Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Man UtdMan CityJuve s nulomShakhtar x2Benfa race to 7 cornersPSG race to 5 corners4/6 Link to comment
Zli Gli Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Isti sam a znam i zasto. Ujutru i rano popodne nema apsolutno nista pametno da se igra u 90% slucajeva pa onda od dosade uzmem da jedem govna.Pa tako i ja, igram celendzere za koje je pitanje da li se uopste i igraju ili neko samo ukucava rezultat kako mu se digne.Za veceras:Benfika 1Siti 2Juve 2Sosijedad 1xHadersfild 1x Link to comment
*edited by mod Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Juve +1Ako me ne izvuce Sosijedad i PSG koji ga je uprav primio bice pomor veceras :( Link to comment
Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Ja sam bas sve ispromasivao cini mi se al bar nisam divljao vec je sve na tom jednom sistemu jadnom. Link to comment
Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Pozdravio vas Jaja, Plzenovci.Trebalo je za sve pare igrati City, ovoliku kvotu vise necemo vidjeti ove sezone. No jos se sjecam Ajaxa i brutalnog pada pa nisam ni pipnuo. Link to comment
John Coltrane Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 City ipak u drugom poluvremenu pisa po sirotinji. Zoki nadam se da me nisi poslusao. Link to comment
Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Fiksevi skroz ok danas, Mancesteri i Sahtar lagano... sjebah se sto sam vezivao sa prokletim kornerima (prvi put probao pre-match i nikad vise) Link to comment
zoki Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 City ipak u drugom poluvremenu pisa po sirotinji. Zoki nadam se da me nisi poslusao.Imam GG na jednom tiketu koji ne stoji dobro a dvojku na drugom gde je Juve i dva bejzbola.. Ne žalim se jer sam na poluvremenu odigrao live dvojke na PSG i Siti.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Link to comment
Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Takodje necemo vidjeti ovoliku kvotu na United kod kuce Link to comment
Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Man UtdMan CityJuve s nulomShakhtar x2Benfa race to 7 cornersPSG race to 5 corners4/6I prodje 4 za povrat uloga.PSG gubio 4-0 na poluvremenu i od tad vezali 5 komada Link to comment
panta rhei Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 ja sam na dobrom putu da stavim italijane na crnu listu, za vikend fiorentina, sad jeuve... upropasti mi 2 fina tiketa. singlovi i dublovi lepo prosli. danas super zadovoljan hokejom. Link to comment
ZokiAsov Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Mrtvi sosijedad ne mogu gol kuci da daju... izgoreli. Link to comment
John Coltrane Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Na jednom sam uhvatio 2 na Shahtroj i 4+ na Real, al pao X na UTD.Na drugom padnem Plzen daje gol i Juve, a uhvatim Benfika 1&2+, PSG 2. Link to comment
Feindouno Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Može pojašnjenje, šta je u19 liga šampiona i otkad postoji? Prvi put čujem za tako nešto.Tek sad vidim ovo. Ne znam otkad postoji, zvanicno se zove UEFA Youth League a parovi su isti kao kod velikih, vidi ovde Link to comment
Recommended Posts