Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Definitivno nema vajde od fudbala, kada ni Islandjani ne mogu rutinski da natrpaju golove. Nisam ocekivao da ce da nameste ovakvu seriju undera u zavrsnom kolu. Leipzig i Leverkusen i dalje mrljave sa 1-0, mada tu gol Levera resava stvar. Boring.

Posted (edited)

Jos jedno tupavo vikend kolo (bar fudbalski deo). Islandjani katastrofalno losi; Leipzig i Leverkusen odigrase penzionerski (14+ suteva ukupno); Salzburg jedva 1-0 kod kuce. Srecom te Bayern i PSG dodjose po 7+, pa se mozda i pokrijem nekako. 

Kod Engleza igram par tiketa sa 3+I ili 3+II, tri komada sa 4-5 para i jedan spojeni. Danas za 400+ kvotu padoh na Bradford-Crawley 0-0/1-1 (5 utakmica).:yawn2:

Edited by Miljenko
Posted

Posjećujete li neke stranice sa tipovima i analizama?

Ja volim pogledati Tipodrom, Tipovi1x2, Radnici i Bettingexpert.

Zna se naći ponekad dobra informacija ili analiza za neki par.

Posted

Ja sto sam stariji, to sam tvrdoglaviji, plus na fudbalu igram samo ocigledne stvari (retke su tu vece kvote), te ocekujem da svake druge nedelje bar, moze uci iole realno kolo (a ne da na pola odigranih utakmica, imam vec 5 promasaja, kao da sam igrao egal meceve u fiksu).

Pisao sam MLB najave na Tipodromu ranije (pre 10+ godina) i to je dosta pomagalo kako meni, tako i drugima. Posto sam cesto subjektivan, stavim sve na papir/ekran, pa neutralni posmatrac cesto odabere najbolju statistiku.:rolleyes:

Posted (edited)
On 28.10.2022. at 20:14, enfant terrible said:

Ček, ovo su ozbiljni ulozi, kao i ono zezanje od 3300 što si imao. Svaka čast!

Da li ti je sve intuicija ili pratiš neki izvor?

Nemam vremena da prikupljam informacije, a na intuiciju ne igram.

Naprosto, sumanuto velika kvota, obzirom da ipak govorimo o jebenim Brazilcima koji često otaljavaju, posebno što domaćima i 1-0 igra, laganom padu napadačke forme domaćina (apsolutnog favorita) u poslednje vreme

Value bet, ništa drugo.

1,09 kvota na 2+ u 30-om minutu? Ma koga vi zajebavate..

Edited by Godfrey
Posted (edited)

Ako na Liverpool-Leeds ne bude treceg gola, imacu 8 promasaja na fudbalu danas (od 21 para). Previse, ako se uzme u obzir mali broj 3+ igara. Za Spance sam sam kriv, posto znam da je to najkilavija liga za golove (i ubedljivo najdosadnija), no ni ostalo nije bilo sjajno. Norvezane sam mogao odigrati sire; Salzburg nije ni senka one ekipe od pre par sezona. Siri tiketi su bili blizu, pomenuti Englezi za 420+ kvotu i miks sa ili igrama, gde mi je ponovo Island dosao glave (gg ili 3+), za kvotu oko 50 (i dalje ne kapiram da ljudi odigraju onako neefikasno zadnje kolo, umesto ocekivane kanonade).

Za sutra sam odabrao samo 8 utakmica kao glavnu igru, bar ce biti manje prilike za nerviranje (koje i nije preterano, posto se covek navikne na glupe rezultate).

Da se ukljucim sada na Florida-Ottawa i odmorim mozak. NHL i MLB su mi uvek opustencija za gledanje.

Ipak 7 promasaja.:rolleyes:

Edited by Miljenko
Posted

Fudbal 2/7 (1.63 i 2.61 dobitne kvote), Bayern je dosao 5+, 6+ i 7+ (2+, 5+ i 9+ kvote), PSG 5+, 6+ i 7+ (2+, 3+ i 6+ kvote), na tiketu sa 3+I ili 3+II igrom sa Englezima sam imao povracaj 5 uloga (da je samo to proslo, bio bih miran barem pola meseca). NHL 2/4 (2.56 i 2.52 kvote). NBA 0/2. Fudbal je u startu krenuo slabo sa Islandjanima, koji se obrukase neefikasnim izdanjem u zavrsnom kolu. Salzburg je neshvatljiv rezultat, a meni tu spada i Fulham sa 0-0. Leipzig i Leverkusen su odigrali uzasan mec (za Bundes standarde), dok sam za Spance sam kriv. Bayern i PSG malo pokrise uplatu. Par godina unazad, ja kada zavrsim u plusu na fudbalu (na nivou meseca), to je zbog nekih duzih tiketa. NHL malo bolje, no pojedini top timovi i dalje igraju kilavo (mene samo ofanzivni deo zanima). NBA nisam uklopio dobro, mada je mesec sigurno u plusu, makar ne pogodio nista danas i sutra. Golden State, a Dallas posebno, se obrukase protiv mnogo slabijih rivala (ne kapiram kako potonji nisu dali dovoljno poena, cak ni sa produzetkom). Slab dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

