Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Kakvo lose vreme moze da se desi, na kraju oktobra meseca, pa da odloze utakmicu (Slovacko-Koln).:isuse:

• Author

Na Sturm-Feyenoord se kasno setise da daju gol. Ne kapiram kako je Feyenoord izmasio sve ono, u prvom poluvremenu. Freiburg nekako dodje do gola, pa ce se cekati da Koln da gol sutra, za jos jedan tiket.

Tesko se uklapaju kombo tiketi, kao i obicno.

Odigram sinoć, i zaspim odmah.

Divno budjenje

IMG_20221028_103012.jpg

• Author

Svaka cast kada mozete minuse da odigrate, pa jos toliko jako. Ja sam probao par puta na fudbalu i batalio (u NBA mislim da nikada nisam ni odigrao under).

• Author

Fudbal 2/3 (1.89 i 2.00 dobitne kvote), cetvrti tiket ima Koln, koji je odlozen za danas. NHL 1/3 (2.40 kvota). Na fudbalu promasih samo jedan par, na glavnim tiketima; Sturm i Feyenoord zakazase sa realizacijom, dok su timski golovi uhvaceni fino (dosta timova sa tacno jednim pogotkom). NHL metiljav i dalje; prolazi solidna kvota, no to je i dalje nedovoljno. Siri NBA tiket je bio blizu, ali su Clippersi volsebno porazeni. Korektan dan.

Fudbal

Genk-Mechelen 3+

Zwolle-MVV gg ili 3+

Werder-Hertha gg ili 3+

Kvota 2.37.

Ne bas zanimljiva ponuda danas, te odigrah samo jedan tiket. U medjuvremenu prolazi Koln sa timskim golovima, pa ce se i taj tiket racunati sutra.

Prateci tiket, sve gg ili 3+, De Graafschap, Heracles, PSV II, Roda, Venlo, Wil, Aarau. Kvota 9.61.

NHL

Vegas-Anaheim pob1 (OT&SO)

New Jersey-Colorado pob2 (OT&SO)

Vancouver-Pittsburgh 7+ (OT&SO)

Arizona-Winnipeg 6+

Kvote 2.25 i 2.66.

Probah danas jednu fiks kombinaciju pride; Boston igra back-to-back, pa njih preskocih.

Siri NHL tiket, Vegas 5+ (OT&SO), Boston 7+ (OT&SO), Colorado 6+, Carolina 5+ (OT&SO). Kvota 3.98.

NBA

Denver-Utah >222.5

Portland-Houston >218.5

Phoenix-New Orleans >218.5

Washington-Indiana >223.5

Milwaukee-NY Knicks >216.5

San Antonio-Chicago >221.5

Kvote 3.19 i 3.15.

Odigrah sam sve malcice sire kombinacije sa poenima, posto me izuzetno nerviraju padovi velikih favorita u fiksu (za sada ni hokej nije nista bolji po tom pitanju). Isprobah timske poene, na jednom sirem tiketu; mozda se to pokaze kao dobro resenje, slicno kao u MLB.

Siri NBA tiket, sve timski poeni, Atlanta >114.5, Washington >115.5, Boston >109.5, Milwaukee >112.5, Chicago >114.5, Portland >112.5, Phoenix >113.5. Kvota 32.70.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Asiago 5+, Innsbruck 5+, Herlev 5+, Sonderjyske, Rungsted, Mannheim, RB Munich, Dusseldorf, Zvolen, Nitra, Michalovce, Ajoie, Sierre, Visp, Biasca Ticino Rockets. Kvota 36.67.

Edited by Miljenko

Danas za neki osrednji ulog:

Amstetten - Grazer 3+
Mannheim - Frankfurt Löwen 5+

9 hours ago, Godfrey said:

Odigram sinoć, i zaspim odmah.

Divno budjenje

IMG_20221028_103012.jpg

Ček, ovo su ozbiljni ulozi, kao i ono zezanje od 3300 što si imao. Svaka čast!

Da li ti je sve intuicija ili pratiš neki izvor?

7 hours ago, Miljenko said:

Svaka cast kada mozete minuse da odigrate, pa jos toliko jako. Ja sam probao par puta na fudbalu i batalio (u NBA mislim da nikada nisam ni odigrao under).

Ima psihološki momenat, kada igraš igrače under: lakše ti bude što ne zna ili je lenj, pa si naplatio :laugh:

• Author

To stoji. Gledas fudbal recimo, a oni mase sanse kao na traci (Ajax II pre par dana).:lolol:

Jedino gde relativno cesto igram minuse, to je MLB, a i to cisto zbog startera.

Danas za neki osrednji ulog:

Amstetten - Grazer 3+
Mannheim - Frankfurt Löwen 5+
Glatko ;)
  • Author

Propustih dobru priliku na hokeju, za neki solidniji tiket, jbla me Svajcarska 2. Oni cak ni u nizim rangovima, ne umeju da igraju ofanzivno. Nemacka, Austrija, Danska, pa i Slovacka, dosli skroz dobro. Na fudbalu bez sanse, Zwolle gubi 1-0 kod kuce (zasto je uopste bila onako mala kvota u fiksu); na sirem De Graafschap nije dosao ni gg, ni 3+.

