Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

jos cekam samo man.utd u hendikepu 1....ocekujem da ostane 1-0

Posted

rasplai Norič nije uspeo da ga umulja za dvojku, mislim da mi je ovo šesti tiket po redu koji padam za jednu tekmu :fur:

Posted (edited)

Odigrao sve engleze od 20:45 GG i samo Čelzi zakucao nulu... :isuse:Za noć:Oklahoma > 54,5 p.p.Orlando - SA > 197,5

Edited by zoki82
Posted

Razbio sam one golove sa prethodne strane. bio sam kratak za samo 16 komada.Treba sutra probati Majorku @2 i Genk @2,05.

Posted

E sada da vidim da li od 3 tiketa gde cekam po jedan mec, moze da dodje bar jedan. :lolol: <_<

Posted

Samo da pozdravim... nisam tu do daljnjeg, cuvajte mi kladionicu :wub:

Posted

Juče prvi uspešan dan, još od prošlog četvrtka. Prodjoše svi tiketi.Danas teški parovi, no da oprezno probam nešto:Panathinaikos dop>145.5Maccabi doh1(-11.5)CSKA 2U. de Chile 3+New Orleans <57.5Jeste odbrana New Orleansa loša. Napad odličan, Atlantin prilično dobar. Ipak ovo već liči na koledž granicu. Jedna malo tvrdja četvrtina i eto undera.U. de Chile igra kup meč.Tu je, kao i sinoć, jedan egzibicioni tiket sastavljen od fudbala.

Posted

Pozitivan trend uspostavljen.Danas:St.Petersburg 6+Real 1 (košarka)Skalica 6+KAC 6+Real B 3+Oklahoma doh1(-6.5)Memphis 1LA Lakers 1

Posted
:fantom:Šarlot <189,5Bruklin (-4,5) H2Nju Jork >50,5 prvo pol.Oklahoma >52,5 prvo pol.
Posted

qpr ako ne pobedi aston vilu sutra, nece nikad nikog onda

Posted
:fantom:Šarlot <189,5Bruklin (-4,5) H2Nju Jork >50,5 prvo pol.Oklahoma >52,5 prvo pol.
:frust:Za danas samo ovo:
Posted

Iznenadjujuće dobar petak.Dnevni deo:Arsenal 3+Chelsea w2Man City 2+Leverkusen 3+Mainz 2+Par egzibicionih, na golove, sa kupovima.

Posted

Kod ovih mojih Dortmund X2 i 3+, poklon kvota 4.20 :o