Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Pošto mi danas 27 godina kako sam sa mojom najdražom ženom, maestralno sam smislio da igram 2 i 7+, nije da nešto mnogo očekujem ali za 100kinti što da ne:lolol:

slika.png.a2fadc853db3a09ba79a3d295f9525dc.png

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Što da ne, što da ne :D

• +1 1
Posted

Stavih na ATM 0:1 i na Bajern 2:0 tačne rezultate :jerry:.

Posted
2 minutes ago, John Coltrane said:

Stavih na ATM 0:1 i na Bajern 2:0 tačne rezultate :jerry:.

Baksuze:D Srećno ti bilo kao i svima drugima

Posted

Ako od nekoga nisam ocekivao taktizerski pristup, to je Bayern (verovatno jedina ekipa trenutno koja to gotovo nikada ne radi). Bez cestite sanse i uz jedan slucajan gol, bah. Zasto su uopste izvodili ovako jak sastav.:dry:

Posted (edited)

.

Screenshot 2021-03-17 221247.png

Edited by renne
  • +1 4
Posted

Od sledece nedelje vidim sledi reprezentativna pauza.:isuse: Znaci samo NHL za igru. Dobro je te ubrzo krece MLB.

Posted
1 minute ago, Miljenko said:

Od sledece nedelje vidim sledi reprezentativna pauza.:isuse: Znaci samo NHL za igru. Dobro je te ubrzo krece MLB.

Pa igraj i reprezentacije :D

Posted

Mislim da je to stvar koju najvise mrzim. Portugal na primer 1.03, sto povlaci da moram probati golove. Na 3+ je kvota 1.17, a oni bas nisu neko cudo od efikasnosti. Ili Rusi na Malti po 1.12, 2+ isto toliko, a oni se takodje razbijaju sa golovima. Premale kvote za viner u fiksu, dok su mi golovi redovno meh.

Posted

Gledam Ottawa-Vancouver. Senatorsi naravno lagano primise dva komada. Bitno je da su uspeli Toronto da dobiju u nedelju, koji je recimo duplo jaci od Canucksa.:dry:

Posted
3 minutes ago, Miljenko said:

Gledam Ottawa-Vancouver. Senatorsi naravno lagano primise dva komada. Bitno je da su uspeli Toronto da dobiju u nedelju, koji je recimo duplo jaci od Canucksa.:dry:

Ja sam tu igrao vise od 6.5 gola :D

Posted

Zeznu me Montreal, izjednacise u 59. minutu (imao sam Jetse i Rangerse 1-1), ali, dok sam gledao ono sto je igrao Miljenko, pade mi na pamet da jednom i ja odigram tiket sa produzecima i penalima. Hvala @Miljenko!

LaUppJg.png

:)

• +1 4
Posted (edited)

Fino. Ja uhvatih kombo konacno, dok je fiks tiket (kvota oko 35), pao na St. Louis.

Aha, tek sada procitah lepo, koje su igre u pitanju. Lakse je tako. Imas 1 i 2 i cao. Da ne strepis kada ce dobiti.

Edited by Miljenko
Posted

Za ljubitelej prekida/nastavljanja serija:

pored usual suspects, Edmontona sa 22 utakmice bez neresene i Ducksa sa 15 bez pobede u regularnom toku,

imamo Bufalo 12 i Philu 7 bez pobede,

Pingvine 10 i Minesotu 8 bez neresene, 

Ducksi i Bufalo po 4 poraza zaredom,

Minesota 5, Capitalsi 4 pobede u nizu,

Columbus i Dallas po 3 neresene...