Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Kakva je situacija sa online klađenjem kod Soccera, Max Beta i Meridiana? Mozzart mi više ide na kurac sa ovim problemima sa serverom. Jebeš kladionicu kad ne radi subotom popodne.

• Author

Dnevni deo nije mogao gore. <_<Ostatak:Bayern 3+Real 3+Man Utd 2Barsa 1Juventus 1Anderlecht 3+PSG w2Ajax 3+Miami dop>191.5Oklahoma doh2(-5.5)

cuvaj vosa daje 2+ za poslednje kolo jesenjeg dela :lol:
fei??? feiiiiii??? reci da si odigrao, bar nesto simbolicno na kvotu 5 :lolol:

Prodje tiket sa golovima. :)

Zanimljiva stvar sa utakmicom Oakland - Cleveland. U Mozzartu 2.25 na Raiderse, u Socceru 2.33 na Brownse. U Meridianu 2.10 na Oakland, a u Maxbetu utakmice nema u ponudi. Naravno, pitanje je da li ce ove kvote ostati na snazi prilikom uplate.

Edited by Nesh

• Author

U Areni 1-1.65, 2-2.5. Mada, to bas i nije mec za igru.Juce je bio jedan od onih dana, kada je bilo bolje ne igrati nista. Danas bas slab izbor.

Edited by Miljenko

• Author

Samo jedan dnevni tiket(ne racunam ove sa gomilom parova):Napoli 1Inter tim 2+Roma 3+Lazio w1Werder 3+Za singl , najverovatnije NFL i Colo Colo 3+ veceras.

danas samo basketkahasol +19.5zvezda -13partizan MLcedevita 1-1&olimpijagalatasaraj 1-1&montepaski 1-1

Miljjenko daj predloge za NFL posto cu jos malo do kladze.

Vidim da je u Mozzartu 2 bez hendikepa na Partizan 1,80, a u ostalim kladionicama 1,70. Meni izgleda da to vredi igrati.@sanchoSta je ovo Partizan ML?

• Author

I mogao bih da napisem odmah, znam vec sta cu odigrati.New England P2Da sam cele sezone igrao samo p2 na tim iz Bostona, bio bih u solidnom plusu. Par puta sam igrao kraj i bilo je nerviranja.Green Bay 1San Francisco 2Houston 2Denver 1Kombinacija Houston-Denver mi deluje sigurnije. San Francisco me je prosli put protiv Ramsa oborio za finu kintu.Evo par tiketa:Buffalo P<23.5San Francisco P<20.5Baltimore P<20.5Oakland P<22.5Chicago 1Green Bay H1(-7.5)New England H2(-6.5)San Francisco H2(-6.5)Houston H2(-5.5)Denver H1(-5.5)Colo Colo igra revans polufinala playoffa i juri 1-3. Ako to nije za golove,,,

Edited by Miljenko

Fala zemo!

• Author

Nema na cemu. Neka bude bericetno danas, ako vec juce nije moglo. :happy:

Edited by Miljenko

Vidim da je u Mozzartu 2 bez hendikepa na Partizan 1,80, a u ostalim kladionicama 1,70. Meni izgleda da to vredi igrati.@sanchoSta je ovo Partizan ML?
ML=money line. Na internet kladzama se tako naziva igranje bez hendikepa, na cistog pobednika.

Miljenko, jel ti ovi fini hendikepi iz Arene? U Mozzartu GB 8.5, NE 7.5, Denver 7.5...