Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Vidim da je u Mozzartu 2 bez hendikepa na Partizan 1,80, a u ostalim kladionicama 1,70. Meni izgleda da to vredi igrati
:lolol:
  • Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Odigrasmo ga svi.Tu smo svi.

ja ga odigro, nazalos, kako vec priznadoh na onom svetom topiku... :(a danas mi je taman izgledalo da je doslo vrijeme da naplatim jedan od svojih cuvenih olimpijskih tiketa... roma i ren mi dosli poslije preokreta, cak me i ogavna bolonja ispostovala, sve je islo ka jednoj predivnoj naplati 200 EUR sa dva ulozena...i onda me zakopa jebena fjorentina na kvotu 1.45 :isuse:doduse, djelimicno sam se pokrio (x2 na samp placao cak 2.50), tako da sam i pored preglupog singla na KKP dobar... nekih 10 ojra :) :isuse:

• Author

NFL došao ok. Fudbal loše odaberem. Colo Colo nije došao 3+.San Francisco opet produžetak. Generalno ih ove sezone ima puno. Ne sećam se da se to dešavalo ranije u toj meri.

danas samo basketkahasol +19.5zvezda -13partizan MLcedevita 1-1&olimpijagalatasaraj 1-1&montepaski 1-1
veciti ispalili, zvezda za poen, ocekujem sutra da siena dobije rutnski pa da bude pozitivan vikend
  • Author

Odigrah Magnitogorsk 6+, za pocetak.

• Author

Dodje over vec u prvoj trecini. :oGrupa ASiena doh1(-9.5)Golden State dop>190.5Grupa BOlympiakos dop>149.5Sevilla 1Milwaukee dop>186.5Na tiketu prosao hokej, ostali Siena i Golden State.

Ne diras Skinse i Giantse? :DValjda cu nocas da izdrzim da odgledam celu. Trebalo bi da bude zestoko.

Edited by Nesh

• Author

Nisam znao sta da odigram. Over, under, over, under i na kraju nista. Da su Giantsi domacini, igrao bih over bez razmisljanja.

Nisam znao sta da odigram. Over, under, over, under i na kraju nista. Da su Giantsi domacini, igrao bih over bez razmisljanja.
I ja bih igrao sve. Tezak mnogoznak. :DBlizi sam OVERU i Giantsima, ali kad vidim da je kvota na pobedu Skinsa u Mozzartu 2.45...dodje mi da odigram na RGIII-jaUzgred, X je u Maxbetu 14.00. Bumo vidli...

Tiket od nocas:clip28.jpgPo jedan poen "viska". :(

Edited by Nesh

• Author

Prodje spojeni, uz 3 glavna singla. Klasika. Uzmem pare kada drugi gube i gubim kada svi uzmu. :lolol:Danas fudbal plus NBA. Poceli su da preteruju sa granicom Lakerse, poeni naravno. 214 obicna, dodatni poeni 210. :frust:Sta mislite o mecu Dinamo Zagreb-Dinamo Kiev. Znam da nikome nista ne treba. Bilo bi mi ipak neverovatno da domaci uzmu bod. :ph34r:Imam u planu Dortmund 3+ i Real 3+ ili tim 2+. Videcemo. :whistle:

Miljenko neki hokej. Igracu dvojku na kijevljane.Sent from my cigla using Tapatalk

Stavanger 6+Lulea 0-5Zenit w2Olimpijakos w1Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

• Author

Nemam neku ideju za hokej. Mozda Davos 6+ i pomenuta Lulea 0-5. To stavih na siri tiket, nije mi za singlove.