Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

jos cekam samo man.utd u hendikepu 1....ocekujem da ostane 1-0

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

rasplai Norič nije uspeo da ga umulja za dvojku, mislim da mi je ovo šesti tiket po redu koji padam za jednu tekmu :fur:

Odigrao sve engleze od 20:45 GG i samo Čelzi zakucao nulu... :isuse:Za noć:Oklahoma > 54,5 p.p.Orlando - SA > 197,5

Edited by zoki82

Razbio sam one golove sa prethodne strane. bio sam kratak za samo 16 komada.Treba sutra probati Majorku @2 i Genk @2,05.

• Author

E sada da vidim da li od 3 tiketa gde cekam po jedan mec, moze da dodje bar jedan. :lolol: <_<

Samo da pozdravim... nisam tu do daljnjeg, cuvajte mi kladionicu :wub:

• Author

Juče prvi uspešan dan, još od prošlog četvrtka. Prodjoše svi tiketi.Danas teški parovi, no da oprezno probam nešto:Panathinaikos dop>145.5Maccabi doh1(-11.5)CSKA 2U. de Chile 3+New Orleans <57.5Jeste odbrana New Orleansa loša. Napad odličan, Atlantin prilično dobar. Ipak ovo već liči na koledž granicu. Jedna malo tvrdja četvrtina i eto undera.U. de Chile igra kup meč.Tu je, kao i sinoć, jedan egzibicioni tiket sastavljen od fudbala.

• Author

Pozitivan trend uspostavljen.Danas:St.Petersburg 6+Real 1 (košarka)Skalica 6+KAC 6+Real B 3+Oklahoma doh1(-6.5)Memphis 1LA Lakers 1

:fantom:Šarlot <189,5Bruklin (-4,5) H2Nju Jork >50,5 prvo pol.Oklahoma >52,5 prvo pol.

qpr ako ne pobedi aston vilu sutra, nece nikad nikog onda

:fantom:Šarlot <189,5Bruklin (-4,5) H2Nju Jork >50,5 prvo pol.Oklahoma >52,5 prvo pol.
:frust:Za danas samo ovo:
  • Author

Iznenadjujuće dobar petak.Dnevni deo:Arsenal 3+Chelsea w2Man City 2+Leverkusen 3+Mainz 2+Par egzibicionih, na golove, sa kupovima.

Kod ovih mojih Dortmund X2 i 3+, poklon kvota 4.20 :o