PSV-NEC 3+

AZ-Volendam 3+

Lazio-Salernitana 3+

Arsenal-Nottingham Forest tim1 2+

Young Boys-Basel gg ili 3+

Real Madrid-Girona tim1 2+

Rosenborg-Bodo/Glimt 3+

Viking-Molde 3+

Kvote 1.75, 2.33, 1.80 i 2.22.

Skromnija ponuda danas, mada odigrah samo ekstra verovatne stvari, sto i nije lose.

Prateci tiket, sve P1+, Celtic, Besiktas, LASK, Anderlecht, Young Boys, St. Gallen, Monchengladbach, Freiburg, Hoffenheim, Arsenal, Rosenborg, Jerv, Molde, Atalanta, Lazio, Real Madrid, Twente, PSV, AZ. Kvota 155.29.

NHL

Arizona-NY Rangers 6+

Anaheim-Toronto 6+

Chicago-Minnesota 6+

Vegas-Winnipeg 6+

Kvote 2.18 i 2.45.

Neugodni parovi danas, no povezah ipak nesto. Lose je sto fiks dolazi ovako slabo; morace se nekako uklapati timski golovi.

Siri NHL tiket, sve pob (OT&SO), Columbus, Minnesota, NY Rangers, Toronto, Vegas. Kvota 13.95.

NBA

LA Clippers-New Orleans >217.5

San Antonio-Minnesota >228.5

Boston-Washington >217.5

Detroit-Golden State tim2 >116.5

Dallas-Orlando tim1 >111.5

Phoenix-Houston tim1 >118.5

Kvote 3.15 i 4.22.

Danas razdvojih standardne overe i timske poene na posebne tikete, posto su sinoc obe utakmice sa timskim poenima prodale.

Siri NBA tiket, LA Clippers H1(+5.5), Golden State pob2, Boston pob1, NY Knicks H2(+12.5), Minnesota H2(+2.5), Dallas pob1, Phoenix pob1. Kvota 4.94.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Innsbruck, Asiago, Rungsted, RB Munich, Augsburg, Mannheim, Slovan Bratislava, Zvolen, Trencin, Poprad. Kvota 9.47.

NFL tiket, Denver P<25.5, Dallas pob1, Las Vegas >45.5, Philadelphia pob1, Miami >47.5, Minnesota >44.5, Indianapolis P>13.5, San Francisco P<26.5, Buffalo >42.5. Kvota 16.96.

Posted

NFL Week 8

Raiders -1.5 @1.9

Patriots, Cowboys @2.06

Posted

Real naravno bas danas igra 0-0 poluvreme. Pade P1+ tiket. Na jednom ih cekam 3+ I ili 3+ II (za 27+ kvotu), valjda ce se raspucati u nastavku meca. Tu je naravno i glavna, tim 2+ igra.

Posted

Jbni Spanci. Ponistise Realu gol u 90. minutu, taman da mi obore 2 tiketa. A i oni ne mogu da rese random tim, vec do poluvremena.

Posted (edited)

NFL bolje da sam rasturio na par tiketa, na kraju ce pasti samo jedan par (over na Vegasu), tja.

Smotani Real na kraju oborio i kombo tiket. Ja stvarno ocekujem da sudije navlace za njih (zato i igram top timove inace), a ne da ponistavaju gol u 90. minutu (padose tiketi sa 1.80, 16+ i 27+ kvotama, sve zbog tog gola). Uzeh nesto sitno na fudbalu, no ko i da nisam (veci broj sirih tiketa).

Edited by Miljenko
Posted

ATP Pariz

Schwartzman @2.4

Musetti @2.6

Posted

Fudbal 3/4 (1.75, 2.33 i 2.22 dobitne kvote), Molde i Rosenborg dodjose po 5+ (obe kvote 3+). NHL 0/2. NBA 0/2. Kada se ovako pogleda, cini se da je fudbal dosao korektno, no pad na Realu sigurno nije bio prijatan (glavni tiket, kombo i jedan siri). Kada je igrao Ronaldo, nije bilo trika, da ovako neki levi tim, ne primi bar 3 komada; plus ponisten gol (kao da nije 100 puta presudjeno za njih). Norvezani se probudise pred kraj; Arsenal i dalje raspolozen. NHL je bilo tesko provuci. NBA deo malo bolji, no mozda su 3 para na glavnim tiketima ipak previse (dovoljno je da se napravi kvota preko 2); tesko je da sve udje idealno, kao sto se u petak desilo. NFL sam solidno birao, ali nedovoljno dobro za duzi tiket. Slab dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Ajax II-Willem II gg ili 3+

Arsenal U21-Crystal Palace U21 gg ili 3+

WBA U21-Stoke U21 3+

Nottingham U21-Norwich U21 gg ili 3+

Kvota 2.57.

