Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Isti sam a znam i zasto. Ujutru i rano popodne nema apsolutno nista pametno da se igra u 90% slucajeva pa onda od dosade uzmem da jedem govna.
Pa tako i ja, igram celendzere za koje je pitanje da li se uopste i igraju ili neko samo ukucava rezultat kako mu se digne.Za veceras:Benfika 1Siti 2Juve 2Sosijedad 1xHadersfild 1x

Pozdravio vas Jaja, Plzenovci.Trebalo je za sve pare igrati City, ovoliku kvotu vise necemo vidjeti ove sezone. No™ jos se sjecam Ajaxa i brutalnog pada pa nisam ni pipnuo.

City ipak u drugom poluvremenu pisa po sirotinji. Zoki nadam se da me nisi poslusao.
Imam GG na jednom tiketu koji ne stoji dobro a dvojku na drugom gde je Juve i dva bejzbola.. Ne žalim se jer sam na poluvremenu odigrao live dvojke na PSG i Siti.. Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

ja sam na dobrom putu da stavim italijane na crnu listu, za vikend fiorentina, sad jeuve... upropasti mi 2 fina tiketa. singlovi i dublovi lepo prosli. danas super zadovoljan hokejom.

Može pojašnjenje, šta je u19 liga šampiona i otkad postoji? Prvi put čujem za tako nešto.
Tek sad vidim ovo. Ne znam otkad postoji, zvanicno se zove UEFA Youth League a parovi su isti kao kod velikih™, vidi ovde