Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

I meni je Krstic manje (kod nas 15.5), cenim da ce ostati na 12-13 poena i mozda 20ak minuta. Na kraju sam ipak odigrao H1 prvo poluvreme na -6.5 jer mislim da ce nasi zapeti od starta a onda posle opusteno cuvati prednost.Jos da kazem da je Martin Fiser jedno veliko govno. Dva puta imao brejk prednosti u prvom i oba puta posle toga gubio svoj servis, a posle imao 6:4 u tajbrejku i opet uspeo da izduva. Pojebao mi dobitni od 5 i po hiljada i jedan jako dobar od skoro 18 hiljada, gde bi' cekao nase H1 prvo i Kristinu Mladenovic. Jebem ga u usta austrijska raspala.Posto su Filipinci dosli za mene ocekivano i ipak sam imao plus od 20ak evra, odigrao sam 1900 dindzi na nase H1 PP i Raonica 2, mislim da brat Jankela tu nema sta da trazi.

Odigrao sam under 16.5 na Krstica.Mislim da ce nakon javnih prozivki i pozivanja na sastanak sa kapitenom ostali igraci da zapnu tako da on nece morati da forsira + sto bi realno morao da bude laksi mec u kom nece imati preveliku minutazu.
:frust: :frust:

Ja zaginuo 7 hiljada na nasim pavijanima, 2 hiljade koje sam jutros zaradio i posle jos 5 uzivo. Kasnije odigrao Raonica po 2.3 isto za 5 hiljada i covek lepo uzeo drugi set a onda se raspao u trecem. Pogibonsi danas, treba da idem da spavam a meni se igra opet na Kristinu, nemam mira nikako...

Edited by Zli Gli

Ja se popravio u Austriji na kornerima, mocni Altach igrao 50-ak min sa 2 igraca vise, doslo 10 kornera u 2. poluvremenu.Sledeci petak igra Lustenau protiv ovog Parndorfa koji pored toga sto je uzasan igra i bez te dvojice kartoniranih™ danas, valja to ispratiti.

To sam poceo da gledam kad sam u slicnim situacijama jurio preokrete a onda ekipa koja treba da preokrene izvede 100 kornera a ne da gol.Ne vodim neku statistiku al cini mi se ovako od oka da dosta cesce prodju korneri.edit: i opet jebeni Metz koji je gubio ostaje kratak za 1 korner ali zato daje gol. edit: hoho evo ga u 94'

Edited by Feindouno

Raonicu, sivi ticu, poljubim te po glavicu :ziga:

Izvadih se za govnanje na nasima pa samo prebacio plus na Mekhejl (dobila vec), Kristinicu i Bojanu ostavio za ujutru u 11, da se lozim ako Mladenovicka dobije. Naravno, Kristinicu sam i singlirao za 10 evra, cisto da je ispostujem jer je bila dobra do sad.