Samo jedan tiket uklopih danas, taman da sebi ustedim nerviranje.

Prateci tiket, Wolves U21 gg ili 3+, Newcastle U21 gg ili 3+, Osnabruck 1 ili 3, Roma tim 1+, Midtjylland tim 1+, Elfsborg tim 2+, Norrkoping gg ili 3+, Basaksehir tim 1+. Kvota 5.50.

NHL

Carolina-Washington 6+

Buffalo-Detroit 6+

Kvota 2.52.

Ne bas simpaticna ponuda, no povezah jedan dabl ipak (mantao sam da uklopim sva 3 para, ali da ne preterujemo).

Siri NHL tiket, St. Louis pob1 (OT&SO, Detroit tim >2.5, Washington tim >2.5. Kvota 5.63.

NBA

Brooklyn-Indiana tim1 >120.5

Toronto-Atlanta >215.5

Milwaukee-Detroit tim1 >118.5

LA Clippers-Houston tim1 >115.5

Charlotte-Sacramento >225.5

Utah-Memphis >228.5

Kvote 2.35, 2.68 i 2.19.

Srezah tikete na dablove; mozda se to pokaze kao sigurnije resenje.

Siri NBA tiketm Washington H1(+12.5), Charlotte H1(+9.5), Atlanta H2(+12.5), Brooklyn pob1, Milwaukee pob1, Utah H1(+11.5), LA Clippers pob1. Kvota 3.87.

Posted

Fudbal 1/1 (2.57 kvota). NHL 0/1. NBA 0/3. Lagan prolaz na fudbalu, kao retko kada. NHL sam lose uklopio (Carolina prilicno cesto igra tvrde meceve). NBA nisam imao sanse da provucem, samo jedan pogodak na 6 odigranih parova (mozda je trebl ipak prava opcija). Los dan u celini (NHL je mogao bolje tokom oktobra, dok je NBA zavrsio u mesecnom plusu, doduse nesto manjem, nakon par dana sa losim rezultatima).

Minimalni ulozi.

Fudbal

Leverkusen-Club Brugge 3+

Rangers-Ajax 3+

Liverpool-Napoli 3+

Bayern-Inter 3+

Kvote 2.32 i 2.14.

Odigrah najjednostavnije moguce, sva 4 razmatrana para na 3+ i sire.

Jedan od pratecih tiketa, sve P1+, Accrington, Wycombe, Morecambe, Woking, Dorking, Aldershot, Chesterfield, Barnet, Wrexham, Wealdstone, Notts County. Kvota 32.15.

NHL

Tampa-Ottawa 7+ (OT&SO)

Calgary-Seattle 5+ (OT&SO)

Arizona-Florida 6+

Edmonton-Nashville 6+

Minnesota-Montreal tim1 >3.5

Washington-Vegas 5+ (OT&SO)

Vancouver-New Jersey 5+ (OT&SO)

Kvote 2.28, 2.22 i 2.59.

Nesto bolja NHL ponuda danas, te istu razbih na 3 tiketa (mada relativno oprezbo odigrano na kraju, uz 3 meca na 5+).

Siri NHL tiket, sve pob (OT&SO), Tampa, NY Rangers, Vegas, Minnesota, NY Islanders, Edmonton, Calgary, Florida. Kvota 25.07.

NBA

Brooklyn-Chicago >224.5

Phoenix-Minnesota >220.5

Miami-Golden State tim2 >111.5

Kvota 3.47.

Skromna NBA ponuda, pa sve stavih na jedan tiket.

Hokejaski tiketi, sve 5+ (OT&SO), Asiago, Herlev, Eisbaren, Iselohn, RB Munich, Frankfurt, Bern i pob (OT&SO), Bern, Fribourg, Zug, Rapperswil, Salavat, Traktor, Salzburg, KAC, Vienna Capitals. Kvote 4.45 i 16.18.

Posted

Koji je smor ova CL, odmah prvi mec koji pogledah, nema gola u poluvremenu.:yawn2: Taman da ne gledam nista do kraja vecerasnjeg programa.