Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisam gledao bas pazljivo, no videh 3 njihova takva promasaja vec. Kada treba da strepim za 2+, na ovako nekom mecu, stvarno je smor.:dry: 

Konacno.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Sad proveravam tikete, pa kako sam na 3 tiketa igrao 1&3+, a samo na jednom 1&2-3 da me covek pita. :frust:

Edited by Nesh
Posted

xO9zFOu.png

Nije loše :) malo sam više respektovao Makedonce, al' sve u svemu fino.

• +1 2
Posted

Ja odigrah i jedan realan, pa, kad nece ovi veci, bar to proslo:

F1NjRDK.png

:)

• +1 2
Posted

Kolumbija : Venecuela cirkus od tekme, al' 0:0 :dry:

WdaBisz.png

2Qqmv3z.png

Posted

2/4 (fudbal 2/2, MLB 0/2), prosao je bejzbol tiket (KBO 3+ kvota, uz dve odlozene utakmice). Fudbal se uklopio fino. Stoji kvota 1 za Kolumbiju, no zato i koristim vinere. Ukrajina i Belgija tesno dobijaju; Holandija i Brazil na vreme sa golovima. Sa MLB mecevima sam ponovo upao u seriju loseg povezivanja, mada ni rezultati nisu spektakularni. Colorado me je ponovo oborio, ovog puta protiv top startera Brewersa. Tampa je ispustila 5-2 prednost, u sestom iningu, te nisu vredeli uhvaceni San Francisco i LA Angels. Siri MLB tiket je ponovo bio blizu, pad na jednom paru za finu kvotu. Bilans blizu nule, no sigurno ocekujem vise.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Croatia-Czech Republic w1

England-Scotland 2+

Chile-Bolivia 3+

Kvote 2.03 i 1.60.

Kao i prethodnih dana, dva EURO para i jedan mec sa Copa America, koji bi trebao doneti golove.

MLB

Colorado-Milwaukee 2 (Senzatela-Burnes)

Arizona-LA Dodgers 2 (Smith-Bauer)

Baltimore-Toronto 2 (Zimmermann-Ray)

Atlanta-St. Louis 1 (Fried-Carlos Martinez)

Kvote 2.13 i 2.45.

Senzatela je 1-0, 2.40 ERA, 1.40 WHIP, na 3 starta protiv Brewersa. Burnes, 1-1, 9.00 ERA, 1.83 WHIP, na 4 nastupa protiv Rockiesa. Ukupno, Senzatela, 2-7, 4.86 ERA, 1.42 WHIP; Burnes, 3-4, 2.27 ERA, 0.85 WHIP. Poslednja 3 starta, Senzatela, 1-2, 4.58 ERA, 1.32 WHIP, 19+ ininga, 15 Ks i 2 walks, jedan dopusten HR; Burnes, 1-0, 2.12 ERA, 1.41 WHIP, 17 ininga, 28 strajkauta i 5 walks. Ucinak timova, Colorado 5-5 (4 vezane pobede), Milwaukee 5-5 (4 vezana poraza). Serija, 1-0 za Colorado.

Smith je 1-1, 4.09 ERA, 1.36 WHIP, na 4 nastupa protiv Dodgersa. Bauer, 1-1, 2.91 ERA, 0.83 WHIP, na 3 starta protiv Arizone. Na nivou sezone, Smith, 2-2, 3.61 ERA, 1.31 WHIP; Bauer, 6-5, 2.64 ERA, 0.95 WHIP. Aktuelni nastupi, Smith, 0-1, 4.40 ERA, 1.19 WHIP, 14+ ininga, 16 Ks i 6 walks, 3 rivalska HR; Bauer, 1-2, 4.74 ERA, 1.42 WHIP, 19 ininga, 20 strajkauta i 7 walks, 4 dopustena HR. Trend od 10 utakmica, Arizona 0-10, LA Dodgers 7-3. Sezonska serija, 4-0 za Dodgerse.

Zimmermann nije nastupao protiv Toronta. Ray je 1-1, 6.52 ERA, 1.96 WHIP, na 2 starta protiv Oriolesa. Za sada, Zimmermann, 4-4, 4.83 ERA, 1.47 WHIP; Ray, 4-2, 3.45 ERA, 1.11 WHIP. Pogled unazad, Zimmermann, 2-1, 3.94 ERA, 1.31 WHIP, 16 ininga, 17 Ks i 7 walks, 2 protivnicka HR; Ray, 2-0, 2.45 ERA, 1.09 WHIP, 18+ ininga, 32 strajkauta i 5 walks, 2 primljena HR. Odnos pobeda i poraza, Baltimore 2-8 (8 vezanih poraza), Toronto 3-7 (4 vezana poraza). 

