosijih napada lige. Udaraci Padresa eksplodirali sinoc, tesko ce vezati dva tako dobra izdanja. Atlanta kuburi sa poenima, od pocetka sezone.

Skaggs, 1-1, 6.87 ERA, na poslednja 3 starta. Smyly, 0-1, 4.50 ERA, protiv Angelsa. Dosadasnji nastupi, 6-8, 3.80 ERA. Njegova forma, 2-1, 4.74 ERA. Odlicni napadi, ne tako pouzdani starteri, lici na over.

Kvote, 1.50, 1.55, 1.56, 1.82, 2.10.

Tiket, Yankees 1, Arizona 2, Milwaukee 1, Pittsburgh 2, San Francisco H1(+1.5). Kvota 15.00, Meridian.

Posted

Nema ga ni u Meridianu, ni u Maxbetu, a htedoh d odigram nsto sitno.

Steta je sto domace kladionice imaju jadnu uzivo ponudu, posto bas lepo moze da se prodje. Evo konkretno ovaj par - Lindel je bio favorit pre meca, nesto tipa 1.25-1.30, a puko je prvi set 6:0 i idioti su dali 3.15 na njega da uzme drugi set. Logicno je nekako da je prepustio prvi set kad je video da ne ide a oni te kvote na levim mecevima postavljaju nekom pogresnom logikom i to treba koristiti. Drugi set je dosao lagano a mec dosta teze ali je ipak doslo sve, a kvote boli glava.

Posted (edited)

Kvota na Crnu Goru protiv Srbije u vaterpolu je previsoka: Meridian 3.25, Maxbet 3.35 (sa bonusom 3.50 - uslov je najmanje jos dve utamice na tiketu), Mozzart 3.35. Uzgred, jedino Mozzart daje duplu sansu -  1X je 2.25.

Nasi ne deluju nesto ubedljivo, a kvota je odlicna. Ja odigrao na jednom duzem uzaludnom tiketu sa siguricama. :dry:

Ako FC Jazz kojim cudom priredi prigodan jam session od 17.30, za ostalo nema da brinete. :D

Edited by Nesh
Posted

Dabl, Glijev pulen Cuevas i Gojowczyk @2.02

Posted

Ja ga cekam da dobije 2:0 posto je kvota na cistu pobedu bila jako bednih 1.37, a nije uopste tako sigurno jer Gabasvili ume da podivlja nekad. Dobro je otvorio i vodi 3:1 u prvom ali sve je moguce.

Posted

I naravno Dzezeri su primili gol iz svlacionice. :mad: Sad moram da ponavljam tiket, a to obicno na kraju ispadne super! :sleep:

Posted

Ja ga cekam da dobije 2:0 posto je kvota na cistu pobedu bila jako bednih 1.37, a nije uopste tako sigurno jer Gabasvili ume da podivlja nekad. Dobro je otvorio i vodi 3:1 u prvom ali sve je moguce.

Ja odigrao i to, sto ce me mozda izvuci posto ovaj Gojko sisa gubi od nekog majstora koji je 287. na listi.