I Werder je blizu pada, posto je 0-0 i dalje, te tu i nema razloga za zivciranje.

Valjda ce nocni deo biti ucinkovitiji.

Edited by Miljenko

• Author

Ko bi rekao da ce NBA dolaziti bolje od NHL. Jedna dobitna over kombinacija na stranu, ovi timski poeni su izgleda odlicni, plus su kvote fine (32+ kvota, na 7 parova).

Danas ovako nešto:

Borac - Sloboda 1

Inter - Sampdoria 1

Lecce - Juventus X2

Kras/Volendam - Thun (rukomet) 2

• Author

Fudbal 1/2 (2.17 dobitna kvota). NHL 0/2. NBA 1/2 (3.15 kvota), a prosao je i prateci NBA tiket (32+ kvota, 7 parova). Na fudbalu Koln daje gol za prolaz jos jednog tiketa od cetvrtka, dok je petak kombinacija bila prilicno daleko. Siri tiket pada na De Graafschap gg ili 3+. NHL bez vece sanse (osim fiks tiketa, gde je Colorado volsebno porazen). Pittsburgh razocarao, a i Winnipeg i Arizona su mogli vise. NBA nastavlja sa dobrom oktobarskom serijom. Da Denver nije zakazao za par poena, prosao bi i kombo tiket. Zato dolazi kombinacija timskih poena, za finu 30+ kvotu. Glavni tiketi ne bas sjajni, no siri donose solidan plus.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Salzburg-Hartberg tim1 2+

Austria Klagenfurt-Tirol gg ili 3+

Fulham-Everton gg ili 3+

Liverpool-Leeds 3+

Breidablik-Vikingur 3+

Keflavik-Fram 3+

Vestmannaeyjar-Leiknir 3+

Hafnarfjordur-Akranes 3+

Leipzig-Leverkusen gg ili 3+

Eintracht Frankfurt-Dortmund gg ili 3+

Valerenga-Sarpsborg gg ili 3+

Bayern-Mainz 3+

PSG-Troyes 3+

Napoli-Sassuolo tim1 2+

Inter-Sampdoria tim1 2+

Club Brugge-Oostende tim1 2+

Leicester-Man City 2 ili 3+

Cadiz-A. Madrid tim2 1+

Sevilla-Rayo Vallecano tim1 1+

Valencia-Barcelona tim2 1+

Benfica-Chaves tim1 2+

Kvote 3.16, 1.74, 1.66, 2.35, 1.63, 2.61 i 2.11.

Dosta toga zanimljivog danas; red bi bio da udje jedno realno kolo (nakon 2-3 kilava vikenda, bar kada je o kombo tiketima rec).

Jedan od pratecih tiketa, sve P1+, Notts County, Woking, Dorking, Dag&Red, Wrexham, Stockport County, Mansfield, Bradford, Derby, Bolton, Barnsley, Charlton, Peterborough, Sheffield Wed, Accrington, Wycombe. Kvota 175.90.

NHL

Calgary-Edmonton 7+ (OT&SO)

Seattle-Pittsburgh 7+ (OT&SO)

Buffalo-Chicago 6+

Florida-Ottawa 7+ (OT&SO)

San Jose-Tampa 6+

LA Kings-Toronto 6+

Detroit-Minnesota 6+

St. Louis-Montreal tim1 >3.5

Kvote 3.11, 2.56, 2.52 i 2.65.

NHL i dalje u silaznom trendu, no moraju krenuti efikasniji mecevi pre ili kasnije (plu su tu i timski golovi kao opcija).

Siri NHL tiket, sve pob (OT&SO), Edmonton, Pittsburgh, Nashville, Colorado, Minnesota, Chicago, St. Louis, Carolina, Toronto, Tampa, Florida, NY Rangers. Kvota 747.60.

NBA

Charlotte-Golden State tim2 >119.5

Brooklyn-Indiana >227.5

Chicago-Philadelphia >212.5

Milwaukee-Atlanta >221.5

Dallas-Oklahoma tim1 >112.5

Utah-Memphis >224.5

Kvote 3.56 i 3.57.

Kod timskih poena je zgodno, sto su granice vise, pa se moze napraviti solidna kvota.

Siri NBA tiket, Miami H2(+4.5), Golden State pob2, Brooklyn pob1, Atlanta H2(+13.5), Dallas pob1, Utah H1(+12.5). Kvota 3.21.

Hokejaski tiketi, sve pob (OT&SO), Frolunda, Skelleftea, Orebro, Rogle, Stavanger, Lillehammer, Stjernen, Sonderjyske, Bern, Zug i sve 5+ (OT&SO), Sonderjyske, Stjernen, Salavat, Vityaz, Ajoie, Rogle. Kvote 14.63 i 5.13.

• Author

Islandjani pokusavaju da odigraju najgore zadnje kolo ikada. Ako sam negde ocekivao 3+ vec do poluvremena, to su oni. Ostalo manje-vise regularno; City taman prolazi u fiksu.