Fried, 1-0, 0.00 ERA, 1.04 WHIP, na 2 nastupa protiv Cardinalsa. Martinez, 3-1, 3.90 ERA, 1.43 WHIP, na 11 nastupa protiv Bravesa. Dosadasnji deo sezone, Fried, 3-4, 4.62 ERA, 1.44 WHIP; Martinez, 3-7, 5.82 ERA, 1.25 WHIP. Tri starta unazad, Fried, 1-2, 4.60 ERA, 1.34 WHIP, 15+ ininga, 15 strajkauta i 4 walks, 2 dopustena HR; Martinez, 0-3, 13.11 ERA, 2.06 WHIP, 11+ ininga, 14 Ks i 6 walks, jedan primljen HR. Forma timova, Atlanta 4-6, St. Louis 4-6. Serija, 1-0 za Atlantu.

Siri MLB tiket, Cleveland 2, NY Yankees >9.5, Minnesota >7.5, Houston 5I <5.5, Boston 2, LA Angels >8.5, San Francisco 1, Tampa 2, San Diego 1. Kvota 102.79.

NBA tiket, Atlanta >214.5, Utah >212.5. Kvota 2.16.

Posted

Ajde sto protiv Engleza nisu mogli da se povezu, no danas sam od komsija ocekivao vise. Ofanzivni deo tima im je prilicno dobar, a oni se stalno muce sa golovima.

Posted (edited)

Ja sam igrao na njih, teske su noge....:dry:

Sad opalih neki sitan X uzivo, pa il ce da se vade il mogu da razmisljaju o pakovanju...mada mozda i 3 boda u nekom raspletu bude dovoljno za prolaz, da sad ne prebirem po drugim grupama...

EDIT: Opa, odmah sledi reakcija - 1:1...:D

Edited by Nesh
Posted

Pomaze topik brzo, kada je o fudbalu rec. Moram probati I za MLB.:D

• +1 1
Posted

Bas je losa realizacija na ovom prvenstvu. Englezi se ni protiv Hrvata nisu proslavili, no ovo je jos gore, posto je protivnik dosta slabiji. Meh, jos jedno 0-0 poluvreme; ukljucicu se ako neko povede.:dry:

Posted

Bez Italijana i Belgijanaca, prvenstvo je užasno. Igranje lajv isto nema mnogo smisla, primer je danas utakmica sa Česima i susjedima.

Loša realizacija je bila i 2016, tako da ovaj trend ne iznenađuje. Stalno treba ponavljati da su se prvenstva nedavno završila, COVID period i da svi će igrati racionalno i na rezultat...

Posted (edited)

Tja, nisu morali ni da igraju onda. Predosadno za gledanje. Dobro je da sam uopste u plusu na fudbalu, na nivou meseca, sa ovakvom efikasnoscu.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Englezi ponovo kilavi, samo sto danas nisu dobili. Imas za klasu-dve bolji tim I odigras 0-0. Meni to nikada nije bilo jasno, bar kada je o fudbalu rec. Nadam se da ce Chile-Bolivia biti bolji mec.

Dobro je sto ne gledam utakmice, gde je poluvreme 0-0 (na ovom prvenstvu je to cesta pojava).

Edited by Miljenko
Posted (edited)
11 minutes ago, Miljenko said:

Englezi ponovo kilavi, samo sto danas nisu dobili. Imas za klasu-dve bolji tim I odigras 0-0. Meni to nikada nije bilo jasno, bar kada je o fudbalu rec. Nadam se da ce Chile-Bolivia biti bolji mec.

Dobro je sto ne gledam utakmice, gde je poluvreme 0-0 (na ovom prvenstvu je to cesta pojava).

Pobedis, budes prvi u grupi i ides na drugog iz grupe FRA, GER, POR, HUN...:D...ili igras nereseno sa Skotskom i Ceskom, drugi si u grupi i nemas posla sa inkriminisanom trojkom....:dry:

Ne verujem da su se Englezi rukovodili ovom prostom logikom, ali stvarno, treba da se muce da budu prvi i onda kao nagradu dobiju nekog od glavnih favorita na prvenstvu...

Edited by Nesh